تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869677046




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظريف: مقابل تحريم‌هاي امريكا «اقدام مشابه» مي‌كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ظريف: مقابل تحريم‌هاي امريكا «اقدام مشابه» مي‌كنيم
وزير امور خارجه يك روز پيش از سفر به بروكسل براي ملاقات با كاترين اشتون، به تحريم‌هاي جديد امريكا واكنش نشان داد و اين تحريم‌ها را «خلاف روح توافق ژنو» توصيف كرد.


وزير امور خارجه يك روز پيش از سفر به بروكسل براي ملاقات با كاترين اشتون، به تحريم‌هاي جديد امريكا واكنش نشان داد و اين تحريم‌ها را «خلاف روح توافق ژنو» توصيف كرد. ظريف گفته كه اين تحريم‌ها، فضا را براي رسيدن به توافق دشوار مي‌كند و تأكيد كرد كه اگر تهران ضروري بداند، در مقابل تحريم‌ها اقدام مشابه انجام مي‌دهد.

محمد جواد ظريف، رئيس تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي در آستانه سفر به بروكسل براي گفت و گو با كاترين اشتون كه آخرين هفته‌هاي خود را به عنوان مسئول سياست خارجي اروپا سپري مي‌كند، به گسترش دامنه تحريم‌هاي وزارت خزانه داري امريكا عليه ايران واكنش نشان داد و هشدار داد كه اين اقدامات، راه را براي توافق دشوار‌تر مي‌كند. ظريف كه به نظر مي‌رسد در به كار بردن كلمات و واژگان، جانب احتياط را به خوبي رعايت مي‌كرد، در كنفرانس مطبوعاتي مشترك با «اركي تيوميويا» همتاي فنلاندي خود، ترجيح داد به جاي به كار بردن واژه «خلاف توافق ژنو»، واژه‌اي كه خانم افخم روز شنبه به كار برد، از عبارت «مغاير توافق ژنو» استفاده كند و گفت: « از ابتدا اعلام كرديم كه اين ديدگاه و روش خطرناك و غيرسازنده است و با روح توافقنامه ژنو مغايرت دارد » رئيس تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي در عين حال، يك گام پيش گذاشت و تأكيد كرد كه تحريم‌هاي امريكا «مي‌تواند در برخي موارد مغاير تعهدات امريكا در توافقنامه ژنو باشد. » البته او مصداقي در اين باره بيان نكرد ولي تأكيد كرد كه اين اقدامات فضا را براي رسيدن به راه‌حل دشوارتر مي‌كند.

ظريف امريكا را مسئول عواقب تحريم‌هاي جديد دانست و گفت: « ايران اين حق را براي خود محفوظ مي‌داند، در قبال اين اقدامات، اگر ضرورت بداند، اقدام مشابه انجام دهد. » البته وزير خارجه دولت روحاني در اين مورد هم جزئياتي در باره اينكه «اقدام مشابه» ايران در مقابل تحريم‌هاي امريكا چيست بيان نكرد ولي در ادامه سخنانش تأكيد كرد: «در برخي موارد با استفاده از برخي ملاحظات فني و برخي ريزه‌كاري‌ها تلاش مي‌شود كه اين تحريم‌ها توجيه شود. اگر قرار باشد از ريزه‌كاري‌هاي فني توسط دو طرف استفاده شود، ايران اين امكان را دارد كه از ريزه‌كاري‌هاي فني توافق ژنو كه خوشايند طرف مقابل نيست اين استفاده را بكند.» وزير خارجه جمهوري اسلامي همچنين گفت: «ما اين امكان را داريم كه با توجه به نكات فني كه در توافقنامه ژنو وجود دارد اقداماتي را صورت دهيم كه خوشايند طرف مقابل نباشد و تاكنون در اين زمينه خويشتنداري كرديم، ولي اگر ببينيم كه طرف مقابل از خويشتنداري ما سوءاستفاده مي‌كند زمينه‌هايي براي اقدام وجود دارد كه در زمان خود صورت خواهد گرفت.

براي راضي كردن گروه‌هاي فشار است
به گفته رئيس تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي، متأسفانه گرايشي در بين دولتمردان امريكا وجود دارد كه فكر مي‌كنند با فشار و تحريم و تهديد مي‌توانند ديدگاه‌هايشان را به پيش ببرند. محمد جواد ظريف در عين حال، بار ديگر تفسير قبلي خود را در باره تحريم‌هاي جديد امريكا تكرار كرد و گفت كه اين تحريم‌ها براي پاسخ به فشارهاي گروه‌هاي داخلي است. ظريف توضيح داد: « تحريم‌هايي كه امريكا اعمال مي‌كند بيشتر براي راضي كردن گروه‌هاي فشاري است كه با هر توافقي مخالفند و اين تحريم‌ها مخالف روح توافقنامه ژنو است. »

به گزارش فارس، وزير امور خارجه همچنين گفت: «كساني كه از طريق اين اقدامات مي‌خواهند رضايت‌شان جلب شود و اين اقدامات خوشايند آنهاست دنبال راه‌حل نيستند و به دنبال روش‌هايي براي برهم زدن مسير مذاكرات هستند. » وي ادامه داد: « برخي گروه‌ها و افراد جنگ‌طلب از مذاكره و رسيدن به راه‌حل نفعي نمي‌برند و اميد به آينده بهتر از طريق راه‌حل را ندارند و آينده خود را در تنش و تشنج جست‌وجو مي‌كنند. » به گفته ظريف، افرادي كه به دنبال فشار، تحميل و درگيري و تنش هستند آينده‌اي نخواهند داشت. رئيس تيم مذاكره‌كننده ادامه داد: « ما نياز نداريم كه نگراني افرادي كه خواهان راه‌حل نيستند را رفع كنيم. ايران در مذاكره جدي است و تمام جامعه ما براي رسيدن به راه‌حل تفاهم دارند.» وزيرخارجه دولت يازدهم گفت:‌در حالي كه ديدگاه‌هاي مختلفي در كشور ما وجود دارد كه اين امر مباركي است، اما هيچ گروه فشاري در ايران نيست كه نخواهد ما به راه‌حل برسيم.

عراقچي: مذاكره غير هسته‌اي نداريم
وزير خارجه در پاسخ به سؤال ديگري در خصوص سفر اخير امير عبد اللهيان معاون وزير خارجه به عربستان با بيان اينكه ايران همواره علاقه‌مند به روابط حسن همجواري با همسايگان بوده گفت: « اولين فرصت براي گفت‌وگوي دوجانبه در حاشيه نشست مجمع عمومي سازمان ملل است كه اميدوارم از اين فرصت استفاده كنيم و پس از آن آمادگي سفر به عربستان و استقبال از وزير خارجه عربستان در تهران را دارم. » عباس عراقچي معاون ظريف هم در گفت‌و‌گويي با شبكه الميادين كه ديروز منتشر شد، تأكيد كرد كه ايران ميز مذاكرات را رها نخواهد كرد. وي گفت: « براي مذاكرات آماده‌ايم و در رسيدن به راه‌حل مسالمت‌آميز جدي هستيم و به هيچ كسي اجازه نمي‌دهيم حقوق هسته‌اي ايران را محدود يا لغو كند. »

 معاون ظريف با اشاره به پيشرفت درباره بعضي مسائل در مذاكرات بين ايران و گروه 5+1 تأكيد كرد: « همچنان فاصله نسبتا زيادي در مواضع دو طرف وجود دارد. » نفر دوم تيم مذاكره‌كننده هسته‌اي در پاسخ به سؤالي درباره حضور ويليام برنز معاون وزير امور خارجه امريكا در مذاكرات هسته‌اي با ايران به عنوان نماينده باراك اوباما و خبرها در مورد مذاكرات پنهاني با ويليام برنز در يك كشور منطقه گفت: «آقاي ويليام برنز از ديپلمات‌هاي بلندپايه امريكا و فرد دوم در وزارت امور خارجه اين كشور است. به اعتقاد ما مشاركت او در مذاكرات مفيد بود، زيرا باعث شد تبادل نظر در مذاكرات به طور مستقيم گسترش پيدا كند. اما از نظر ما مسئله مهم آن است كه مذاكرات با امريكايي‌ها به نوبه خود اساسي نيست.»

عراقچي تأكيد كرد: «ما فقط براي تأمين منافع ايران مذاكره مي‌كنيم و به دنبال مذاكره با امريكا براي روابط دوجانبه يا درباره ديگر مسائل نيستيم.» معاون وزير امورخارجه تأكيد كرد: «مشكلات قبلي با امريكا همچنان وجود دارد و مخالفت ما با سياست‌هاي استكباري امريكا در خاورميانه و حمايت اين كشور از رژيم صهيونيستي همچنان مطرح است. ما سياست‌هاي امريكا را درباره بسياري از مسائل بين‌المللي و منطقه‌اي رد مي‌كنيم و درباره آن هيچ مذاكره‌اي با امريكايي‌ها نداريم.»

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن