تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هر كس به خدا توكل كند، مغلوب نشود و هر كس به خدا توسل جويد، شكست نخورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867566430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت جدید خودروی اسقاطی تعیین شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: قیمت جدید خودروی اسقاطی تعیین شد
مدیر عامل اطلس خودرو گفت: با تبصره اخیر ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور، قیمت خودرو اسقاطی به بیش از 4 میلیون تومان رسیده است.
خبرگزاری مهر: فرهاد احتشام زاد مدیر عامل اطلس خودرو، نمایندگی رسمی کیاموتورز در ایران با بیان اینکه از یک سال و نیم گذشته تاکنون مراتب شرایط برای وارد کننده‌های خودرو سخت تر شده است، گفت: در ابتدا قرار بود متناسب با مصرف خودرو وارداتی، هزینه اسقاط ماشین‌های فرسوده به حساب ستاد سوخت واریز شود، به این معنا که به ازای هر خودرو با مصرف کمتر از 6 لیتر در 100 کیلومتر، یک خودرو فرسوده اسقاط شود، به ازای واردات خودرو با مصرف 6 تا 10 لیتر، دو خودرو و به ازای هر خودرو با مصرف بالاتر از 10 لیتر، 3 خودرو فرسوده اسقاط شود که آن زمان ارزش این خودرو ها 15 میلیون ریال بود. او با بیان اینکه از مهر ماه سال گذشته، دو مرتبه با تغییر قانون شماره گذاری خودرو های وارداتی مواجه شدیم گفت: در قانون مهرماه 92 اعلام شد که از این به بعد باید به جز خودرو های با مصرف کمتر از 6 لیتر ، دو برابر تعداد قبلی به ازای هر خودروی وارداتی ، خودرو فرسوده اسقاط شود ، البته هزینه ای که برای این خودرو های فرسوده در نظر گرفته شد نیز 10 میلیون ریال افزایش داشت. احتشام زاد گفت: به رغم خلف وعده ای که به تبع این تصمیم، ما نسبت به مشتریانمان متحمل شدیم، باز هم اعتراض چندانی به مصوبه جدید نبود تا اینکه تیر ماه امسال آب پاکی را به دست وارد کننده ها ریختند. او در توضیح مصوبه جدید ستاد سوخت گفت:از تیرماه امسال به ما می گویند شما باید به جای اینکه هزینه اسقاط خودرو را به حساب ستاد سوخت بریزید تا دولت خودش به عنوان متولی این کار ، اقدام به اسقاط خودرو های فرسوده کند، وارد بازار خرید و فروش اسقاطی ها شوید و خودرو فرسوده را خودتان مستقیم اسقاط کنید. احتشام زاد با تاکید بر اینکه این تصمیم جدید به جز اینکه به نفع دلالان باشد، سودی برای هیچ یک از طرفین ماجرا ندارد، گفت: به گمانم لازم بود این تصمیمات با دقت نظر بیشتری اتخاذ شود، چرا که از زمان تصویب این قانون یک بازار کاذب ایجاد شده که در آن دلالان، خریدار پر و پا قرص خودرو فرسوده شده اند تا این خودرو های فرسوده را با قیمتهای دلخواه به واردکننده ها بفروشند. او در ادامه گفت: امروز که من در خدمت شما هستم، خودروی اسقاطی به ارزش 25 میلیون ریال را باید از دلالان به قیمت بیش از 40 میلیون ریال خریداری کنیم! احتشام زاد گفت: از طرف دیگر اعلام کردند که یک ماه فرصت دارید اطلاعات خودروی وارداتی خود را ثبت کنید تا طی این مدت همچنان بتوانید از طریق واریز نقدی، خودرو وارداتی را شماره گذاری کنید، در صورتی که در سیستم خرید خودرو وارداتی اصلا چنین امکانی وجود ندارد. او گفت: عطف به ماسبق شدن این قانون در فرصت یک ماهه نیز مشکلات دیگری را برای وارد کننده ها به وجود آورده است. احتشام زاده گفت: طبیعتا هر وارد کننده ای تعهداتی را به مشتریانش دارد، این بی ثباتی در تصمیم گیری ها باعث شده تا ما نیز نزد مشتریانمان بدحساب شویم و آنها همه این مشکلات را از چشم وارد کننده ها می بییند. او با اشاره به اینکه در زمان تصویب چنین بخشنامه ای با هیچ یک از کارشناسان واردات خودرو مشورت نشد و شرایط جدید باید با واقعت اجرا کارساز باشد و این که جهت خرید یک کالا چند صد نفر را به جای یک سازمان و یا یک نهاد به بازار هدایت کنیم ، قطعا نتیجه ای جزء افزایش قیمت نخواهد داشت، گفت: ما وارد کنندگان تنها می توانیم هزینه اسقاط که از سوی نهاد و یا سازمانی اعلام می‌شود، تأمین کنیم و وظیفه سازمان و یا نهاد دیگری است که از محل این انباشت دریافتی ها نسبت به خرید و از رده خارج کردن خودروهای اسقاطی اقدام و هماهنگ کند.  




تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن