واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ شهريور ۱۳۹۳ (۱۶:۳۳ب.ظ)
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش خبر داد: توسعه اردوهاي دانش آموزي با محوريت سازمان دانش آموزي معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش در جمع مربيان منتخب پيشتازان سراسر کشورگفت: اردو يک فرصت تربيتي جذاب و اثر گذار است که بايد به صورت برنامه ريزي شده و تشکيلاتي برگزار شود.
به گزارش خبرگزاري موج، حميد رضا کفاش افزود: سازمان دانش آموزي به عنوان بازوي پرتوان نظام پرورشي کشور توان اجرا و توسعه اردوهاي دانش آموزي را دارد.
رئيس سازمان دانش آموزي ادامه داد: اردوگاه ها سرمايه ملي است که با هزينه بيت المال ساخته شده و تجهيز و نگهداري مي شود، لذا هرگز نبايد خالي از دانش آموز و مربي باشد. بايد طوري برنامه ريزي کنيم که دانش آموزان دائما در اين فضاهاي تربيتي حضور داشته باشند.
وي خاطرنشان ساخت: يکي از سياست هاي وزير آموزش و پرورش تقويت و توسعه سازمان دانش آموزي است. اين سازمان به عنوان يک ظرفيت بزرگ در اختيار نظام تعليم و تربيت است که بايد به طور شايسته از آن استفاده کرد تا نشاط به حوزه دانش آموزي بازگردد.
معاون وزير آموزش و پرورش افزود: تا مي توانيد کار را به دانش آموزان واگذار کنيد. يکي از اصلي ترين سياست هاي وزير آموزش و پرورش توسعه مشارکت در همه زمينه ها است در اين خصوص توسعه مشارکت دانش آموزان و واگذاري امور به آنان امري ضروري و اجتناب ناپذير است.
کفاش با اشاره به اين که گروه هاي تشکيلاتي سازمان دانش آموزي بايد توسط دانش آموزان اداره شوند، خاطر نشان کرد: مربيان بايد نقش راهبري و نظارت عاليه را داشته باشند. مدرسه بايد با مشارکت دانش آموزان اداره شود و حتي اگر کار ها را با مطلوبيت کمتري انجام دهند مهم نيست، هدف تربيت اجتماعي آنان است.
وي اضافه کرد: بسيج دانش آموزي، انجمن اسلامي، هلال احمر و پيشتازان و فرزانگان سازمان دانش آموزي چهار تشکل فراگير و قانوني جمهوري اسلامي هستند و حمايت و هماهنگي آنان از سياست هاي وزارت آموزش و پرورش است. تعدد تشکل هاي دانش آموزي يک فرصت و امتياز استثنايي است. دانش آموزان از اين تعدد تشکل ها استقبال کرده اند و هيچ دانش آموزي نبايد خارج از چتر تربيتي تشکل ها باشد. از اين رو حتي اگر تشکل هاي قانوني ديگري هم ايجاد شود، اشکالي را بوجود نمي آورد. وجود تفاوت در بين انسان ها از عظمت خلقت است که براي رشد و بالندگي جامعه بشري مفيد و ضروري است اگر فکر تشکيلاتي-تربيتي داشته باشيم از تعدد تشکل ها استقبال مي کنيم و آن را تهديد نمي دانيم.
معاون پرورشي و فرهنگي وزارت آموزش و پرورش بيان داشت: تمامي مربيان پيشتازان و فرزانگان بايد با مطالعه دقيق سند تحول بنيادين که قانون نظام تعليم و تربيت است برنامه ها و فعاليت هاي خود را با الهام از آن طراحي و اجرا نمايند. موارد متعدد و قابل ملاحظه اي در بين راهکارهاي سند تحول وجود دارد که مي تواند چراغ راه روشني براي فعاليت هاي سازمان دانش آموزي باشد.
رئيس سازمان دانش آموزي در پايان خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش را بدون مشارکت دانش آموزان، معلمان و مربيان و اولياء نمي توان ادراه کرد پس بايد همه به سمتي حرکت کنيم که مشارکت در نظام تعليم و تربيت افزايش يابد تا بتوانيم اين بار سنگين را به سلامت به مقصد برسانيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]