تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867839116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسي عملكرد كي‌روش در هيات دولت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بررسي عملكرد كي‌روش در هيات دولت
فدراسيون در اين زمينه با چالشي مهم مواجه شده و بايد ديد در روزهاي آينده چه اتفاقاتي خواهد افتاد.
فوتبال ايران: كارلوس كي‌روش سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران ظهر روز گذشته بدون انجام توافق با فدراسيون فوتبال، ايران را ترك كرد. اين در حالي است كه بحث توافق او با علي كفاشيان، در 2هفته اخير تبديل به ماجرايي پيچيده شد. ديروز كي‌روش قبل از ترك ايران گفت:« متأسفانه برخلاف ميل باطني‌ام مجبور هستم ايران را ترك كنم. طبق قوانين ويزايي و بنا بر همين چارچوب اداري بايد كشور ايران را ترك كنم چون تاريخ انقضاي ويزاي من فرا رسيده است. صادقانه مي‌گويم كه از اين اتفاقاتي كه براي تمديد قراردادم رخ داد، شوكه شدم چرا كه بايد بدون امضاي قرارداد نهايي ايران را ترك كنم.» او تأكيد كرد: «درخصوص تمام بندهاي قرارداد و البته مفاد آن به توافق نهايي رسيديم. همين مسئله شوك‌آور است كه چرا قرارداد نهايي امضا نشد. نمي‌دانم در آينده چه اتفاقي رخ مي‌دهد چرا كه اين موضوع از اختيار من خارج است. مطمئن نيستم در آينده نزديك چه اتفاقاتي رخ خواهد داد.»


نقش وزارت و مجلس

هرچند مسئولان فدراسيون فوتبال به‌طور شفاف در مورد گره‌هاي كور اين ماجرا حرف نمي‌زنند ولي به‌نظر مي‌رسد وزارت ورزش عنصري تعيين‌كننده در طولاني شدن اين ماجرا است، اين در حالي است كه گفته مي‌شود مجلس هم تمايل چنداني براي استفاده از مربي خارجي ندارد. از طرفي گودرزي وزير ورزش در كنفرانس مطبوعاتي كه اخيرا برگزار و صحبت‌هاي جنجالي در مورد كي‌روش مطرح كرده بود، گفت كه «در جلسه هيأت دولت با نشان دادن نمودارهايي، عملكرد كي‌روش را مورد ارزيابي قرار داده است و به اين نتيجه رسيده كه تيم ملي فوتبال در جام جهاني نتايج قابل توجهي نسبت به گذشته با اين مربي نگرفته ضمن اينكه در دوره‌هاي پيش نيز نتايجي شبيه اين نتيجه گرفته شده است.» از طرفي هزينه سالانه براي تأمين پول قرارداد كي‌روش 7ميليارد تومان است كه فدراسيون معتقد است بخشي از آن بايد توسط وزارت ورزش پرداخت شود، موضوعي كه وزير در گذشته پاسخ منفي‌اش را در اين خصوص اعلام كرده بود. موضوع مهم ديگر اينكه سياست جديد فدراسيون براي كنترل روي برخي رفتارهاي كي‌روش است. اين مربي در 3سال گذشته بارها از سياست‌هاي فدراسيون، برنامه‌هاي سازمان ليگ و امكانات و سطح فني فوتبال ايران انتقاد كرد و حالا فدراسيون معتقد است اين مربي بايد رفتارهاي خود را در اين مورد تا حدودي تغيير دهد. نكته كليدي اما به بحث توقعات كي‌روش هم مربوط مي‌شود، موضوعي كه عباس ترابيان مسئول كميته بازاريابي فدراسيون فوتبال، در مصاحبه روز پنجشنبه با همشهري به آن اشاره كرد و با صراحت گفت كه اگر اين مربي توقعاتش را پايين نياورد امكان ادامه همكاري وجود نخواهد داشت.

 
موضع كفاشيان

رئيس فدراسيون فوتبال اما در مورد رفتن كي‌روش از ايران و ابهام در تمديد قرارداد با اين مربي مي‌گويد: «طبق آخرين صحبت‌هايي كه داشتيم متني را آماده كرديم كه آن را براي كي‌روش مي‌فرستيم، اگر او اين متن را تأييد كرد و حاضر به امضاي آن بود به ايران بازمي‌گردد و كار را شروع مي‌كنيم.» كفاشيان در مورد اينكه لحن صحبت‌هاي كي‌روش نشان مي‌دهد كه او با ناراحتي ايران را ترك كرده است، مي‌گويد: «ايرادي ندارد، چون ما هم از رفتن او دلخوريم.»

ديروز عباس ترابيان هم اعلام كرد كه رفتن كي‌روش به‌معناي قطع همكاري با فدراسيون نيست و اين مربي به ايران باز خواهد گشت. با اين حال به‌نظر مي‌رسد اين داستان همچنان مبهم است و نمي‌توان با قاطعيت از بازگشت اين مربي حرف زد. اين در حالي است كه اذهان عمومي بيشتر موافق ماندن اين مربي است و فضاي فوتبال طوري است كه بعيد به‌نظر مي‌رسد شرايط براي فعاليت مربي ايراني فراهم باشد. فدراسيون در اين زمينه با چالشي مهم مواجه شده و بايد ديد در روزهاي آينده چه اتفاقاتي خواهد افتاد.




تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن