واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ شهريور ۱۳۹۳ (۹:۲۰ق.ظ)
معاون وزير نفت در امور پتروشيمي: پتروشيمي كردستان تا پايان امسال پيش راه اندازي مي شود معاون وزير نفت در امور پتروشيمي گفت: تا پايان امسال پتروشيمي كردستان وارد مرحله پيش راه اندازي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، عباس شعري مقدم، ساخت و راه اندازي پتروشيمي كردستان در اوج تحريمهاي بين المللي و محدوديتها را در گرو وجود مديران كاردان و بومي، ثبات مديريتي و همكاريهاي هلدينگ پتروشيمي باختر به عنوان سهامدار اصلي دانست.
معاون وزير نفت در امور پتروشيمي با اشاره به بكارگيري تجهيزات و كالاهاي با كيفيت اروپايي در مجتمع پتروشيمي كردستان گفت: در بازديد از اين طرح به راحتي مي توان مديريت منابع مالي براي خريد كالا و تجهيزات را مشاهده كرد.
وي گفت: استفاده از تجربه هاي موجود در پتروشيمي هاي آريا ساسول و لاله در بخش مهندسي و طراحي در پتروشيمي كردستان نقش بسزايي داشته است. معاون وزير نفت در امور پتروشيمي گفت: ساخت پتروشيمي كردستان به تحولي بزرگ منجر خواهد شد و واحدهاي پايين دستي مي توانند از توليد اين مجتمع بهره مند شوند و اين مهم تكميل زنجيره ارزش افزوده مطلوبي را به همراه خواهد داشت.
مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي درباره آخرين وضعيت ساخت خط لوله اتيلن غرب نيز گفت: اين خط لوله هم اكنون بيش از 90 درصد پيشرفت فيزيكي دارد؛ در جلسه اي كه به تازگي با استاندار كردستان داشتيم، قرار شد مشكلات پيش روي احداث اين خط لوله مانند، رفع معارضان ملكي به زودي رفع شود.
با بهره برداري از پتروشيمي هاي لرستان، كردستان و مهاباد ٩٠٠ هزار تن به ظرفيت توليد پلي اتيلن كشور افزوده خواهد شد و پيش بيني مي شود پتروشيمي هاي كردستان و مهاباد تا پايان امسال تكميل شده و در سه ماه نخست سال آينده به بهره برداري برسند.
انتقال خوراك و راه اندازي كامل طرحهاي پتروشيمي در مسير خط لوله اتيلن غرب به ساخت و وارد مدار توليد شدن فازهاي ١٥ و ١٦ و نيز ١٧ و ١٨ پارس جنوبي مرتبط و اميد است اين فازها خوراك مورد نياز مجتمعهاي پتروشيمي را در زمان مقرر تامين كنند.
طرح توليد پلي اتيلن پتروشيمي كردستان از طرحهاي مهم صنعت پتروشيمي در غرب كشور است كه اين طرح با ظرفيت توليد سالانه ٣٠٠ هزار تن پلي اتيلن سبك به زودي به بهره برداري خواهد رسيد.
برپايه اين گزارش، قطعه كرمانشاه به سنندج در مسير خط لوله اتيلن غرب آماده بهره برداري كامل بوده و تست هيدرو استاتيك اين خط نيز با موفقيت انجام شده است. بخشهايي از قطعه سنندج به سقز كه داراي معارض بود پس از مذاكره هاي انجام شده با مقامهاي محلي رفع معارض شده و عمليات ساخت و تكميل ٤٦ كيلومتر باقيمانده خط در حال پايان است.
تامين خوراك پتروشيمي هاي لرستان، مهاباد و كردستان، اولويتهاي سه گانه در شتاب بخشيدن به ساخت خط لوله اتيلن غرب به شمار مي رود و تكميل اين خط لوله مي تواند سهم بزرگي در توسعه صنعتي غرب كشور و نيز اشتغالزايي در اين منطقه داشته باشد.
خط لوله اتيلن غرب پس از تكميل ظرفيت انتقال ٣,٥ ميليون تن اتيلن را دارد و ٢.٥ ميليون تن از پارس جنوبي و يك ميليون تن خوراك از گچساران به خط لوله تزريق خواهد شد و خوراك ١٢ مجتمع پتروشيمي را تامين مي كند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]