واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > آذربایجان شرقی در دیدار استاندار با اعضای خانه کارگر عنوان شد:
آذربایجان شرقی محیطی آرام برای سرمایه گذاران است/ حمایت ویژه دولت از تشکل های کارگری
05/06/1393 10:32
به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده شامگاه سه شنبه در دیدار با اعضای خانه کارگر تبریز اظهار داشت: زمانی که دولت تدبیر و امید کشور اداره کشور را به دست گرفت، مشکلات عدیده ای در بخش های مختلف در کشور وجود داشت که این مشکلات حاصل یک یا دو سال نبوده بلکه سیاست های چندین ساله زمینه ساز این مشکلات شده بودند. استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: مشکلاتی که ناشی از سیاست گذاری باشد در فاصله زمانی کوتاه حل نمی شود و باید تمامی دستگاه ها دست در دست هم داده و برای رفع این مشکلات تلاش کنند. وی با بیان اینکه در دولت روحانی هیچ مسئولی اهل آزمون و خطا نیست، گفت: هم اکنون تمامی وزیران دولت دارای سابقه کاری زیادی در حوزه های خود بوده و هیچ کدام از این افراد بر حسب آزمون و خطا و تصمیمات آنی در پست خود قرار داده نشده اند. جبارزاده ادامه داد: هم اکنون هر سیاستی که توسط دولت در نظر گرفته می شود بر اساس بررسی های علمی بوده و هم اندیشی، هم فکری و خردجمعی در خصوص آن به کار گرفته شده است.
وی با اشاره به امیدوار بودن به نتایج مذاکرات 1+5گفت: در صورتی که این مذاکرات به نتیجه مناسبی برسد بخش عمده ای از مشکلات صنعت کشور حل خواهد شد. استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: هم اکنون آذربایجان شرقی به محیطی آرام برای سرمایه گذاران تبدیل شده و حمایت های لازم توسط دولت از تشکل های کارگری و کارفرمایی شکل گرفته است. وی افزود: هم اکنون باید تمامی دستگاه های استان دست در دست هم داده و برای احیای جایگاه تبریز تلاش کنند و امیدواریم بتوانیم استان را به جایگاهی برسانیم که آمار بسیار مناسبی در زمینه رفع بیکاری و وضعیت خوب اقتصاد و صنعت داشته باشد. کارگران با وجود مشکلات عدیده در واحدهای صنعتی و تولیدی امنیت شغلی ندارند کریم صادقزاده، دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز نیز در این نشست اظهار داشت: باید از هرگونه حرکات غیرکارشناسی در خصوص مسائل کشوری خودداری کرده و از دیدگاه نخبگان و فعالان تولیدی در زمینه صنعتی استفاده کنیم به عبارتی باید از ظرفیت های خود مردم در زمینه های مختلف استفاده شود. وی ادامه داد: هم اکنون وضع بسیاری از واحدهای تولیدی به دلیل مشکلات اقتصادی خوب نیست و اگر قرار بر واریز پول به این واحدها است باید برنامه ریزی خاصی برای هزینه کرد آن وجود داشته باشد.
صادق زاده با اشاره به وضع نامناسب شهرکهای صنعتی استان گفت: تنها شهرک سازی مهم نبوده بلکه آنچه اهمیت دارد فعال نگه داشتن این شهرک ها است و باید این بحث مورد بررسی قرار گیرد که چرا با وجود سرمایه داران بزرگ در استان هم اکنون وضعیت شهرک ها بدین گونه است. وی ادامه داد: از سوی دیگر هم اکنون بیشتر کارگران کارخانه ها و واحدهای تولیدی به شکل قراردادی کار می کنند که این امر خود خطرناک بوده و هیچکدام از کارگران امنیت شغلی مناسبی ندارند. دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز افزود: وضع نامناسب اقتصادی واحدها و کارخانه ها سبب شده است که بسیاری از کارگران و متخصصان باتجربه را از دست بدهیم و این می تواند برای تولید و اقتصاد استان تاثیر منفی بگذارد. سعی در واگذاری امورات به تشکل های مردمی داریم احد حسینی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی نیز اظهار داشت: ایجاد تشکل های کارگری فرصت مناسبی برای کارگران استان است تا بتوانند مطالبات خود را از طریق این تشکل ها پیگیری کنند. وی ادامه داد: در ابتدای ورود من به این سمت 415 تشکل کارفرمایی و کارگری در استان وجود داست که هم اکنون این تعداد به 465 مورد رسیده است.
حسینی از افزایش تعداد کمیته های ایمنی و حفاظتی نیز خبر داد و گفت: در این خصوص نیز 526 کمیته به منظور مقابله با حوادث ناشی از کار تشکیل شده که تشکیل این کمیته ها نقش بسزایی در کاهش حوادث در کارگاه ها و واحدهای تولیدی داشته است. وی ادامه داد: خوشبختانه قانون به ویژه در بخش تعاون کارگری اجازه داده تا از این بخش حمایت لازم شود و محدودیتی وجود ندارد و کسی اجازه ندارد با مانع تراشی و یا دورزدن قانون حمایت از بخش تعاون را محدود کند.
۱۳۹۳/۶/۵ - ۱۰:۳۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]