واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون آموزش متوسطه آموزش وپرورش آذربایجان شرقی: سطح مسابقات رباتیک جلفا فراتر از استان است/جلفا قابلیت میزبانی مسابقات کشوری دانش آموزی را دارد خبرگزاری پانا:معاون آموزش متوسطه آموزش وپرورش آذربایجان شرقی گفت: سطح دومین دوره مسابقات رباتیک شهرستان جلفا فراتر از سطح استانی است و این شهرستان پتانسیل لازم برای برگزاری مسابقات استانی و کشوری را دارد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور ساعت 08:00
به گزارش خبرگزاری پانا سید حمایت میرزاده در حاشیه برگزاری دومین دوره مسابقات جنگ ربات های دانش آموزی در شهرستان جلفا گفت: سطح دومین دوره مسابقات رباتیک شهرستان جلفا فراتر از سطح استانی است و این شهرستان پتانسیل لازم برای برگزاری مسابقات استانی و کشوری را دارد.
وی نقش رسانه ها را در تبیین و نهادینه سازی پژوهش و علوم نوین حایز اهمیت خواند و گفت: استعدادهای بسیار توانمندی در رشته رباتیک در استان و بخصوص در شهرستان جلفا وجود دارد که نیازمند حمایت است.
معاون آموزش متوسطه آموزش وپرورش آذربایجان شرقی با بیان اینکه به آینده جلفا امیدوارم، گفت: با وجود توانمندی های لازم در این شهرستان امیدوارم دبیرخانه این رشته در جلفا راه اندازی شود تا از توان این منطقه در استفاده های لازم صورت گیرد.
میرزاده اظهار داشت: خانواده ها بدانند شیوه امروزی برای ادامه تحصیل در دانشگاه صحیح نیست، چراکه متخصصان عقیده دارند آخرین ابزار تشخیص سطح علمی افراد تست است.
افزایش تعداد پژوهش سراهای دانش آموزی استان به 39 مورد
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی افزود: تاکنون 29 پژوهش سرا در سطح استان دایر می باشد که تا پایان دولت یازدهم به 39 پژوهش سرا افزایش خواهد یافت.
سید حمایت میرزاده همچنین ابراز داشت: اینکه با امتحان کنکور افراد مورد ارزیابی قرار می گیرند صحیح نیست، تبدیل علم به ثروت مهم است نه رتبه کنکور و این مهم با حمایت و توجه بیش از پیش به رشته هایی همچون رباتیک و سایر رشته های علمی که محصول بدست آمده قابلیت کاربردی و عملی داشته و موجب خودکفایی علمی و ابزاری در کشور می شود تحقق خواهد یافت.
وی در پاسخ به اینکه سرمایه گذاران امکان حمایت مادی از این رشته را دارند یا خیر، گفت: پژوهش سراهای موجود با حمایت مالی آموزش و پرورش راه اندازی و مدیریت می شوند که نیازمند حمایت ویژه سایر دستگاه ها و بخصوص سرمایه گذاران بخش خصوصی است، چراکه ایده ها ی بدست آمده در این پژوهش سراها امکان بکارگیری در صنایع مختلف را دارد.
میرزاده حمایت از ایده های نو را عامل بسیار مهمی در خروج از بحران های علمی و عملی دانست و ادامه داد: پژوهش سراها با تقویت علم و فن در افکار دانش آموزان زمینه پرورش فکری و بروز ایده های نو با قابلیت تولید انبوه را ایجاد می کنند.
وی از سرمایه گذاران خواست تا در جذب نیروهای ماهر در صنایع با جذب افراد از پژوهش سراها و استفاده از علوم و فنون این افراد حامی علم، تولید، صنعت و خودکفایی باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]