تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831321974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از تکريم دشمنان تا تهديد دوستان!


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ شهريور ۱۳۹۳ (۱۰:۵ق.ظ)
کيهان: از تکريم دشمنان تا تهديد دوستان!
به گزارش خبرگزاري موج، کيهان نوشت: در اولين روز هفته دولت حجت‌الاسلام حسن روحاني در مراسم تجديد ميثاق دولتمردان با آرمان‌هاي امام خميني(ره) در حرم مطهر گفت: در محضر امام(ره) بايد بگويم که دولت و رئيس‌جمهور همواره به منتقدين احترام مي‌گذارد، اما هرگز در برابر تخريب‌گران دولت و نظام ساکت نخواهد بود.
آنچه در عبارت فوق توجه و حساسيت نگارنده را برانگيخت کنار هم قرار دادن دو کلمه «دولت» و «نظام» است که ايشان تهديد کردند در برابر تخريب‌گران آن ساکت نخواهد نشست البته اداي توأمان اين دو کلمه توسط رئيس‌جمهور محترم اولين بار نيست بلکه در جلسه شوراي اداري استان اردبيل هم، آنجايي که از منتقدين دولت گلايه مي‌کند و سپس به تخريب اشاره مي‌کند عبارت «دولت» را در کنار «نظام» در مقابل منتقدين معرفي مي‌کند!
اينکه آقاي رئيس‌جمهور محترم از تخريب «نظام» عصباني شده و برمي‌آشوبند و تخريب‌گران نظام را تهديد مي‌نمايند في‌نفسه براي دوستداران نظام خوشحال‌کننده است و همين‌قدر هم انتظار ايجاد مي‌نمايد. دوستداران نظام انتظار دارند رئيس‌جمهور محترم ابتدا در برابر جريانات و عناصري که به‌طور شفاف و حتي علني با اساس نظام به مقابله برخاستند و در بعد نرم سعي کردند با لطايف‌الحيل مانند کشته‌سازي و غيره چهره پاک نظام را در انظار دنيا مخدوش جلوه دهند عکس‌العمل نشان دهد. مگر فراموش کرده‌ايم که بعد انتخابات سال 88 يک عده تمام قد در مقابل جمهوريت اين نظام ايستادند و با ايجاد فتنه، کشور را تا مرز خطر جدي پيش بردند، در خيابان‌ها در مقابل اسلاميت نظام شعار داده و به جاي «جمهوري اسلامي» شعار «جمهوري ايراني» سر دادند، به عاشورا و مساجد و حسينيه‌ها تعرض کردند و... خوب دوستداران نظام انتظار داشته و دارند دولت با اين عناصر و جريانات مرز و موضع مشخص و صريح داشته باشد، در حالي که اين‌گونه نيست و حتي اين نگراني وجود دارد که عوامل مرتبط با آن فتنه مرموز در مناصب دولت به کار گرفته شوند و البته يکي از دلايل اساسي استيضاح و عزل وزير علوم نيز که اخيرا شاهد آن بوديم مرتبط با همين نگراني بود! آيا بهتر نيست رئيس‌جمهور محترم به جاي اينکه در دفتر روزنامه‌ها و خبرگزاري‌هاي رسمي داخل کشور و صدا و سيما و لابلاي سطور مقالات و يادداشت‌هاي نويسندگاني که از سر دغدغه و سوز و احساس مسئوليت، احيانا انتقاداتي (ولو غير واقع‌بينانه) به برخي عملکردها و مواضع دولت دارند، دنبال «تخريب‌گران نظام» باشند انرژي خود را صرف مقابله با تخريب‌گراني بکنند که در روز روشن «نظام» را به ناکارآمدي و تعلق به گذشته داشتن و استبداد و غيره متهم مي‌کنند؟
آيا بهتر نيست رئيس‌جمهور محترم وقت و جايگاه خود را صرف مقابله با فساد اقتصادي و اداري و مديريتي بدنه دولت بکند که به طور طبيعي مستقيم و غيرمستقيم جدي‌ترين آفت نظام مي‌شود؟ آيا بهتر نيست فرصت‌هاي دولت صرف مقابله با عوامل مخربي مثل فقر و بيکاري و رکود اقتصادي شود؟ اگر آقاي روحاني نقد اقدامات دولت را «تخريب نظام» مي‌دانند آيا اين قاعده را شامل حال دولت‌هاي قبلي و قواي ديگر و نهادهايي مانند صدا و سيما نيز مي‌دانند؟ مگر نه اين است که آقاي رئيس‌جمهور در همين شوراي اداري استان اردبيل آنجا که از همکاري رسانه‌هاي خارجي در انعکاس عملکرد دولتش مي‌گويد با طعنه و تحقير صدا و سيما اعلام مي‌کند گوش مردم به راديو و تلويزيون نيست! يا اينکه آيا اگر ايشان نقد اقدامات دولت را «تخريب نظام» مي‌دانند چرا مديران دولت يازدهم به‌ويژه در نقد دولت پيشين هيچ فرصتي را از دست نمي‌دهند و به‌طوري افراط در اين کار تبديل به مايه‌هاي طنز در جامعه شده و صداي دوستان خودشان را نيز درآورده است و مقام معظم رهبري هم در مقابل همين زياده‌روي‌ها تلويحا تذکر داده و فرمودند نقد منبري عملکرد دولت‌‌هاي قبل را خيلي به مصلحت نمي‌بينند؟!
جناب آقاي روحاني! به برکت آموزه‌هاي انقلاب اسلامي، قاطبه ملت ايران به اندازه‌اي بصيرت و معرفت دارند که مفاهيمي مانند «دولت» و «نظام» و «حکومت» و «نقد» و «تخريب» و اين واژه‌ها را بدانند و مرز و حدود و ثغور آنها را بشناسند و ميزان پيوستگي و گسستگي بين اين مفاهيم را تشخيص دهند و به همين خاطر مي‌توانند منظور و انگيزه گويندگان و منتقدين و ايضا دغدغه‌مندان تخريب «نظام» و ميزان صداقت‌ها را تحليل نمايند!
بديهي است وقتي که صحبت از «نظام» است منظور همان نقشه‌اي است که معمار کبير انقلاب اسلامي با استنباط از اصول و معارف مکتب اهل بيت ترسيم فرموده است و ملت ايران براي بناي آن يکي از عظيم‌ترين انقلاب‌هاي تاريخ را به نام «انقلاب اسلامي» ثبت کرده‌اند و براي حفظ و حراست از آن صدها هزار شهيد داده‌اند و قانون اساسي وظيفه و حدود اختيار نهادها و قواي مختلف را براي «اجراي نقشه انقلاب» و تحقق آرمان‌هاي نظام مشخص کرده است و البته بديهي است که دوستداران نظام عملکرد نهادها و قواي مختلف به‌ويژه قوه مجريه را با همين ميزان و معيار (يعني نقشه انقلاب اسلامي و مصالح نظام) زير نظر داشته و عنداللزوم نيز با همين معيار عملکرد و اقدامات نهادها را، که ابزاري براي کارآمدي نظام هستند نقد مي‌کنند هرچند ممکن است برخي از نقدها ضعف‌هايي نيز داشته باشد.
رئيس‌جمهور محترم بعد از سخنراني در جمع مسئولان دستگاه ديپلماسي کشور و به کار بردن الفاظي تند و اهانت‌آميز نسبت به افراد معترض به برخي از سياست‌‌هاي قوه مجريه، در جلسه هفتگي دولت به منظور تبيين اظهارات خويش و کاهش التهابات، مخاطب سخنان خويش را کساني دانست که اهدافشان از اين لرزيدن‌ها و نگراني‌ها، تخريب دولت و سياست‌هاي آن است و بنا به گفته ايشان اين افراد از اتاق فکر به اتاق عمليات منتقل شد‌ه‌اند و تمام تحرکاتشان تحت نظر مي‌باشد. و در ادامه اين سلسله اظهارات در شوراي اداري استان اردبيل و مرقد مطهر حضرت امام راحل در پاسخ به منتقدان ابراز داشتند که «هرگز در برابر تخريب‌گران دولت و نظام ساکت نخواهد بود»! بنابراين از کنار هم نهادن همه اين مواضع و بررسي خط سير بحث اين نگراني ايجاد مي‌شود که نکند از اين به بعد شاهد گشايش جبهه جديدي در مقابل دولت در کنار ساير جبهه‌ها نظير منتقدان، مخالفان و دشمنان هستيم که جبهه تخريب‌گران ناميده مي‌شوند! با توجه به اينکه آقاي رئيس‌جمهور محترم، خود يک حقوقدان هستند سوال اصلي اين است که مرجع قانوني ارزيابي مواضع و اظهارات منتقدان و يا مخالفان کيست و تا کجا تخريب محسوب نمي‌شود و گوينده در دايره تخريب‌گران قرار نمي‌گيرند؟ مرز ميان نقد و مخالفت با تخريب چيست؟ با چه روشي مي‌شود گفته‌اي را تخريب يا نه نقد تلقي کرد؟
روشن است که مرز دقيق و مورد اجماع ميان همه، در پيرامون اين مفاهيم وجود ندارد و تشخيص و تفکيک آنها را بايد به افکار عمومي واگذار کرد تا مردم بر اساس عملکرد دولت و انعکاس اثرات اقدامات در اجتماع و زندگي و سفره‌شان قضاوت نمايند.
شکي نيست که تعريف جبهه‌اي ديگر با عنوان «تخريب‌گران» در مقابل صداي منتقدين براي خود دولت و جامعه به مصلحت نيست چون که ابتدائا عنصر آزادي بيان را تهديد مي‌کند که از حقوق مسلم جامعه است و رئيس‌جمهور خود براي حراست از آن قسم خورده است.
البته بعيد هم نيست که چه بسا کساني با ارائه گزارش‌هاي جهت‌دار و بزرگ‌نمايي و تحريف مواضع منتقدين بخواهند رئيس‌جمهور را در مقابل فرهيخته‌ترين قشر جامعه يعني نويسندگان و گويندگان قرار دهند تا خود به خود در مسير انزوا قرار گيرد...
محمود عباس‌زاده مشگيني













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن