تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798317300




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

47 طرح پژوهشی کلان ملی در حال اجراست


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > اصفهان در سطح کشور/
47 طرح پژوهشی کلان ملی در حال اجراست
اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون پژوهش و فناوری وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به 47 طرح پژوهشی کلان ملی، این طرح ها را از نقاط مثبت و افتخار آمیز کشور دانست و گفت: لازم است تا با مدیرت بهتر و نیز هدایت و نظارت بیش از پیش، این طرح های کلان جهت دهی شود.



به گزارش خبرگزاری مهر، روز گذشته و با حضور معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت‌ علوم صورت گرفت، ضمن بررسی میزان پیشرفت و مراحل مختلف طرح های کلان پژوهشی در دانشگاه صنعتی اصفهان، از دستاوردها و ظرفیت های این دانشگاه بازدید به عمل آمد.

معاون پژوهش و فناوری وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری درحاشیه این بازدید با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه صنعتی اصفهان، سیر مراحل پیشرفت طرح های پژوهشی در این دانشگاه را مطلوب عنوان کرد.

وحید احمدی با اشاره به گرایش مجموعه پژوهشگران و اساتید کشور مبنی بر رفع نیازهای اصلی جامعه به منظور ایفای نقش در حوزه اقتصاد و نیز توسعه علمی کشور تصریح کرد: امروزه نیاز است تا خروجی پژوهش ضمن رفع نیازهای کشور، در بخش اقتصاد نیز اثرگذار باشد.

تأکید بر تداوم طرح های پژوهشی کلان و استمرار حمایت از آنها

وی با اشاره به 47 طرح پژوهشی کلان ملی، این طرح ها را از نقاط مثبت و افتخار آمیز کشور دانست و گفت: لازم است تا با مدیرت بهتر و نیز هدایت و نظارت بیش از پیش، این طرح های کلان جهت دهی شود.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تلاش به منظور رفع مشکلات و نیز دستیابی به ضریب اطمینان بیشتر در ثمردهی این طرح ها را از جمله اقدامات صورت گرفته طی مدت اخیر بیان کرد و افزود:با توجه به مصوبه شورای عالی عتف مبنی بر لزوم اعلام نیاز دستگاه های متقاضی جهت هریک از این طرح ها و نیز پرداخت حداقل 50 درصد اعتبارات آن، اقدامات لازم به منظور تأمین اعتبارات لازم و ارائه این طرح ها به دستگاه های متقاضی صورت گرفته است.

احمدی با تأکید بر حمایت و ادامه انجام طرح های کلان پژوهشی مصوب درگذشته، از اعلام نیاز و آمادگی 23 دستگاه به منظور پرداخت حداقل اعتبار لازم بدین منظور خبر داد.

وی با اشاره به ویژگی های برجسته و نیز استعدادهای نهفته در دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان یکی از دانشگاه های بزرگ کشور، بر حمایت دولت از ظرفیت های مختلف موجود در استان اصفهان تأکید کرد.

وجود 33 پارک علم و فناوری و 150 مرکز رشد در کشور مدیون دانشگاه صنعتی اصفهان است

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت‌ علوم، تحقیقات و فناوری نیز دانشگاه صنعتی اصفهان را دانشگاهی با پتانسیل های منحصربفرد عنوان کرد و گفت: این دانشگاه به لحاظ جنبه های گوناگون اعم از ساختاری، نیروی انسانی و نیز سیستم مدیریتی به شکل صحیحی طراحی شده است.

مصطفی كريميان اقبال دستاوردهای دانشگاه صنعتی اصفهان را حاصل تلاش های اساتید بزرگ و دانشجویان بسیارخوبی که پس از انقلاب به این دانشگاه جذب شده اند دانست و تصریح کرد: این مجموعه، دانشگاهی پیشرو در ایجاد پارک های علم وفناوری و مراکز رشد در کشور می باشد.

وی 33 پارک علم و فناوری و 150 مرکز رشد موجود در کشور را مدیون دانشگاه صنعتی اصفهان و طراحی صورت گرفته برای نخستین بار در این دانشگاه عنوان کرد و افزود: دیگر پارک های علم و فناوری و مراکز رشد کشور بر اساس مدل اولیه طراحی شده در این دانشگاه ساخته شده اند.

عضو سابق هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: این دانشگاه به همراه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، هم اینک نیز می توانند در طراحی و ارائه مدل های جدید در تجاری سازی نتایج تحقیقات پیشرو باشند.

طرح کلان ملی شبکه پایش و پیش بینی دریایی کشور، طرح کلان بومی سازی فناوری های کلیدی زیرسطحی، دستاوردهای پژوهشکده فناوری اطلاعات وارتباطات، ابررایانه ملی شیخ بهایی، مرکز تخصصی آپا، پروژه کلان طراحی و تلفیق تجهیزات بخش اویونیک طرح کلان ملی طراحی و ساخت هواپیمای جت مسافربری 150 نفره ونیروگاه خورشیدی دانشگاه صنعتی اصفهان از جمله بخش هایی بود که توسط معاون پژوهش وفناوری وزیر علوم و هیأت همراه بازدید شد.


۱۳۹۳/۶/۴ - ۱۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن