واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۱۳ق.ظ)
استاندار همدان در شوراي اداري استان مطرح کرد: همايش سرمايهگذاري در مهرماه برگزار ميشود شوراي اداري استان همدان با حضور دستيار ويژه رئيس جمهور در امور اقوام و اقليتهاي ديني و مذهبي در سالن جلسات شهداي استانداري برگزار شد.
به گزارش خبرنگار موج از همدان، استاندار همدان در اين جلسه گفت: دولت تدبير و اميد در امتداد حماسه سياسي مردم ايران خلق شد و از همان روز اول با برنامهريزي و مشاوره با تمام فعالان کشور به صورت ويژه آغاز به کار کرد.
محمدناصر نيکبخت افزود: دولت در راستاي وعدههايش از جمله حل مسائل و مشکلات اقتصادي، بهبود فضاي کسب و کار، تعامل جهاني و مذاکرات سازنده با دنيا تلاش کرده و توفيقات خوبي نيز کسب کرده است.
به گفته وي، دولت در سياستهاي داخلي کشور هم با برنامهريزيهاي اساسي و زيربنايي کار را آغاز کرد هرچند در زمان روي کار آمدن دولت تدبير و اميد کشور شاهد تورم بالا و رکود اقتصادي آزاردهندهاي بود.
نيکبخت خاطرنشان کرد: وقتي تورم و رکود با هم همراه شوند آسيب جدي وارد خواهد کرد همچنين مهار آن کار آساني نخواهد بود.
به گفته وي، دولت با مشاوره از تک تک کارشناسان و صاحبنظران کشور و استمداد از رهنمودهاي مقام معظم رهبري و راهکارهاي اقتصاد مقاومتي تورم بالاي 40 درصد را به زير 25 درصد و رشد اقتصادي بيش از 6- درصد را به زير 3- برساند.
استاندار همدان در بخش ديگري از سخنانش به تهيه و تدوين منشور فرهنگي استان اشاره کرد و افزود: دولت تدبير و اميد از فرهنگ نيز غافل نشده و تاکيداتي که در اين باره داشته سرلوحه کار استانها گرديد به طوري که در استان همدان منشور فرهنگي استان در تمام زمينههاي مختلف فرهنگي تنظيم شده و تقديم مقامات کشوري گرديد و در آينده نزديک نيز اين منشور توسط سازمانهاي فرهنگي استان اجرا خواهد شد.
نيکبخت به خدمات دولت در استان اشاره کرد و گفت: در ابتداي آغاز به کار در استان همدان مشکلات اقتصادي سنگين وجود داشت به طوري که بسياري از واحدهاي توليدي تعطيل و نيمه تعطيل شده بودند و نياز به حمايت جدي داشتند البته اکنون نيز برخي از اين مشکلات وجود دارد.
به گفته وي، مشکلات سرمايه در گردش، مسائل کارگري و معوقههاي بانکي از جمله مشکلات عمده واحدهاي توليدي تعطيل شده بود که در اين راستا جلسات متعددي برگزار شد و مشکلات اين واحدها بررسي گرديد.
نيکبخت خاطرنشان کرد: در سال 92، براساس اعلام تامين اجتماعي 6 هزار شغل منفي در استان وجود داشت که مربوط به واحدهاي نيمه تعطيل و تعطيل بود که با جلسات و پيگيريهاي انجام شده در اين رابطه، از ارديبهشتماه امسال ماهيانه ميانگين يک هزار نفر به اشتغال موجود اضافه ميگردد.
وي ادامه داد: با جلسات صورت گرفته مشخص شد بيشتر واحدهاي توليدي معوقه بانکي دارند و نتوانستند بدهي خود را پرداخت کنند که در اين راستا 300 واحد توليدي که بالاي يکصد ميليون بدهي داشتند تعيين و تکليف گرديد به طوري که مقرر شد مشتري 5 درصد از بدهي خود را به بانک پرداخت و مابقي در در طول 5 سال با همان سود اوليه پرداخت کند.
استاندار همدان با بيان اينکه با تک تک واحدهاي توليدي آشنا هستم اظهار داشت: هر واحد توليدي که مشکل سرمايه در گردش و معوقه بانکي دارد به شخص بنده مراجعه کند تا مشکلش را پيگيري نمايم.
وي از برگزاري همايش سرمايهگذاري در مهرماه خبر داد و گفت: صيانت از اشتغال موجود و ايجاد اشتغال جديد کار اصلي ما است که ايجاد اشتغال جديد نياز به سرمايهگذاري بخش خصوصي دارد چراکه دولت توان مالي و اجازه قانوني در اين رابطه ندارد.
نيکبخت افزود: در هفته دولت 3 هزار و 400 ميليارد تومان سرمايهگذاري بخش خصوصي فقط در بخش صنعت و معدن کلنگزني شد و در بحث سرمايهگذاري در بخش گردشگري نيز استقبال خوبي از طرف بخش خصوصي شده است.
وي در پايان به بحث سرمايهگذاري در بخش گردشگري اشاره کرد و گفت: هيچ استاني همانند همدان استعداد گردشگري ندارد چرا که از نظر شرايط آب و هوايي، آثار تاريخي و طبيعي بينظير است و همه شهرستانهاي استان نيز از اين مهم بهره بردهاند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]