تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871564983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز دفاع فرجی دانا از عملکردش در مجلس/ خوف دارم رکودی در صحنه علم و فناوری ایجاد شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آغاز دفاع فرجی دانا از عملکردش در مجلس/ خوف دارم رکودی در صحنه علم و فناوری ایجاد شود
دفاع رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از عملکردش در این وزارتخانه در مجلس شورای اسلامی آغاز شد در دقایق ابتدایی وی به آمار تولیدات علمی و سهم ایران در جهان در این باره اشاره کرد.
آفتاب: به گزارش خبرنگار مهر، رضا فرجی دانا با حضور در پشت تریبون مجلس، توضیحات و دفاعیات خود را آغاز کرد و گفت: بر همه ما واجب است احترام مجلس را به حد اتم و اکمل داشته باشیم. حقیقت این است که بنده برای پاسخگویی به دغدغه عزیزانی که با خلوص نیت برای اصلاح امور دست به طرح استیضاح زده اند خدمت رسیده ام ولی فرصت مغتنمی است که گزارشی از آنچه که در وزارت علوم در این 9 ماه تحت مسئولیت من بوه و ممکن است نقاط ابهامی و چالشی در ذهن ایجاد کرده باشد عرضه کنم. با این امید که بتوانیم این نقاط تاریک را در ذهنها روشن کنم و از خدا خواسته ام آنچه خیر است به دنبال آورد و بر زبان من جاری سازد.

وی افزود: عزیزان بدانند آنچه برای علم و فناوری در زمانی انجام می شود حتما در آن زمان به بار نمی شنید و در سالهای بعد بار می دهد و اگر خدای نکرده اشتباهی رخ دهد و خطایی در سیاستگذاریها رخ بدهد سالها بعد آثارش نمایان می شود.پ

افزایش سهم ایران در تولید علم جهان

وی گفت: توجه دوستان را به یکی از موضوعات محوری استیضاح که کند شدن روند پیشرفت علمی کشور است معطوف کنم. اسلاید اولی که آماده شده با این رویکردی که من می گویم به آن نگاه جدید بیاندازید. بر اساس آمار سایتهای اندیکس کننده، به جای اینکه سهم ما از تولید علم جهان یک درصد باشد در سال 2014 در هشت ماه اول به 1.6 درصد رسیده است.

وی ادامه داد: این را می توان برداشت کرد آنچه در وزارت علوم در نه ماه گذشته انجام دادیم چنین اثر شگرفی به جا گذاشته است. قسمت اول عرایضم خدمت نمایندگان عزیز این است که نگذاریم سکه های فرع در این بازار به جای سکه های اصل رواج یابد. در سال 2014 آنچه که در اندیکسها ظاهر می شود قبل از آن 6 ماه قبل مقالات به چاپ رسیده و غریب به یک تا دو سال فرایند اداوری طی کرده است و دو تا چهار سال قبل از آن انجام شده و شش سال قبل آغاز شده و نتیجه آن الان آشکار می شود و به فرایند تولید علم بر می گردد.

با سیاستهای قبلی در حوزه علم و فناوری دست و پنجه نرم می کنم

خوف دارم رکودی در علم ایجاد شود

فرجی دانا گفت: آنچه که الان در صحنه آموزش عالی با آن دست و پنجه نرم می کنم نتیجه سیاستها و عملکردهایی است که چهار تا شش سال قبل آغاز شده است. اگر رکودی می بینید که هنوز دیده نمی شود ولی بنده خوف آن را دارم که چنین رکودی در صحنه علم و فناوری ایجاد شود و تمام سعی خود را می کنم که چنین رکودی را شاهد نباشیم به واسطه سیاستهای و کارهایی است که سالها قبل آغاز شده است و من تازه در مورد خود تولید حرف زدم.

وی افزود: کسانی که این تولید علم را انجام می دهند را در نظر بگیرید. دانشجویان تحصیلات تکمیلی دو سال تا دو سال و نیم در فوق  لیسانس هستند و چهار سال در دوره دکتری. هفت سال بعد در نقطه ای قرار می گیرند که استادیار شوند و سه سال باید استادیار بمانند تا سپس دانشیار شوند ما داریم درباره یک فرایند ده ساله حرف می زنیم تا کسی که تولید علمی می کند وارد صحنه شود.

آمار استناد به مقالات علمی رشد داشته است

وی با اشاره به استناداتی که به مقالات چاپ شده توسط ایرانیان در ISI شده است، گفت: در سال 2000 هر یک مقاله ما زیر یک استناد داشت اما الان رسیدیم به این که به هر مقاله مان نزدیک 8 استناد می شود و این غرور آفرین است. باید به همه آنها که این کار را کردند قدرشان را دانسته و تخطئه شان نکنیم. من مدافع برخورد علمی با فضای تولید علم و فناوری هستم.

در ثبت پتنت افول داشتیم

وزیر علوم با بیان اینکه این در حالی است که ما در ثبت پتنت که موضوع مهم در تجاری سازی است افول داشتیم، اظهار داشت: اما آیا تمام زنجیره تبدیل علم به ثروت فقط چاپ مقاله است. رهبر انقلاب اخیرا فرمودند درباره کاربردی شدن علم اهتمام کنید. ریاست جمهوری نیز چندین بار در این باره تاکید کردند. ما وظیفه داریم حلقه پتنت را اولویت دهیم که نتیجه آن باید تجاری سازی شود. ما در سیاست های اقتصاد مقاومتی بسیار فعالانه عمل کردیم. یکی از جامع ترین برنامه های مقاوم سازی را فراهم و برای اقتصاد دانش‌بنیان تلاش کردیم.

.......

این خبر در حال بروزرسانی است



تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن