تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868016520




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توتون های آلوده به سوسک روی قلیان ها


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
توتون های آلوده به سوسک روی قلیان ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی٬ با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر واردات و توزیع توتون آلوده به سوسک خطرناک لازیردرما٬ گفت: شرکت دخانیات٬ سازمان استاندارد و همچنین وزارت بهداشت باید پاسخگوی چرایی توزیع توتون های آلوده باشند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی٬ با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر واردات و توزیع توتون آلوده به سوسک خطرناک لازیردرما٬ گفت: شرکت دخانیات٬ سازمان استاندارد و همچنین وزارت بهداشت باید پاسخگوی چرایی توزیع توتون های آلوده باشند.

به گزارش خانه ملت، «ایرج عبدی» افزود: با توجه به اینکه استعمال دخانیات خود عاملی برای به مخاطره افتادن سلامت افراد است، حال باید نسبت به توزیع چنین توتونی در سطح شهر نیز حساس باشیم.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی٬ در تشریح مضرات استعمال دخانیات به ویژه قلیان و سیگار گفت: متاسفانه با کاهش سن تمایل به مصرف مواد دخانی بین نوجوانان وجوانان باید به این نکته توجه کرد که افزایش مصرف دخانیات به بالا رفتن هزینه های سلامت جامعه منجر خواهد شد.

وی با بیان اینکه استعمال دخانیات و قلیان خود به انواع و اقسام بیماری ها منجر می شود٬ ادامه داد: متاسفانه اخیرا اخباری از واردات توتون آلوده به سموم منتشر شده که این موضوع دیگر جایی برای سکوت مسوولان باقی نمی گذارد.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ با تاکید بر اینکه سموم آلوده به سم سوسک لازیردرما می تواند باعث بروز بیماری های جدی مانند آسم در میان مصرف کنندگان این توتون ها شود٬ افزود: شرکت دخانیات٬ سازمان استاندارد و همچنین وزارت بهداشت و درمان باید هر چه سریع تر با شناسایی توتون های آلوده و انتشار اسامی آنها از ادامه فروش این محصولات جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه تنها با فرهنگ ‎سازی و تبلیغات می ‎توان معضل استعمال دخانیات در بین جوانان را مهار کرد٬ گفت: دولت نمی‎ تواند با این مساله قهری برخورد کند تنها وظیفه حکومت در این باره اطلاع رسانی و آگاه سازی قشر جوان از مضرات استعمال دخانیات است.

عبدی با بیان اینکه ابزار برخورد با معضل استعمال دخانیات قابل اندازه‎ گیری و جوابگو نیست، ادامه داد: باید مضرات قلیان و مواد دخانی از سوی رسانه‎ها مطرح شود تا افراد با دیدن شرایط کنونی استعمال کنندگان خود تصمیم گیری کنند.

این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: نحوه تولید٬ بسته بندی توزیع و حتی واردات سیگار و متعلقات آن باید از سوی شرکت دخانیات٬ سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی و همچنین وزارت بهداشت بررسی شود.

وی افزود: وزارت بهداشت اگر موضوعی را ببیند که با سلامتی افراد در ارتباط است باید سریع آن اخطار های لازم را به جامعه از طریق رسانه ها بدهد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مسوولان باید ضمن برخورد با هر نوع تخلفی که سلامت عمومی را به خطر می اندازد، با اطلاع رسانی جامع از مضرات استعمال مواد دخانی به کاهش تمایل افراد نسبت به استعمال این نوع مواد حرکت کنند.





تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۳:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن