واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > بوشهر موسوینژاد:
رویه توزیع اعتبارات 2 درصدی نفت به استانهای نفتخیز اصلاح شود
بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس مجمع نمایندکان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: رویه توزیع اعتبارات 2 درصدی نفت به استانهای نفتخیز اصلاح شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید مهدی موسوینژاد بعد از ظهر شنبه در نشست با خبرنگاران استان بوشهر اظهار داشت: با جدیت هر چه تمام تر به دنبال پیگیری حقوق استان در سطح کشور هستیم و با تمام وجود در این زمینه تلاش میکنیم و از همه ظرفیتها استفاده خواهیم کرد. وی از اشتغال به عنوان یکی از مهمترین مشکلات استان بوشهر نام برد و اضافه کرد: رکود در برنامههای توسعه فازهای پارس جنوبی باعث شده است تا شاهد کاهش فرصتهای شغلی و افزایش اشتغال در سطح استان باشیم. نماینده مردم دشتستان در مجلس از ناتوانی پیمانکاران بومی در رقابت با پیمانکاران غیر بومی به عنوان یکی از مشکلات اشتغال نام برد و بیان داشت: نشستها و پیگیریهای متعددی را به منظور استفاده از نیروهای غیر بومی در اجرای پروژههای نفت و گاز در سطح استان داشتهایم. وی با اشاره به اجرای مصوبه اشتغال 50 درصدی نیروهای بومی استان بوشهر در پارس جنوبی خاطرنشان ساخت: به کارگیری نیروهای بومی استان بوشهر در فرصتهای شغلی صنایع نفت و گاز استان و پارس جنوبی را به جدیت پیگیری میکنیم.
تصویب طرح جامع خرما در دست پیگیری است موسوینژاد خواستار اصلاح رویه توزیع اعتبارات 2 درصدی نفت به استانهای نفتخیز شد و ادامه داد: این اعتبارات در حال حاضر به جای اعتبارات عمومی در اختیار این استانها قرار میگیرد که این روند باید اصلاح شود که این موضوع را با دکتر نوبخت و وزیر کشور مطرح کرده و خواستار رسیدگی به آن شدهایم. وی به ظرفیتهای بالای استان بوشهر و شهرستان دشتستان در کشاورزی و تولید خرما اشاره کرد و افزود: تشکیل فراکسیون نمایندگان استانهای جنوبی و تشکیل کمیسیون نخل و خرمای مجلس برای رفع مشکلات استانهای جنوبی و مشکلات خرما و نخلداران نقشی اساسی داشته است. رئیس فراکسیون نخل و خرمای مجلس شورای اسلامی به تلاشهای صورت گرفته برای تصویب طرح جامع خرما اشاره کرد و گفت: شرایط فعلی را باید دورانی طلایی برای تولید کنندگان خرما بدانیم و امیدواریم به نتایج مورد نظر دست یابیم. وی به اهمیت تدوین قانون خرید تضمینی خرما اشاره کرد و افزود: خرید خرما از نخلداران باید به گونهای باشد که رضایت کشاورزان را فراهم کند و باعث رکود بازار خرما نیز نشود.
جذب 140 میلیارد ریال اعتبارات تبصره 22 برای توسعه شهرستان دشتستان حجتالاسلام موسوینژاد بر لزوم تلاش همه مسئولان برای بهبود وضعیت سلامت در جامعه تاکید کرد و ادامه داد: اقدامات خوبی در حوزه سلامت و محیط زیست در استان بوشهر صورت گرفته است. وی با تاکید بر اینکه همه مسئولان باید بر توزیع عادلانه اعتبارات و امکانات توجه ویژهای داشته باشند، اضافه کرد: شهرستان دشتستان حدود یک سوم استان بوشهر را تشکیل میدهد و اعتبارات این شهرستان باید به گونهای باشد که پاسخگوی نیازهای مردم این شهرستان باشد. نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توسعه زیرساختهای روستایی تاکید کرد و بیان داشت: ضعف زیرساختهای روستایی باعث کاهش جمعیت روستاها و مهاجرت روستانشینان دشتستان به شهرها شده بود ولی با توسعه نقاط روستایی شاهد مهاجرت معکوس هستیم. وی از جذب 140 میلیارد ریال اعتبارات تبصره 22 برای توسعه شهرستان دشتستان خبر داد و اذعان داشت: اولویت صرف این اعتبارات، تکمیل پروژههای ناتمام و اجرای طرحهای آبرسانی و ایجاد شبکه برق برای روستاهای دشتستان است.
احداث 18 زمین چمن مصنوعی در روستاهای دشتستان عضو فراکسیون ورزش وجوانان مجلس شورای اسلامی از احداث 18 زمین چمن مصنوعی در روستاهای دشتستان خبر داد و اضافه کرد: تجهیز بیمارستان 17 شهریور برازجان از اقدامات بسیار مهمی بود که در بخش سلامت از اهمیت زیادی برخوردار بود و با پیگیریهای صورت گرفته این امر محقق شد. وی با تاکید بر اینکه از ابتدا مخالفت خود را با تعطیلی بیمارستانی که در مرکز شهرستان و در حوزه شهری قرار دارد اعلام کردم، تصریح کرد: تعطیلی بیمارستان 220 تختخوابی و جایگزینی بیمارستان 160 تختخوابی به جای اجحاف در حق مردم بود که بزودی شاهد آغاز بهکار دوباره بیمارستان 17 شهریور برازجان خواهیم بود. رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی از آغاز فعالیت بیمارستان 17 شهریور برازجان با 60 تخت خبر داد و اظهار داشت: با پیگیریهای صورت گرفته دستگاه سی.تی.اسکن پیشرفته بی نظیر در استان در شهرستان دشتستان مستقر خواهد شد.
۱۳۹۳/۶/۱ - ۱۷:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]