واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ شهريور ۱۳۹۳ (۱۷:۲ب.ظ)
روح تدبير و اميد در کالبد مشاغل خانگي دميده شد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان آذربايجان غربي اولين جلسه مشاغل خانگي استان را در سال 93 با حضور نمايندگان و کارشناسان دستگاه هاي اجرايي استان برگزار نمود.
به گزارش خبرگزاري موج، احمد دهقان سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي آذربايجان غرب در حاشيه اين جلسه در خصوص توسعه مشاغل خانگي و دستور العمل جديد بانک مرکزي گفت: رونق مشاغل خانگي در ايجاد شغل هاي جديد بسيار مؤثر بوده و اعتبارات مورد نياز براي ايجاد اشتغال در بخش مشاغل خانگي به بانکهاي استان ابلاغ شده است.
وي گفت: امسال بالغ بر 134 ميليارد ريال جهت توسعه مشاغل خانگي به استان آذربايجان غربي اختصاص داده شده تا براي بيش از 2700 نفر شغل خانگي فراهم شود.
وي افزود: مقرر گرديده بر اساس دستورالعمل اجرايي مشاغل خانگي به هر فرد داوطلب شغل خانگي تا سقف 50 ميليون ريال تسهيلات از محل منابع داخلي بانک هاي ملي، سپه، صادرات، تجارت، ملت، رفاه، پست بانک، کشاورزي، مسکن و توسعه تعاون پرداخت شود.
دهقان در ادامه از حمايت هاي جناب آقاي سعادت، استاندار محترم آذربايجان غربي، در جلسات کارگروه اشتغال استان در جهت ايجاد اشتغال پايدار در منطقه تشکر نمود و ابراز داشت: تزريق پول به بانک هاي عامل و دادن وام خود اشتغالي به جويندگان کار همچون دميدن روح تدبير و اميد در کالبد مشاغل خانگيست.
وي اظهار داشت: ترويج هر چه بيشتر مشاغل خانگي در کاهش آمار بيکاري و توليد اشتغال بيشتر در استان نقش بسيار دارد و بايد اين فرهنگ در استان نهادينه شود.
دهقان در ادامه گفت: بايد ظرفيتهاي کسب و کار خانگي در جهت توسعه فرصتهاي شغلي شناسايي و توسعه يابد.
وي کاهش هزينههاي توليد، افزايش بهرهوري و ارتقاي مديريت کسب و کار را از ويژگيهاي اشتغال خانگي دانست و اذعان کرد: مشاغل خانگي در بخش صنايع دستي، توليد فرش دستباف، توليدات کشاورزي، دامپروري و شيلات، توليد صنايع غذايي و نساجي، فناوري اطلاعات و فعاليتهاي فرهنگي و هنري تعريف شده و دستگاههاي مختلف، از جمله ميراث فرهنگي، جهاد کشاورزي، آموزش فني و حرفهاي، صنعت، معدن و تجارت، کميته امداد امام خميني (ره)، بهزيستي، بنياد شهيد و امور ايثارگران، صندوق مهر امام رضا (ع) و فرهنگ و ارشاد اسلامي از اين گروه مشاغل حمايت ميکنند.
احمد دهقان، سرپرست اداره کل، بهترين راهکار جهت گسترش مشاغل خانگي را تأسيس بازارچه هاي موقت و دائم عنوان نمود و از شهرداران و دهياران خواست تا با فراهم سازي زمينه ساخت اينگونه بازارچه ها به رونق مشاغل خانگي کمک کنند.
در ادامه، حسن شهرتي، کارشناس مشاغل خانگي اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان، بخشنامه هاي اعتبارات بانک مرکزي و نامه شماره 70009 مورخ 93/4/15 معاونت توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي را قرائت و توضيحات لازم را به اعضاي حاضر در جلسه ارائه نمود و اعضاي جلسه نيز نظرات و پيشنهادات خود را در اين زمينه بيان نموده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در پايان، مصوبات جلسه در بخش مشاغل خانگي توسط آقاي شهرتي توضيح و قرائت شد:
1- دستگاه هاي اجرايي کل استان برابر اعتبار تخصيصي از مورخ 93/6/1 نسبت به تکميل پرونده و معرفي متقاضيان مشاغل خانگي اقدام فرمايند.
2- اولويت معرفي با متقاضياني باشد که در سنوات قبل به انحاء مختلف نتوانسته اند از بانک عامل معرفي شده تسهيلات دريافت نمايند.
3- برابر نامه شماره 20319 مورخ 92/10/15 اين اداره کل تاييد و صدور مجوز مشاغل خانگي معرفي شدگان سازمان بهزيستي از طريق دستگاه هاي اجرايي تخصيصي صورت پذيرد.
4- در اولويت قرار دادن اعتبار تخصيصي به امور خانواده و بانوان استانداري از طريق معرفي متقاضيان به صندوق مهر امام رضا (ع) با عنايت به توافقي که با امور بانوان استانداري انجام گرفته شده است.
5- از معرفي متقاضيان براي رشته هاي اشباع شده خودداري و همچنين رشته هاي ستاره دار پس از تأييد شبکه بهداشت و درمان و علوم پزشکي صورت پذيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]