تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826869111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا اینده دنیای رایانه یک آینده ابری است؟! |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چرا اینده دنیای رایانه یک آینده ابری است؟!
نگاهی به تغییر و تحولاتی که در دنیای رایانه با ان روبرو هستیم، حاکی از آن است که دنیای رایانه به سرت در حال حرکت یا به اصطلاح Shift کردن به سمت یک تکنولوژی جدید است. این تکنولوژی با توجه به مزایایی که هم برای کاربران و هم برای خدمات دهنگان اینترنت و رایانه دارد، به سرعت در حال توسعه و گسترش است تا جایی که از هم اکنون حتی سیستم عامل هایی بر مبنای این تکنولوژی به بازار آمده و به شدت در حال رشد هستند.
کد خبر: ۴۲۸۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۰ - 23 August 2014



چرا اینده دنیای رایانه یک آینده ابری است؟!
نگاهی به تغییر و تحولاتی که در دنیای رایانه با ان روبرو هستیم، حاکی از آن است که دنیای رایانه به سرت در حال حرکت یا به اصطلاح Shift کردن به سمت یک تکنولوژی جدید است. این تکنولوژی با توجه به مزایایی که هم برای کاربران و هم برای خدمات دهنگان اینترنت و رایانه دارد، به سرعت در حال توسعه و گسترش است تا جایی که از هم اکنون حتی سیستم عامل هایی بر مبنای این تکنولوژی به بازار آمده و به شدت در حال رشد هستند. به گزارش «تابناک» فناوری Cloud یا پردازش و رایانش ابری آنگونه که در فارسی ترجمه شده است. این روزها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کاربرد وسیعی یافته است. شرکت های بزرگی پیرامون خدمات Cloud شکل گرفته اند و شرکت های غولی مانند مایکروسافت و گوگل در حال حرکت به سمت بهره برداری از این تکنولوژی هستند. اما Cloud چیست و دانستن کاربرد و ماهیت آن چه مزایایی دارد و چرا آینده رایانه یک آینده ابری است:
چرا اینده دنیای رایانه یک آینده ابری است؟!

تولد فناوری Cloud در حالی که اصظلاح Cloud Computing یا رایانش ابری اصطلاحی قرن بیست و یکمی شناخته میشود، خود واژه Cloud ریشه ای به قدمت دهه 50 میلادی دارد. زمانی که تمامی پردازش ها در اتاق های سرور که مملو از رایانه های غول پیکر بودند صورت میگرفت و همه کاربران از طریق ترمینال هایی به این رایان ها و پردازش ها دسترسی داشتند. درگیر کردن اینترنت در این مفهوم منجر به آن شده است که در قرن بیست و یکم با یک شمای جدید فناوری Cloud مجددا متولد شود و خدمات گوناگونی پیرامون آن شکل بگیرد:
چرا اینده دنیای رایانه یک آینده ابری است؟!

در واقع سیستم Cloud عبارتست از مجموعه ای از رایانه ها که به گونه ای با هم مرتبط شده اند که به عنوان یک اکوسیستم یگانه عمل میکنند. هدف از این فناوری ایجاد قابلیت دسترسی همزمان و از راه دور همه کاربران به خدمات یکسان است. خروجی آن اسن است که کاربران همگی بدون نگرانی از تنظیمات رایان ها و خود Cloud به خدمات دسترسی دارند. اما چرا نام این فناوری Cloud گذاشته شده است؟ هیچ کس به شکل دقیق نمیداند. شاید به این دلیل که حجم بالای کاربرانی که در در یک نقطه از یکسری خدمات بهره میبرند به شکل شکل یک ابر دیده میشود. تصور کنید که حجم بالایی از داده ها در یک نقطه متمرکز و از آنجا در رفت و آمد هستند! انواع Cloud و کاربرد آنها فناوری Cloudبه شکل کلی در دو مورد طبقه بندی میشود: آرایشات یا Deployments و خدمات یا Services. در طبقه بندی Deployment چهار دسته قرار دارند: Private Cloud: یک شبکه ابری خصوصی معمولا متعلق به سک نهاد یا شرکت خصوصی است. مدیریت این فضای Cloud ممکن است بر عهده خود شرکت خصوصی یا یک شرکت و نهاد دیگر باشد. Public Cloud: اما بر خلاف نوع قبل این گونه در اختیار عموم قرار دارد. البته تفاوت های بسیار زیادی به لحاظ ساختار فنی در بین این دوگونه وجود دارد. یک نمونه از این گونه Dropbox است. Hybrid Cloud: زمانی که یک خدمت دهنده Cloud هر دو گونه Private و Public را ارائه کند آن را با نام Hybrid Cloud شناسایی میکنند. این امر زمانی اتفاق می افتد که یا دو شرکت خصوصی و عموی Cloud با هم یکپارچه شوند و یا یک شرکت خصوصی خدمات عمومی را نیز ارائه کند. Community Cloud: زمانی که یک Private Cloud در بین چند نهاد یا شرکت مشترک شود تبدیل به یک Community Could میشود. در واقع یک Community Cloud چیزی بین نوع خصوصی و عمومی است:
چرا اینده دنیای رایانه یک آینده ابری است؟!

در سمت خدمات نیز سه گونه وجود دارد: Infrastructure-as-a-Servise یا IaaS: وب سرویس آمازو نیک مورد بارز از این گونه است. زمانی که یک شرکت اقدام به فراهم آوردن زیر بناهای پردازش ابری برای کاربران میکند در این دسته می گنجد. Platform-as-a-Service یا PaaS: زمانی که یک شرکت اقدام به فراهم آوردن بستری میکند که در آن کاربران میتوانند اقدام به توسعه نرم افزارها و خدمات کنند در واقع دراین حوزه فعالیت میکند. یک نمونه بارز از این دسته Force.com است. Software-as-a-Service یا SaaS: نمونه آخر مربوط به خدماتی است که در آن شرکت خدمات دهنده دسترسی کاربران به نرم افزارها و App هایی را که در فضای Cloud هستند، قراهم میکند. نمونه های بارز: Gmail و Netflix. آینده رایانه و Cloud وقتی تصور کنید که با فناوری Cloud چه مزایایی رد اختیار کاربران و خدمات دهندگان است، متوجه این نکته میشود که به تدریج دنیای ما به این فناوری وابسته میشود. از ذخیره شدن داده ها بر روی فضای Cloudگرفته تا خدماتی که Anazone و Youtube ارائه میکنند و سیستنم عامل هایی مانند Chrome OS و ویندوز 8.1 که که اولی به شکل کامل تحت وب وبده و دومی نیز به مرور تحت Cloud میوشد این ها همه حاکی از آن است که از هم اکنون دنیای فناوری به سمت ابری شدن به پیش میرود و با گسترش دسترسی به اینترنت ئر سرعت و ارازن در سراسر دنیا این احتمال قورت بیشتری میگیرد. کافی است در نظر آوریم که خط انتقال داده های ترانس آتلانتیک در حال راه اندازی است و شرکت های بزرگی همچون گوگل و مایکروسافت و فیسبوک سهامداران اصلی آن هستند. این پروژه قابلیت انتقال یک ترابیت داده در ثانیه را دارا است. یعنی معادل 60 ویدئوی FullHD در ثانیه بر روی یوتیوب. برای مثال تصور کنید که با دسترسی به یک چنین سرعتی ایا دیگر نیازی به استفاده از Hard یا حافظه سخت در اینده خواهد بود؟!











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن