واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رسانه ملی ارکان جمهوری اسلامی را تخریب نکند
کد خبر: ۴۲۸۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶ - 23 August 2014
عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید برجایگاه حساس صداوسیما خواهان توجه مدیریت رسانه ملی به جایگاه سه قوه شد.
عوض حیدرپورشهرضایی در گفتگو با خانه ملت گفت: مجلس شورای اسلامی از صداوسیما انتظار دارد به عنوان پرمخاطب ترین رسانه جمهوری اسلامی ارکان جمهوری اسلامی را تخریب نکند.
نماینده مردم شهرضا، دهاقان، منظریه در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر حساسیت هایی که در رابطه با برنامه های رسانه ملی وجود دارد گفت: ما بارها و بارها نسبت به اقدامات برخی خبرنگاران که برای چاپلوسی و خودشیرینی اقدام به تهیه برنامه های تخریبی می کنند تذکر داده ایم. متاسفانه این افراد به صورت مستقیم قوه مجریه، قوه قضائیه و قوه مقننه را مورد تخریب قرار می دهند.
وی در رابطه با مسئولیت ریاست صداوسیما گفت: برداشت ما این است که برخی مواقع کار از دست مدیران دلسوز خارج می شود که این موضوع مسئولیت شورای نظارت صداوسیما را سنگین تر می کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که معتقد است هرگونه خطا و لغزشی در رسانه ملی تبعات جبران ناپذیری برجای می گذارد گفت: صداوسیما اگرجایی نقصی دید باید تذکر بدهد اما این موضوع نباید منجر به تخریب قوا شود و اگر مساله ای هم پیش آمد این وظیفه مدیریت صداوسیما است که به موضوع توجه کنند.
قائید رحمت: صداوسیما باید انتقاد رئیس جمهور را جدی بگیرد
عباس قائید رحمت در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزای خانه ملت، با انتقاد از عملکرد صداو سیما در پوشش خدمات دولت، افزود: این اقدامات صدا و سیما تاجایی است که روز گذشته رئیس جمهور نیز به این عملکرد انتقاد داشته و اعلام کردهاند که متاسفانه برخی از اقدامات دولت در رسانههای بیگانه انعکاس داده میشوند.
نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: واقعیت آن است که دولت انتظار دارد دستاوردها به درستی پوشش داده شود زیرا این به نفع کشور است و صداوسیما نیز موظف است تا این انتظار به درستی پاسخ داده شود.
این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه صداوسیما باید این گلهمندی دولت را رفع کند، یادآور شد: متاسفانه این انتقاد به عملکرد صداوسیما وارد است زیرا زمانی که نمایندگان مجلس نیز به حوزههای انتخابیه خودسرکشی میکنند به طور شایسته اخبار از سوی صداوسیما منعکس نمیشود و فرصتها به صورت برابر در اختیار همه قرار نمیگیرد.
وی با بیان اینکه صداوسیما حتی در انتخاب نمایندگان مجلس برای حضور در برنامههای مختلف یکجانبهگری میکند، افزود: این سازمان در شبکههای مختلفی گزینشی فعالیت می کنند و بهگونهای که ابتدا با مشخص کردن اهداف برنامه خود، به دنبال نمایندهای میروند تا بتواند پاسخ مورد انتظار رسانه ملی را به آنها بدهند.
قائید رحمت با بیان اینکه عملکرد صداوسیما با اصل امانتداری در اشاعه اخبار منافات دارد، افزود: شورای نظارت بر صداوسیما باید نظارتهای خود را در اینباره دقیقتر کند زیرا دولت؛ دولت منتخب ملت است و مقام معظم رهبری نیز بر حمایت دولت تاکید دارند لذا باید هر نهاد و سازمانی جهت عملیاتی شدن برنامههای سازمان تلاش کند و صداوسیما نیز موظف است این تلاشها را به درستی پوشش دهد.
نماینده مردم درود و ازنا در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد عدهای با سوءاستفاده از رسانه ملی عملکرد دولت را زیر سوال ببرند، تاکید کرد: صداوسیما باید این انتقاد رئیس جمهور را جدی گرفته و برای رفع این گلهمندی تلاش کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره اینکه گاهی در برنامه صداوسیما وزاری دولت دستمایه به سخره گرفتن قرار میگیرند، افزود: به طور حتم اگر اینگونه اقدامات از صداوسیما سر زند جای تاسف دارد زیرا هیچکس در نظام جمهوری اسلامی حق موجبات مسخره کردن دیگران را ندارد تاچهرسد به اینکه بخواهیم دولت مورد حمایت مردم را به سخره گرفت.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رییس دولت یازدهم روز پنجشنبه- 29 مرداد- در جلسه شورای اداری استان اردبیل تاکید کرده است که رسانه ملی حاضر نیست خدمات دولت را برای مردم تبیین کند و دولت از لحاظ تبلیغاتی دست تنها است.
وی هم چنین با انتقاد از عملکرد رسانه ملی گفت: متاسفانه خدمات دولت برای مردم بیان نمی شود و این بر خلاف تاکید امام راحل است چرا که امام (ره) همواره تاکید می کردند که دولت باید خدماتش را به مردم بگوید و خدمات دولت باید در صدا و سیما به خوبی منعکس شود و رسانه ها باید خدمات دولت را برای مردم تشریح کنند اما درباره اینکه چرا نمی گذارند همه خدمات دولت برای مردم تبیین شود، به موقع سخن خواهم گفت.
در تیرماه سال جاری نیز آیت الله صادق آملی لاریجانی تاکید کرده بود که صدا و سیما رسانه ملی است و نباید حیاط خلوت برخی افراد خاص شود.
وی در این راستا افزوده بود: از صدا و سیما گلایه مندم زیرا برخی برنامه هایش درباره قوه قضاییه صددرصد مخرب بود. در این برنامه ها بدون حضور طرفین و به صورت یکجانبه دستگاه قضایی را به محاکمه کشیدند.
رییس قوه قضاییه هم چنین تصریح کرده بود: در یک برنامه مجری و تهیه کننده دست به دست هم می دهند و قوه قضاییه را یک جانبه محاکمه می کنند فردی هم می آید و در این برنامه می گوید بدون پارتی نمی توان در قوه قضاییه کاری کرد در حالی که در سال حدود 14 میلیون پرونده در دستگاه قضایی دیده می شود و برای تهیه کننده، مجری و رئیس تاسف می خوریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]