تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870705706




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه ملی ارکان جمهوری اسلامی را تخریب نکند |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رسانه ملی ارکان جمهوری اسلامی را تخریب نکند
کد خبر: ۴۲۸۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶ - 23 August 2014


عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید برجایگاه حساس صداوسیما خواهان توجه مدیریت رسانه ملی به جایگاه سه قوه شد.

عوض حیدرپورشهرضایی در گفتگو با خانه ملت گفت: مجلس شورای اسلامی از صداوسیما انتظار دارد به عنوان پرمخاطب ترین رسانه جمهوری اسلامی ارکان جمهوری اسلامی را تخریب نکند.

نماینده مردم شهرضا، دهاقان، منظریه  در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر حساسیت هایی که در رابطه با برنامه های رسانه ملی وجود دارد گفت: ما بارها و بارها نسبت به اقدامات برخی خبرنگاران که برای چاپلوسی و خودشیرینی اقدام به تهیه برنامه های تخریبی می کنند تذکر داده ایم. متاسفانه این افراد به صورت مستقیم قوه مجریه، قوه قضائیه و قوه مقننه را مورد تخریب قرار می دهند.

وی در رابطه با مسئولیت ریاست صداوسیما گفت: برداشت ما این است که برخی مواقع کار از دست مدیران دلسوز خارج می شود که این موضوع مسئولیت شورای نظارت صداوسیما را سنگین تر می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس که معتقد است هرگونه خطا و لغزشی در رسانه ملی تبعات جبران ناپذیری برجای می گذارد گفت: صداوسیما اگرجایی نقصی دید باید تذکر بدهد اما این موضوع نباید منجر به تخریب قوا شود و اگر مساله ای هم پیش آمد این وظیفه مدیریت صداوسیما است که به موضوع توجه کنند.

 

 

قائید رحمت: صداوسیما باید انتقاد رئیس جمهور را جدی بگیرد

عباس قائید رحمت در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزای خانه ملت، با انتقاد از عملکرد صداو سیما در پوشش خدمات دولت، افزود: این اقدامات صدا و سیما تاجایی است که روز گذشته رئیس جمهور نیز به این عملکرد انتقاد داشته و اعلام کرده‌اند که متاسفانه برخی از اقدامات دولت در رسانه‌های بیگانه انعکاس داده می‌شوند.

 

نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی،‌ ادامه داد: واقعیت آن است که دولت انتظار دارد دستاوردها به درستی پوشش داده شود زیرا این به نفع کشور است و صداوسیما نیز موظف است تا این انتظار به درستی پاسخ داده شود.

 

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه صداوسیما باید این گله‌مندی دولت را رفع کند، یادآور شد: متاسفانه  این انتقاد به عملکرد صداوسیما وارد است زیرا زمانی که نمایندگان مجلس نیز به حوزه‌های انتخابیه خودسرکشی می‌کنند به طور شایسته اخبار از سوی صداوسیما منعکس نمی‌شود و فرصت‌ها به صورت برابر در اختیار همه قرار نمی‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه صداوسیما حتی در انتخاب نمایندگان مجلس برای حضور در برنامه‌های مختلف یک‌جانبه‌گری می‌کند، افزود: این سازمان در شبکه‌های مختلفی گزینشی فعالیت می کنند و به‌گونه‌ای که ابتدا با مشخص کردن اهداف برنامه خود، به دنبال نماینده‌ای می‌روند تا بتواند پاسخ مورد انتظار رسانه ملی را به آنها بدهند.

 

قائید رحمت با بیان اینکه عملکرد صداوسیما با اصل امانتداری در اشاعه اخبار منافات دارد، افزود: شورای نظارت بر صداوسیما باید نظارت‌های خود را در این‌باره دقیق‌تر کند زیرا دولت؛ دولت منتخب ملت است و مقام معظم رهبری نیز بر حمایت دولت تاکید دارند لذا باید هر نهاد و سازمانی جهت عملیاتی شدن برنامه‌های سازمان تلاش کند و صداوسیما نیز موظف است این تلاش‌ها را به درستی پوشش دهد.

 

نماینده مردم درود و ازنا در مجلس نهم، با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد عده‌ای با سوءاستفاده از رسانه ملی عملکرد دولت را زیر سوال ببرند، تاکید کرد:‌ صداوسیما باید این انتقاد رئیس جمهور را جدی گرفته و برای رفع این گله‌مندی تلاش کند.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره اینکه گاهی در برنامه صداوسیما وزاری دولت دستمایه‌ به سخره گرفتن قرار می‌گیرند، افزود: به طور حتم اگر این‌گونه اقدامات از صداوسیما سر زند جای تاسف دارد زیرا هیچ‌کس در نظام جمهوری اسلامی حق موجبات مسخره کردن دیگران را ندارد تاچه‌رسد به اینکه بخواهیم دولت مورد حمایت مردم را به سخره گرفت.

 

به گزارش خبرگزاری خانه ملت حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، رییس دولت یازدهم  روز پنجشنبه- 29 مرداد-  در جلسه شورای اداری استان اردبیل تاکید کرده است که  رسانه ملی حاضر نیست خدمات دولت را برای مردم تبیین کند و دولت از لحاظ تبلیغاتی دست تنها است.

 

وی هم چنین با انتقاد از عملکرد رسانه ملی گفت: متاسفانه خدمات دولت برای مردم بیان نمی شود و این بر خلاف تاکید امام راحل است چرا که امام (ره) همواره تاکید می کردند که دولت باید خدماتش را به مردم بگوید و خدمات دولت باید در صدا و سیما به خوبی منعکس شود و رسانه ها باید خدمات دولت را برای مردم تشریح کنند اما درباره اینکه چرا نمی گذارند همه خدمات دولت برای مردم تبیین شود، به موقع سخن خواهم گفت.

 

در تیرماه سال جاری نیز آیت الله صادق آملی لاریجانی تاکید کرده بود که صدا و سیما رسانه ملی است و نباید حیاط خلوت برخی افراد خاص شود.

 

وی در این راستا افزوده بود: از صدا و سیما گلایه مندم زیرا برخی برنامه هایش درباره قوه قضاییه صددرصد مخرب بود. در این برنامه ها بدون حضور طرفین و به صورت یکجانبه دستگاه قضایی را به محاکمه کشیدند.

 

رییس قوه قضاییه هم چنین تصریح کرده بود: در یک برنامه مجری و تهیه کننده دست به دست هم می دهند و قوه قضاییه را یک جانبه محاکمه می کنند فردی هم می آید و در این برنامه می گوید بدون پارتی نمی توان در قوه قضاییه کاری کرد در حالی که در سال حدود 14 میلیون پرونده در دستگاه قضایی دیده می شود و برای تهیه کننده، مجری و رئیس تاسف می خوریم.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن