تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868819771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توجه به هنر مهمترین رویکرد فرهنگی دولت است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > مازندران جمشیدی:
توجه به هنر مهمترین رویکرد فرهنگی دولت است
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان ایکه جشنواره ملی زن و خانواده برای اولین بار برگزار می شود گفت: توجه به هنر مهمترین رویکرد فرهنگی است.



به گزارش خبرنگار مهر، مریم جمشیدی یکشنبه شب در شورای سیاست گذاری اولین جشنواره فیلم زن و خانواده که در سالن شماره 2 استانداری برگزار شد اظهار داشت: با توجه به ایجاد بستر مناسب در سال اقتصاد و فرهنگ، برگزاری جشنواره فیلم زن و خانواده برای اولین بار در استان مازندران انجام می شود.
 
وی هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی هنرمندان مغفول مانده و ارتقای سطح آگاهی با هدف بسط و گسترش ارزش والا و معنوی تحکیم خانواده و نزدیکی دلها  مطرح کرد.
 
جمشیدی نگاه ارزشی و هنری به مازندران را به عنوان استانی با پتانسیل بالا ارزشمند برشمرد و افزود: حرکتی که توسط استانداری بابرگزاری این جشنواره صورت گرفته فتح بابی است برای آموزش هنری و ارتقاء سطح فکری زنان مازندران و کشور.
 
وی گفت : با برگزاری این جشنواره و رایزنی با هنرمندانی که ید طولائی در زمینه فیلم دارند با برگزاری این جشنواره به صورت خصوصی باری از دوش دولت برداشته و با سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا می شود.
 
مدیرکل امور بانوان استانداری مازندران،همایون اسعدیان ،لاله اسکندری، رضا کیانیان ،فاطمه معتمد آریا ،نادر مقدس، افسانه منادی و فرشته طاهر پور را اعضا اصلی شورای سیاست گذاری فیلم زن و خانواده نام برد و گفت : این جشنواره برای ایجاد یک کار ماندگار در سطح ملی و برای مازندران و با حمایت استانداری مازندران برگزار می شود.
 
افسانه منادی کارگردان سینما ی تجربی در این نشست گفت : کار فرهنگی همانند کار حریر بافی است که ممکن است دیر و سخت بافته شود.
 
وی گفت: برای رسیدن به یک کار ماندگار و جشنواره ماندگار به تمام استعدادهای استان نیاز داریم تا این اتفاق ارزشمند با حداقل اشتباهات و کاستیها انجام شود.
 
این کارگردان سینما اظهار داشت : حضور زن در جامعه و زندگی تک تک افراد جامعه نقش تعیین کننده و سازنده ای است.
 
وی با اشاره به نقش و کارکرد ویژه اقتصادی زن در مازندران و فرهنگ استان افزود: استعدادهای موجود در استان باید به نمایش گذاشته شود تا از سراسر کشور نیز آثار به نمایش در آید و ساماندهی گردد.
 
منادی گفت: برای نامگذاری این جشنواره که اوجا نامگذاری شد در جلسه امروز و به پیشنهاد معاونن سیاسی استاندار مقرر شد تا فراخوانی برای نامگذاری این جشنواره  برگزار شود و از بین نامهای ارسالی به بهترین نام از طرف استانداری مازندران نیز هدیه ای  اهدا شود.
 
وی  ازابرگزاری این جشنواره همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد و افزود :این جشنواره از دو بخش اصلی و جنبی تشکیل شده که بخش اصلی شامل فیلمهای مستند و داستانی با زمان 30 دقیقه و محوریت زن و خانواده است و بخش جنبی شامل کلیه آثاری است که از سال 90 با همکاری سینمای جوان و تجربی تولید شده است.
 
منادی گفت: بخش جنبی از چهار بخش تشکیل شده که در طول سه روز سه اثر سینمایی شاخص و مهم کشور درزمینه زن وخانواده به نمایش گذاشته خواهد شد. 
 
این کارگردان سینما و تئاتر تصریح کرد : در کنار برگزاری این جشنواره سه ورک شاپ برای استفاده جوانان مستعد و علاقه مند به سینما همچنین کارگاههای آموزشی با حضور جامعه شناسان و روان شناسان برگزار خواهد شد.
 



۱۳۹۳/۶/۳ - ۱۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن