واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: آمادگی آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس
علی اصغر فانی، در حاشیه همایش طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب)، درباره آمادگی برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی ۹۳-۹۴ گفت: برابر هماهنگی ها با مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور، از آمادگی کاملی برخورداریم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، وزیر آموزش و پرورش، در حاشیه همایش طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر (شهاب)، درباره آمادگی برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی 93-94، از آمادگی کامل این وزارتخانه برای بازگشایی مدارس در سراسر کشور خبر داد.
علی اصغر فانی افزود: هیئت هایی را هم از 15 شهریور به همه استان ها اعزام خواهیم کرد.
وی، با بیان اینکه قاعدتا هیچ مشکلی برای بازگشایی مدارس نداریم، گفت: فضاهای آموزشی و کتاب های درسی آماده است، معلمان سازمان دهی شده اند و همه تجهیزات را فراهم کرده ایم.
وزیر آموزش و پرورش، در پاسخ به اینکه آیا مشکل مدارس استیجاری رفع شده است، افزود: یک بخش آن حل شده و یک بخش هم اگر حل نشود، با جا به جایی فضاهایی که در اختیار خودمان است، مشکل را حل می کنیم.
فانی گفت: چه در زمینه فضاهای آموزشی و چه در زمینه کادر آموزشی و دیگر موارد مشکلی نداریم. وزیر آموزش و پرورش طرح شهاب(شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) را بر اساس سند تحول بنیادین نظام آموزشی کشور و سازگار با روح حاکم بر آن دانست. فانی: طرح «شهاب» بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است
علی اصغر فانی، در مراسم نخستین دوره آموزشی مدرسان طرح شهاب در پردیس «نسیبه» تهران، گفت: اگر روزی به جدا نکردن استعدادهای برتر از دیگر دانش آموزان برسیم، استعدادها شکوفا می شود و به هدایت و تربیت آسیب نمی خورد.
وی افزود: بی شک طرح شهاب نسبت به رویکرد جداسازی، بیشتر قابل دفاع است.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر پایبندی دانش آموزان به اصول اخلاقی و اعتقادی گفت: مباحث تربیتی، رفتاری و اعتقادی در تمام آموزش و پرورش یک اصل است و در رابطه با استعدادهای برتر مهمتر.
فانی تصریح کرد: اگر پایبندی استعدادهای برتر به هویت دینی و ملی شان تقویت نشود معلوم نیست اینها سرمایه کشور بمانند.
وزیر آموزش و پرورش ، خود را مجری و طراح آیین نامه طرح شهاب در سال های گذشته معرفی کرد و افزود: اعتقاد دارم اگر این آیین نامه به خوبی برنامه ریزی و اجرا و به خوبی ارزشیابی و نظارت شود، گام بسیار موثری در شناسایی ، تربیت و هدایت استعدادهای برتر خواهد داشت.
فانی گفت: طرح شهاب همه فواید جدا نکردن دانش آموز استعداد برتر از دیگر دانش آموزان را در بردارد به بیانی دیگر، در این طرح، استعداد برتر هم خودش رشد می کند و هم عاملی برای رشد دیگران می شود.
وی افزود: به طور حتم اجرای طرح نباید با سستی مواجه شود تا بتوانیم سال آینده در کلاس های چهارم و پنجم این طرح را ادامه دهیم.
فانی گفت: نظارت فرآیندی در اجرای آزمایشی این طرح به ما کمک خواهد کرد که نقاط ضعف احتمالی شناسایی و اصلاح شود و کار با کیفیت بالاتری ادامه پیدا کند.
به گفته مدیر پژوهشی مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش ؛ نخستین اجرای آزمایش طرح شهاب، سال تحصیلی 92-91 در هفت استان کشور اجرا شد و پارسال با وجود ابلاغ، به خاطر محدودیت های اعتباری اجرا نشد و امسال با اعتباری حدود 2 میلیارد تومان به اجرا در خواهد آمد که عمده این اعتبار صرف آموزش معلمان مجری طرح می شود.)
رضا گلشن گفت: امسال معلمان پایه چهارم ابتدایی در 32 منطقه آموزشی کشور شامل این طرح می شوند و به محض اینکه آموزگاران آموزش دیدند از ابتدای سال تحصیلی 94-93 ، طرح به اجرا در خواهد آمد.
وی در پاسخ به اینکه آیا حضور معلم در طرح شهاب باعث فرسایش وقت و نیروی او برای کلاس های درس و برنامه های آموزشی معلم نمی شود؟ اظهار داشت: معلم برای طرح شهاب در کلاس ، وقت ویژه ای نخواهد گذاشت و فقط برنامه ارائه درس و مشاهده رفتار دانش آموزان را به گونه ای تنظیم می کند که ضمن آموزش دادن به دانش آموزان ، توانمندی های آنها را هم شناسایی کند.
پنج شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]