محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827485447
تغییر چهره سیاسی ایران به چهره فرهنگی در ذهن داوران خارجی جشنواره یاس
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: در جشنواره فیلمهای ویدئویی یاس مطرح شد:
تغییر چهره سیاسی ایران به چهره فرهنگی در ذهن داوران خارجی جشنواره "یاس"
داوران استرالیایی و فرانسوی جشنواره فیلم "یاس" در نشست خبری این جشنواره از تغییر چهره سیاسی و اقتصادی ایران به چهرهای فرهنگی در ذهنشان گفتند.
به گزارش خبرنگار سینما باشگاه خبرنگاران حاضر در محل برگزاری جشنواره ویدئویی فیلم یاس در آمل ساعتی پیش نشست خبری داوران این جشنواره با حضور گریک هدریک داور استرالیایی ، دنیل لاسور داور فرانسوی، نجیب عیاد داور تونسی، همایون ارشادی داور ایرانی و بدون حضور پوران درخشنده برگزار شد.
بنابراین گزارش دنیل لاسور از فرانسه درباره تجربه حضورش در ایران گفت: حضور من در ایران تجربه بسیار خوبی بود و به نوعی این سفر برای من کشف کشور شما بود.
گریک هدریک نیز در ادامه گفت: حضور من در ایران تجربه بسیار خوبی بود و فیلمهایی دیدم که جاهای دیگر نمیتوانستم ببینم و مفتخرم که در جمع شما هستم چرا که همانطور که دنیل گفت ما در اینجا تفاوتهای بسیار زیادی دیدیم.
همایون ارشادی نیز عنوان کرد: داوری در این جشنواره تجربهی بسیار جالبی بود و هر روز که میگذرد فرقهای بسیاری را بین آثاری ویدئویی و آثار سینمایی برای من روشن میشود اما مهمترین فرقی که در اینجا وجود دارد کمکی است که آثار ویدئویی برای روستاهای کوچکی که سینما ندارند میتواند داشته باشد.
وی افزود: از لحاظ داوری هر 5 نفر ما در اکثریت فیلمها متفقالقول بودیم و من فکر میکنم یک محیط داوری بسیار خوبی در این دوره وجود داشت و حتی میتوان از این دوستان چیزهای بسیاری یاد گرفت.
عیاد نیز گفت: من هم به نوبهی خود بسیار خوشحالم که در جمع شما هستم و برای این خوشحالی دو دلیل عمده دارم اولین دلیلم سفرم به ایران است و دوم اینکه در اینجا شاهد تولد یک فستیوال بزرگ هستم و میدانم که آینده به این نسل از فستیوالها تعلق دارد نه فستیوالهایی که صرفا تلویزیونی یا سینمایی هستند.
وی افزود: علاوه بر این مجال مقایسه فیلمها فراهم شده و من با کمال میل برگزار کننده این فستیوال را برای ادامه و رشد دادن آن تشویق میکنم چرا که میدانم این فستیوال در آینده میتواند رشد بسیاری کند.
همایون ارشادی داور ایرانی در خصوص تفاوت فیلمهای ایرانی و خارجی ارائه شده در این فستیوال گفت: در فیلمهای ایرانی عمدتا مشکلات اجتماعی یا مسائل تاریخی مربوط به خود ایران مطرح میشود و کمتر به مباحثی مانند کشت و کشتار پرداخته میشود اما درفیلمهای خارجی به طور نمونه مسائلی مانند کشت و کشتار مطرح است اما به طور کلی فیلمهای خارجی نیز بسیار خوب بودند و فرق زیادی بین آنها نبود به همین دلیل انتخاب بین آنها مشکل مینمود.
دنیل لاسور در ادامه عنوان کرد: در کشور فرانسه متأسفانه سینمای ایران مخاطب عام ندارد و فیلمهای ایرانی در سینما آر نمایش داده میشوند که مخاطب عام زیاد آن را نمیشناسد و جای تأسف دارد که مردم فرانسه بیشتر با سینمای آمریکایی و اروپایی آشنایی دارند.
گرک هیدریک نیز اظهار داشت: من تجربهی بسیار محدودی از آثار تلویزیونی و ویدئویی ایرانی داشتم و میتوانم بگویم اصلا این آثار را نمیشناختم اما آشنایی کمی با آثار سینمایی شما داشتم و سه اثری که در اینجا دیدم به اعتقاد من بسیار مسرور کننده بودهاند چرا که فیلمهای جدی داستانی و بومی بودند و این سه فاکتوری است که جمع آنها در فیلمهای تولیدی استرالیا دیده نمیشوند.
نجیب عیاد بیان کرد: من فیلمهای بسیار بسیار زیادی از ایران دیدهام و اعتقاد دارم که سینمای شما میتواند یک مدرسه برای سایر کشورها باشد و من به نوبهی خودم یکی از ترسیمکنندهها و هواداران سینمای شما هستم.
وی افزود: موضوع مهم برای من ادامه یافتن این تجربه است چرا که من مطمئن نیستم سینمای امروز ایران همان سینمای ده سال گذشته باشد که من میشناختم یا در ده سال آینده نیز همان باشد.
داور تونسی عنوان کرد: اعتقاد دارم که سینمای ایران باید تغییر کند و به موضوعات مختلف روی آورد و روی یک موضوع نماند و در جا نزند.
عیاد اظهار داشت: پیشنهاد من به کارگردانان سینمایی این است که در عرصهی تلویزیون فعالیت کنند چرا که در همهی کشورهای توسعه یافته از نظر سینمایی این اتفاق رخ میدهد.
در ادامه داور فرانسه در پاسخ به این و سال که آیا حاضر است در یک فیلم ایرانی تولید کند گفت: صبح امروز من با دو تهیه کننده و کارگردان ایرانی در این مورد صحبت کردم و از آنجا که من فقط کار تهیهکنندگی میکنم وقتی یک فیلم تولید میکنم فکر میکنم که چقدر برای من برگشت مالی خواهد داشت چرا که این برگشت مالی برای یک سرمایهگذار حتی پیش از دغدغه فرهنگی در درجه اول اهمیت قرار دارد اما تجربهای که در سینماهای فرانسه، چک و یا حتی آمریکا داشتهام این بود که وقتی پوستر یک فیلمی را مردم در سینما میبینند که یکی از هنرپیشههای آن روسری به سر دارد مخاطب آن بدون اینکه ببیند فیلم خوب است یا بد آن را نمیبیند اما به طور کلی ذهن من نسبت به این پیشنهاد باز است و به اعتقاد من شما کشور فوقالعادهای دارید که من از آن هر روز نکتهی جدیدی یاد میگیرم.
وی افزود: دوست دارم به این نکته اشاره کنم که در سینما آنچه اهمیت دارد هنر صنعت است اما در تلویزیون مخاطب حرف اول را می زند.
نجیب عیاد در این مورد عنوان کرد: من قرار بود یک تولید مشترک با ایران داشته باشم و حتی قرار بود با عبدالرحمان شاهینیان که دوست من در ایران بود تجهیزات ایرانی را به تونس ببریم و یک فیلم و عوامل با موضوع ایرانی تولید کنیم اما این دوست من به رحمت خدا رفت و من بعد از او دیگر دوستی نداشتم که بخواهم با او فعالیت کنم اما حضور من در این جشنواره شاید فرصتی باشد برای آغاز دوستیهای جدید و تولید مشترک فیلم.
داور استرالیایی نیز در مورد تولید محصولات مشترک با ایران گفت: میتوانم بگویم که افراد زیادی هستند که دوست دارم با آنان همکاری داشته باشم و این همکاری میتواند فیلمهای ما را از لحاظ موضوع تر و تازه کند اما در مورد تله فیلم بسیار باید با خودم فکر کنم تا بتوانم خودم را برای همکاری با ایران متقاعد کنم چرا که ساز و کار ایران و استرالیا در مورد تله فیلم بسیار متفاوت است.
گریک هدریک همچنین عنوان کرد: ما در طول چهار سال گذشته سریالهای زیادی با ریتمهای سریع تولید کردیم چرا که این سریال ه بسیار پرمخاطب هستند اما سه یا چهار تله فیلم بیشتر نداریم اما در فرهنگ شما در طول سال صدها تله فیلم ساخته میشود.
وی در خصوص تصویری که از ایران در ذهن داشت گفت: تا قبل از آمدنم به اینجا همیشه چهرههای سیاسی اولین موضوعی بود که با آمدن اسم ایران به ذهنم میآمد اما از این به بعد قطعا اینگونه نخواهد بود.
دنیل لاسور نیز اظهار داشت: من خیلی در مورد تلویزیون فرانسه نمیتوانم اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهم اما آثار داستانی و تله فیلمهای فرانسه وقتی وارد بازار فروش میشوند با توجه به تعداد مخاطبانی که جذب میکند سنجیده میشود.
وی افزود: من نیز پیش از سفرم به ایران همواره با آمدن نام کشور شما تحریمهای اقتصادی و مسائل سیاسی به ذهنم میآمد اما الان قطعا این تصویر در ذهن من تغییر کرده است.
همایون ارشادی در خصوص نحوه داوری داوران خارجی در این جشنواره گفت: معیار ارزشها در تمام کشورها یکی است و چه داور ایرانی باشد و چه خارجی باشد این معیارها تغییر نخواهد کرد.
داور استرالیایی نیز در پاسخ به این سوال که چه دلیلی برای تولید اندک تله فیلمها در کشور وجود دارد گفت: سریالها ریتم سریعتری دارند و مخاطب بیشتری را جذب میکنند اما عمده دلیل ما این است که به جای اینکه پول هنگفتی را برای فیلم دیدن در یک بعد از ظهر یکشنبه ترجیح میدهیم سریالی تولید کنیم که در طول چند هفته مردم آن را ببینند.
انتهای پیام / اس
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]
صفحات پیشنهادی
اظهار نظر 13 چهره فرهنگی، سیاسی، نظامی و هنری درباره «شبی در کهکشانها» نمایشی که بزرگان هنر تحسینش
اظهار نظر 13 چهره فرهنگی سیاسی نظامی و هنری درباره شبی در کهکشانهانمایشی که بزرگان هنر تحسینش کردندنمایش شبی در کهکشانها که به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هر شب در بوستان ولایت میزبان سه هزار نفر از علاقهمندان است شگفتی و تحسین هنرمندان چهرههای سیاسی مدیران فرهنابراز رضایت چهرههای فرهنگی و سیاسی از دیدن «شبی در کهکشانها»
فرهنگ و هنر تئاتر ابراز رضایت چهرههای فرهنگی و سیاسی از دیدن شبی در کهکشانها 13 چهره فرهنگی سیاسی نظامی و هنری از جمله شهاب مرادی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران حسین امیرعبداللهیان معاون وزیر امور خارجه ابراهیم حقیقی گرافیست امیر سرتیپ ولی وند دستیار رئیس جمهورچهره واقعی ایران را به دنیا نشان میدهیم/ اخبار فرهنگی جهان اسلام در 20 دقیقه
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون مدیر الکوثر در گفتگو با مهر چهره واقعی ایران را به دنیا نشان میدهیم اخبار فرهنگی جهان اسلام در 20 دقیقه مدیر الکوثر معتقد است این شبکه و دیگر شبکههای برونمرزی سازمان صداوسیما صرفا با نمایش حقایق جامعه ایران در ابعاد بینالمللی و چه در ابعاد سبتوفیق دولت در تغییر چهره خارجی ایران
توفیق دولت در تغییر چهره خارجی ایران وزیر ارتباطات در یک سالگی دولت یازدهم با برشمردن برخی تعهدات دولت به مردم گفت دولت در تغییر چهره خارجی ایران بیش از اهداف دیگر توفیق یافته و در مردم امید ایجاد کرده است فارس وزیر ارتباطات در یک سالگی دولت یازدهم با برشمردن برخی تعهدات دولتنظر نوباوه درباره بازنشستگی برخی چهره های قدیمی دنیای سیاست در ایران: بازنشستگی شان هم سیاسی است
نظر نوباوه درباره بازنشستگی برخی چهره های قدیمی دنیای سیاست در ایران بازنشستگی شان هم سیاسی است یک نماینده اصولگرای مجلس با تأکید بر اینکه اصطلاح بازنشستگی سیاسی اغلب خودخواسته و بیشتر جنبه سیاسی دارد گفت استفاده از تراوشات فکری و تجربیات افراد باتجربه سیاسی میتواند با حفظ مارزیابی وزیر ارتباطات از یک سالگی دولت توفیقات دولت در تغییر چهره خارجی ایران است/رونمایی از ۴ خدمت جدید پستی
ارزیابی وزیر ارتباطات از یک سالگی دولتتوفیقات دولت در تغییر چهره خارجی ایران است رونمایی از ۴ خدمت جدید پستیوزیر ارتباطات در یک سالگی دولت یازدهم با برشمردن برخی تعهدات دولت به مردم گفت دولت در تغییر چهره خارجی ایران بیش از اهداف دیگر توفیق یافته و در مردم امید ایجاد کرده است بوزیر ارتباطات: توفیقات دولت در تغییر چهره خارجی ایران است/ رونمایی از ۴ خدمت جدید پستی
وزیر ارتباطات توفیقات دولت در تغییر چهره خارجی ایران است رونمایی از ۴ خدمت جدید پستی فناوری اطلاعات > ارتباطات - فارس نوشت وزیر ارتباطات در یک سالگی دولت یازدهم با برشمردن برخی تعهدات دولت به مردم گفت دولت در تغییر چهره خارجی ایران بیش از اهداف دیگر توفیق یافته وگزارش مراسم افتتاحیه دومین جشنواره فیلم یاس ایوبی: ایران فقط تهران نیست/ رونق اقتصاد سینما با تأسیس سالنهای ک
گزارش مراسم افتتاحیه دومین جشنواره فیلم یاسایوبی ایران فقط تهران نیست رونق اقتصاد سینما با تأسیس سالنهای کوچکرییس سازمان سینمایی گفت خوشحالیم که امروزه با برگزاری جشنوارهها در شهرهای مختلف شعار تمرکززدایی و اینکه ایران فقط تهران نیست به صورت عملی در حال اجرا است به گزارشخاطراتی از فعالیتهای خودجوش فرهنگی در مساجد دهه 60 ـ 1 مسجد الجواد مشهد؛ از امام جماعت با حوصله تا خیابان سیا
خاطراتی از فعالیتهای خودجوش فرهنگی در مساجد دهه 60 ـ 1مسجد الجواد مشهد از امام جماعت با حوصله تا خیابان سیاسیمآبی عکساین روزها که سخن از حمایت از جوان مومن انقلابی و گروههای خودجوش فرهنگی است نگاهی به فعالیت این گروهها در مسجد بهویژه در دهه 60 ضروری است و خواندن خاطراتپاسخ سیاسی به انتقادات فرهنگی و فرصتطلبی رسانههای بیگانه
پاسخ سیاسی به انتقادات فرهنگی و فرصتطلبی رسانههای بیگانه انتظار میرفت در این همایش سخنانی از جنس امید و اعتدال زده شود اما وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سخنران مدعو اظهاراتی ایراد نمود که فاقد چنین خصوصیتی بود به این مطلب امتیاز دهید به گزارش جام نیوز چندی پیشانتقاد آیتالله سبحانی از سیاسیکاری برخی طلاب |اخبار ایران و جهان
انتقاد آیتالله سبحانی از سیاسیکاری برخی طلاب آیتالله سبحانی با انتقاد از سیاسیکاری طلاب گفت متاسفانه برخی از طلاب مدرسه را محل بازیهای سیاسی خود قرار دادهاند در حالی که حوزه محل تحصیل و تهذیب است و آگاهی اجمالی به مسایل سیاسی و کشور کافی است کد خبر ۴۲۹۳۵۹ تاریخ انتشنشست تبیین سیاستها و راهبردهای وزارت ارشاد اسلامی ویژه معاونت فرهنگی گزارش صالحی از فعالیت 10 ماههاش/ انتخاب
نشست تبیین سیاستها و راهبردهای وزارت ارشاد اسلامی ویژه معاونت فرهنگیگزارش صالحی از فعالیت 10 ماههاش انتخاب یکی از شهرهای ایران به عنوان پایتخت کتابسید عباس صالحی ضمن دفاع از عملکرد ده ماهه خود در معاونت فرهنگی گفت تلاش خواهیم کرد به سمت عدالت فرهنگی حرکت کنیم به گزارش خبرنگابرگزاری جشنواره در شهرستان ها جهش فرهنگی است/ تغییر ماموریت موسسه رسانه های تصویری
فرهنگ و هنر سینمای ایران دبیر دومین جشنواره فیلم یاس برگزاری جشنواره در شهرستان ها جهش فرهنگی است تغییر ماموریت موسسه رسانه های تصویری دبیر دومین جشنواره بین المللی فیلم یاس معتقد است برگزاری این جشنواره در شهرستان یک جهش فرهنگی را به همراه دارد به گزارش خبرنگار مهر روزفراخوان نخستین جشنوارهی فرهنگی هنری ایران جوان بمان اعلام شد
در دومین نمایشگاه رسانههای دیجیتال انقلاب اسلامی فراخوان نخستین جشنوارهی فرهنگی هنری ایران جوان بمان اعلام شد نخستین جشنواره فرهنگی هنری ایران جوان بمان با یازده هدف و با چندین بخش مسابقه شهریور سال جاری آغاز به کار کرده و اختتامیه آن در دی ماه 93 برگزار میشود سید علی فخباز هم نمایش فیلم ضد ایرانی در یک جشنواره خارجی
باز هم نمایش فیلم ضد ایرانی در یک جشنواره خارجی جشنواره دوویل نیز همچون دیگر جشنوارههای خارجی به نمایش یک فیلم ضد ایرانی اختصاص داد به گزارش خبرنگار سینمای جهان باشگاه خبرنگاران به نقل از هالیوود ریپورتر فیلم پرندهی سفید در کولاک با بازی شیلن وودلی و دروغ خوب با بازیدر گفت وگو با فارس عنوان شد محمدی:جشنواره یاس باید خود را مورد بازنگری قرار دهد/فیلم های ویدئویی می توانند در
در گفت وگو با فارس عنوان شدمحمدی جشنواره یاس باید خود را مورد بازنگری قرار دهد فیلم های ویدئویی می توانند در خارج از ایران افتخار کسب کنندتهیه کننده طلا و مس گفت جشنواره فیلم های ویدئویی تهران یاس ابتدا باید خود را مورد بازنگری قرار دهد و سیاست گذاری مشخصی را دنبال کند تا اینماسکی برای تغییر چهره در شبکه چهار
ماسکی برای تغییر چهره در شبکه چهار مستند افسانه زدایان با عنوان ماسک تغییر چهره روز سه شنبه 21مرداد ساعت 20 40 در قالب برنامه چهار سوی علم روی آنتن میرود به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه فرهیختگان مستند افسانه زدایان با عنوان ماسک-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها