تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867670361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرضیه برومند: در سخنانم جدی هستم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مرضیه برومند: در سخنانم جدی هستم
امروز صبح از سوی روابط عمومی معاونت هنری اعلام شد که علی مرادخانی استعفای مرضیه برومند، دبیر پانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی را نپذیرفت.
آفتاب: مرضیه برومند از برگزاری جلسه مشترک با علی مرادخانی – معاون امور هنری – طی دو روز گذشته خبر داد و تصریح کرد: من در سخنانم جدی هستم.


دبیر جشنواره تئاتر عروسکی درباره نتیجه جلسه با معاون هنری به ایسنا توضیح داد: آقای مرادخانی انسان مثبت‌اندیشی است و مقرر شد، نماینده‌ای از طرف خودشان معرفی کنند تا واسطه میان من و آقای طاهری باشد. در گفت‌وگوهایی که با این نماینده داشتم، متوجه شدم حرفهای مرا درک می‌کند. از دیروز تا به حال نیز با جدیت، مواردی را که به تعویق افتاده؛ پیگیری می‌کنند.


برومند در ادامه با اشاره به شرایط دشوار ستاد برگزاری جشنواره تئاتر عروسکی در چند روز گذشته افزود: در این چند روز، شرایط بسیار سختی به وجود آمد. از طرفی با نزدیک شدن به زمان برگزاری جشنواره، کار ستاد سخت‌تر و فشرده‌تر شده و از سوی دیگر بچه‌های تئاتر عروسکی دچار دلسردی و یاسی شده بودند که مرا ناراحت می‌کرد؛ با این حال هرگز کار را رها نکردم و همچنان در این چند روزه به کار خود ادامه دادم.


بازیگر نمایش «افرا» با اشاره به برگزاری نشستی با اعضای ستاد این جشنواره توضیح داد: شب گذشته گفت‌وگوهایی با بچه‌های ستاد داشتیم. من هرگز دلم نمی‌آید بچه‌ها را رها کنم یا اینکه آرامش آن‌ها را بگیرم. تا به حال هم من نبودم که آرامش بچه‌های عروسکی را بهم ریختم زیرا برخی، با سکوت خود آرامش را بهم زدند.


این بازیگر و کارگردان تئاتر با ابراز خرسندی از همراهی معاون هنری با جشنواره تئاتر عروسکی به ایسنا ادامه داد: برخی از دوستان هنرمند و شرکت کننده، حمایت‌شان را از نمایش عروسکی و شأن آن اعلام کردند که مایه خوشحالی است. خود نمایشگران عروسکی باید مراقب شأن و جایگاهشان باشند؛ چرا که اگر ما توجه کافی به جایگاه خود نداشته باشیم، نمی‌توانیم امید داشته باشیم کسی شأن نمایش عروسکی را رعایت کند.


برومند ادامه داد:‌ نباید پرونده نمایش عروسکی با پایان جشنواره بسته شود. از آقای مرادخانی هم قول گرفته‌ام امکان اجرای عمومی نمایش‌ها فراهم شود. جشنواره، هدف نیست بلکه بستری برای خلق آثار با کیفیت و قوی فراهم می‌کنند.


مرضیه برومند در پایان صحبتش از هنرمندان شرکت‌کننده در جشنواره تئاتر عروسکی درخواست کرد با همان نیرو و پشتکار قبلی به کار خود ادامه دهند و دلسرد نشوند.


به گزارش ایسنا، امروز صبح از سوی روابط عمومی معاونت هنری اعلام شد که علی مرادخانی استعفای مرضیه برومند، دبیر پانزدهمین جشنواره تئاتر عروسکی را نپذیرفت.


پس از انتشار نامه‌ مرضیه برومند خطاب به معاون امور هنری مبنی بر وجود ناهماهنگی‌هایی در روند برگزاری جشنواره تئاتر عروسکی، جلسه‌ای مشترک با حضور علی مرادخانی (معاون هنری )،‌ حسین طاهری (مدیرکل هنرهای نمایشی) و دبیر جشنواره برگزار شد.


برومند هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به علی مرادخانی اعلام کرد، به دلیل نداشتن استقلال کافی و به خاطر اختلاف نظر با مدیر اداره کل هنرهای نمایشی، درخواست دارد یا فعالیت خود را زیر نظر مستقیم معاون هنری ادامه دهد یا از سمت خود کناره‌گیری کند.






تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن