تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869304917




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر دولت استفاده درست از شبکه‌های اجتماعی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نظر دولت استفاده درست از شبکه‌های اجتماعی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سیاست دولت آقای روحانی این است که از شبکه ها اجتماعی که ضرر اخلاقی ندارند و عفت خانواده ها را از بین نمی برند استفاده شود.
آفتاب: محمود واعظی روز جمعه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان کردستان اظهار کرد: دولت یازدهم اعتقاد دارد از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در راستای اطلاع رسانی که از جمله هدف گذاری این شبکه هاست به خوبی استفاده شود.


وی با اشاره به افزایش شبکه های اجتماعی در دنیای امروز افزود: شبکه اجتماعی فیسبوک در قبل یکی از شبکه های فعال و پرطرفدار بود که بسیاری از مردم به عضویت آن درآمده بودند اما اکنون تعداد این گونه شبکه ها بسیار بیشتر از گذشته شده است که می توان از آنها بهره خوب برد.


وزیر ارتباطات بیان کرد: برخی از شبکه های اجتماعی کنونی فیلتر نبوده و دسترسی به آنها آسان است و بنده نیز در دو سه تا از شبکه های اجتماعی عضویت دارم و ارتباط خیلی خوبی هم با کاربران و جوانان برقرار کرده ام که گاه در تصمیم گیری های من برای امور تاثیر دارد.


وی افزود: قبل از سفر به استان کردستان برنامه های سفر را در این شبکه ها اعلام کردم و پیام های بسیار زیادی از طرف مردم کردستان دریافت و سعی کردم برنامه های خود را براساس این نظرات و پیام های کابران برنامه ریزی و تنظیم کنم.


وی افزود: اکنون در ایران از بسیاری از شبکه های اجتماعی فعال که در دسترس هستند استفاده می شود و مشکلی هم وجود ندارد.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بر این اساس در مقاطعی تلاش شد که برخی از این شبکه های اجتماعی مسدود شوند اما دولت اعلام کرد اگر صفحه ای از این شبکه اشکال دارد اعلام کنید تا صفحه را مسدود کنیم نه کل شبکه را، چون این شبکه ها چند میلیون کاربر دارند و نمی شود همه را مسدود کرد.


واعظی با اشاره به اینکه در گذشته دولت به دلیل پایین آمدن درآمد خود به دلیل استفاده مردم از شبکه های اجتماعی به دنبال مسدود کردن این شبکه ها بود، افزود: دولت یازدهم به منظور رفاه مردم، از حق اقتصادی خود گذشته و اجازه داده که از آن استفاده شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه به کارگروهی در قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: این کارگروه قبل از دولت یازدهم در ارتباط با فیسبوک تصمیمی گرفته است و باید در این مورد نظر دهد.


وی عنوان کرد: جوانان و دانش آموختگان دانشگاهی می تواند به صورت خودجوش و تیمی، شبکه اجتماعی درست کنند که برای خانواده های ما و کل جامعه بدون ضرر بوده و آیتم های اخلاقی در انها رعایت شده باشد.


وزیر ارتباطات در بخشی دیگر از سخنان خود و در پاسخ سوالی در رابطه با نقاط کور و عدم آنتن دهی تلفن های همراه در برخی ار نقاط استان کردستان گفت: با هماهنگی بین اپراتورهای تلفن همراه که در سطح کشور انجام شده مشکل نقاط کور استان کردستان را نیز برطرف می کنیم و همه نقاط را زیر پوشش شبکه خواهیم برد.


واعظی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی فرهنگ سازی در ارتباط با نحوه استفاده از اینترنت در سطح کشور به ویژه در روستاها بیان کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای این موضوع تاکنون فکری نکرده بود اما هم اکنون کارگروهی را در این رابطه تشکیل می دهیم و در قالب بروشور و یا صفحه ای در خود اینترنت این اطلاع رسانی را به منظور استفاده صحیح از اینترنت انجام می دهیم.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: خوشبختانه برای خرید پهنای باند در تحریم نیستیم و فقط برای جبران کمی سرعت آن باید شبکه را در کشور گسترش داد.


به گزارش ایسنا، وی در پایان به بخشی از مشکلات اینترنت در کشور اشاره کرد و یادآور شد: نظارت بر کیفیت اینترنت در کشور وجود دارد اما سال‌هاست که در این بخش سرمایه گذاری صورت نگرفته و این مسئله اولین مشکل در بخش اینترنت کشور است.






تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن