تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1863006821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدیه پروفسور سمیعی به جراحان ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
هدیه پروفسور سمیعی به جراحان ایرانی




پروفسور سمیعی، استاد نام‌آور ایرانی و رئیس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب با حضور در گیلان، نتیجه 40 سال تجربه و کار را در قالب کتابی به جراحان مغز و اعصاب ایران تقدیم کرد.





خبرگزاری ایسنا: پروفسور سمیعی، استاد نام‌آور ایرانی و رئیس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب با حضور در گیلان، نتیجه 40 سال تجربه و کار را در قالب کتابی به جراحان مغز و اعصاب ایران تقدیم کرد.

پروفسور مجید سمیعی شامگاه گذشته در مراسم آغاز بکار دبیرخانه همایش تجلیل از مفاخر و مشاهیر گیلان اظهار کرد: امسال نتیجه 40 سال فعالیت علمی خود را در قالب جمع‌آوری اطلاعات شش هزار عمل جراحی مغز و اعصاب به صورت کتابی 900 صفحه‌ای منتشر کردم.

وی افزود: هر فردی که ادعایی در عرصه علم و دانش دارد، باید کارهایی را به جامعه عرضه کند در غیر اینصورت تنها یدک کشیدن لقب دکتر، مهندس و پروفسور برای کسی ایجاد افتخار نمی‌کند و کسی که در زمینه علم به روز نباشد، بهتر است دست از کار کشیده و خود را بازنشسته کند.

این جراح برجسته جهان خاطرنشان کرد: سعی کنید افراد را بدون در نظر گرفتن پستهایشان دوست داشته باشید، اگر کسی در هر زمان خدمتی را برای شما یا جامعه ارزانی کرد بعد از پایان یافتن دوران مسئولیتش نیز هرگز او را فراموش نکنید.

سمیعی به سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه ایران می‌تواند جزو 10 کشور نخست اقتصادی دنیا باشد، اشاره کرد و گفت: ابتدا باید ایران جزو 10 کشور نخست علم و دانش در دنیا باشد، چرا که در آن صورت شکوفایی اقتصادی در آن اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه کسی که دارای علم و دانش است، باید زکات علم خود را بپردازد، افزود: ترویج و آموزش علم خود به دیگران یک وظیفه است و اگر دانشی داریم، متعلق به تمام جهان است و من خوشحالم که از سال 1971 با دعوت از پزشکان مغز و اعصاب کشور و انتقال دانسته‌هایم گامی برای ترویج آنچه که می‌دانم، برداشته‌ام.

سمیعی که در جمع همشهریانش در رشت سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: من نمی‌توانم پاسخگوی این همه عشق و علاقه مردم شهرم باشم. ندای قلب هر شخصی بهترین چیز برای تشخیص مسائل مختلف است و آنچه که در زندگی انسان نقش اساسی دارد، ارزش منزلتی است که خداوند به او هدیه می‌کند و امانتی است که باید در حفظ آن کوشا بود.

وی افزود: مردم ایران برای افراد عالم و دانشمند احترام زیادی قائل هستند که این امر سبب می‌شود جوانان این مرزوبوم با الگو قرار دادن دانشمندان و برای کسب احترام و جایگاه خوب در جامعه به رتبه‌های بالای علمی دست یابند.

سمیعی با اشاره به ایجاد دبیرخانه مفاخر و مشاهیر در گیلان افزود: با ارزش نهادن به جایگاه مفاخر و مشاهیر استان علاوه بر معرفی این افراد به استان و کشور، برای جوانان الگوسازی می‌شود.

این جراح بزرگ مغز گفت: من در سن 33 سالگی به رتبه استادی در جراحی میکروسکوپی مغز نائل شده‌ام و در طول این سالها به ایرانی بودن خود افتخار کرده‌ام و هرگز نمی‌گویم که کجا تحصیل کرده‌ام بلکه به کرات می گویم در ایران متولد شده‌ام.

سمیعی تصریح کرد: زمانی که به شهرهای مختلف سفر می‌کنم و مردم را می‌بینم که با چشمانی مشتاق به من می‌نگرند، خوشحال می‌شوم که یک ایرانی هستم که توانسته‌ام برای جمع عظیمی از ایرانیان افتخارآفرین باشم و به عنوان الگویی برای جوانان این مرزوبوم محسوب شوم.

وی از همه مدیران استان گیلان خواست که همراه هم باشند و کارها و خدمات یکدیگر را کوچک جلوه ندهند، به یکدیگر حسادت نکرده و همدیگر را تخریب نکنند.

سمیعی تصریح کرد: یقینا با برنامه دوساله‌ای که برای پیشرفت علم و دانش از سوی استانداری تدوین شده، گیلان در کشور بیش از گذشته خواهد درخشید.







تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن