واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ شهريور ۱۳۹۳ (۱۴:۱۶ب.ظ)
وزير كشور در جلسه شوراي اداري استان قم: در نظام اسلامي گسستي بين دولت و ملت وجود ندارد وزير كشور در جلسه شوراي اداري استان قم با اشاره به فرارسيدن هفته دولت به عنوان نمادي از وحدت مردم و مسؤلان گفت: در نظام اسلامي گسستي بين دولت و ملت وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري موج، عبدالرضا رحماني فضلي، وزير کشور در جلسه شوراي اداري استان قم که همزمان با هفته ي دولت و با حضور استاندار قم و مديران عالي استان در تالار معصوميه برگزار شد، طي سخناني ضمن گراميداشت هفته دولت و ياد شهيدان رجايي و با هنر گفت: هفته ي دولت در اصل هفته ي ملت هست زيرا دولت ها راملت ها تعيين مي کنند.
وزير کشور با بيان اينکه هفته دولت بهانهاي براي ارائه گزارش خدمترساني به مردم محسوب ميشود گفت: با حمايت رهبري، مجلس و مردم و نيز وحدت و يکپارچگي ملت، کارهاي مثبتي توسط دولت يازدهم صورت گرفته است.
وي با اشاره به دستاوردهاي يكساله دولت ادامه داد: برنامه اصلي دولت تلاش همراه با تدبير و اميد و حاکم کردن جريان اعتدال و اميد در کشور است تا عزت را براي مردم به ارمغان بياورد.
رحماني فضلي با بيان اينکه خواسته زيادي نيست که مردم با عزت و با حداقل امکانات به زندگي خود ادامه دهند گفت: ملت ايران در پيروزي انقلاب، پيشبرد اهداف نظام اسلامي در جنگ تحميلي و نيز استقامت کشور در عرصههاي مختلف و نيز تبعيت از رهبر معظم انقلاب نقشي اساسي داشتهاند و به طور کلي، هرگاه نظام اسلامي به ياري نياز داشته، مردم به صحنه آمدهاند.
وزير کشور با اشاره به شرايط اقتصادي كشور به دليل تحريمها و بيثباتيها و نيز عدم تصميمگيريهاي مناسب در ابتداي روي کار آمدن دولت يازدهم گفت: شاخصههاي کلان کشور منفي بود، نظام تصميمگيري در حوزه اقتصاد دچار تزلزل شده و نيز رکود در شرايط اقتصادي و تورم را شاهد بوديم بنابراين دولت در نخستين گام به دنبال ثبات در شرايط بود تا رشد منفي اقتصادي متوقف شود و فضاي اقتصاد رونق يابد.
رحماني فضلي با اشاره به عملكرد سياست خارجي دولت گفت: در حوزه خارجي تلاش شد تا با شکستن فضاي تحريم در بعد سياسي، باز کردن فضاي انزوا و مقابله با ناهماهنگيهاي سياسي در عرصه بينالمللي عليه جمهوري اسلامي در کنار پاسخگويي مناسب به تهديدات با لطف خداوند و حمايتهاي شخص رهبري گامهاي بلندي برداريم.
وي با بيان اينکه امروز از انزواي بينالمللي دستهجمعي عليه ايران خبري نيست و در عوض درخواست تعامل و همکاري بيشتر شده گفت: سطح تبليغات و جنگ رواني عليه ايران کاهش يافته و نهادهاي سياسي بينالمللي باب گفتوگو با جمهوري اسلامي را باز کردهاند.
رحماني فضلي با اشاره به گشايش اقتصادي پس از اين مرحله خاطرنشان کرد: هرچند اين گشايش اندک بود ولي با تبديل تورم 45 درصدي به 25 درصد، ثبات در تصميمگيريها، نوسانات و فعاليتهاي اقتصادي و نيز رونق اقتصاد داخلي مواجه هستيم.
وزير کشور با بيان اينکه فشار اصلي بر ايران به دليل شرايط موجود در منطقه، مستقل يا به نيابت از آمريکا صورت ميگرفت به اقتدار كشور در عرصه ديپلماسي اشاره كرد و گفت: تمام کشورهاي منطقه در حال حاضر تمايل به ارتباط با ايران دارند.
وزير کشور با بيان اينکه تصميمگيريهاي کلان با رهبر معظم انقلاب است افزود: شوراي امنيت ملي که رئيس جمهور رياست آن را بر عهده دارد تصميمگيريهاي عملياتي را انجام ميدهد؛ خلوص نيت و تبعيت رهبري در کنار شجاعت، عامل اصلي تدابيري بودند که اين تصميمگيريها بر پايه آنها صورت ميگيرد.
وي با بيان اينکه دشمنان در اين بحبوحه به فکر تمام کردن کار غزه افتادند گفت: نگاه استراتژيک و ديني که رهبر و متوليان حکومت اسلامي ما دارند سبب شد که ايران به مسئله غزه هم ورود پيدا کند و امروز صهيونيستها در آنجا گرفتار شدهاند و مردم غزه هم با شرط پايان محاصره حاضر به پذيرش آتشبس هستند و تنها اميدشان پس از خداوند به پشتيباني ايران و حزبالله است.
رحماني فضلي به حوزه سياست داخلي اشاره کرد و گفت: شرايطي به وجود آمده بود که مردم از اختلافات به ويژه در سطح سران قوا ناراضي بودند؛ رهبر معظم انقلاب بارها در اين زمينه تذکر دادند و دغدغهمند بودند ولي اکنون شرايط داخلي ما شامل انسجام، وحدت، همدلي، داشتن هدف واحد و تلاش براي رفع مشکلات زير سايه تبعيت از رهبري است؛ گروههاي سياسي فعاليت بيشتر و در عين حال اختلافات کمتري دارند؛ نشريات هم در راستاي حفظ منافع ملي تلاش ميکنند و همگان به بلوغي سياسي و رشديافته رسيدهاند.
وزير کشور با اشاره به برنامههاي ارائه شده به مجلس از سوي دولت براي خروج از رکود گفت: دولت خود را براي برنامه ششم يعني رسيدگي به عقبافتادگيها، ساماندهي حاشيهنشيني و استفاده از ظرفيتهاي منطقهاي آماده ميکند البته اين امر جز با هماهنگي همه قوا و بسيج همه امکانات با تکيه بر مردم امکانپذير نيست.
وي با بيان اينکه استانداران، شهرداران و مديران استاني و شهري، حاکمان هر منطقه از ايران هستند و رفاه و امنيت شهروندان در گروي فعاليت صحيح آنهاست گفت: در اين زمينه همگان بايد پاسخگو باشند زيرا همواره در معرض سوال قرار ميگيرند؛ حاکمان بايد تلاش کنند در محدوده جغرافيايي مسئوليت خود حق مطلب را ادا کنند و در مقابل مشکلات کوتاه نيايند؛ همانقدر که منتقد هستيم بايد انتقادپذير و همانقدر که متوقع هستيم بايد پاسخگو باشيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]