واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
نشست منطقهای تب مالت در خرمآباد برگزار شد
نشست منطقهای تب مالت با حضور 12 استان کشور در خرمآباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، نشست منطقهای و کارگاه تربیت مدرس پیشگیری کنترل و درمان بیماریهای تب مالت با حضور 12 استان در خرمآباد برگزار شد. در این نشست منطقه مسئول خدمات عمومی امور روستایی وزارت کشور، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی، معاون عمرانی استاندار، رئیس اداره زئونوزهای مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت و کارشناسان دانشگاه علوم استانهای مازنداران، گیلان، کرمانشاه، همدان، کردستان، مرکزی، قزوین، آذربایجان غربی، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد حضور دارند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این مراسم گفت: برای کاهش آمار تب مالت در کشور و در استان لرستان باید دستگاههای مختلف پای کار بیایند.
کوروش ساکی با اشاره به اینکه بیماری تب مالت موجب خسارت جانی و مالی زیادی است که فقر و ناتوانی را به دنبال دارد، اظهار داشت: مقابله با بیماری تب مالت در کشور و استان لرستان یکی از نیازهای لازم و ضروری است که باید در این زمینه فرهنگسازی شود. وی افزود: وجود این بیماریها انسان را وادار به چارهاندیشی میکند و موجب ارتقای انسانیت در انسان میشود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: تب مالت یکی از بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که رویارویی با آن نیاز به هماهنگیهای بین بخشی و مساعدت همه جانبه نهادهای دولتی و مردم شهرستان دارد، بدون شک کنترل و و در این راستا به نظر میرسد که فرهنگسازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در ادامه معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور تأکید کرد: اندازهگیری میزان بیماریها نیز یکی از اولویتهای سازمان دامپزشکی در جهت رفع بحران است و دامپزشکی همواره برای ریشهکنی میکروب بیماری تب مالت در دام با استفاده از فرآیند واکسیناسیون تلاش کرده است. علی امیری ادامه داد: سیستم مراقبت، خطرات 4 تا 50 برابر را گزارش میدهد و اگر به طور متوسط ضریب 10 را در نظر بگیریم، به این معنی است که 10 برابر گزارشات اعلام شده، موارد واقعی در جامعه وجود دارد. وی بیان داشت: به منظور اخذ بهترین استراتژی در جهت رفع بیماری باید به تشکیلات و تجمعات دامپزشکی اهمیت داد، همچنین تخصیص منابع مالی به عنوان ضروریترین عامل در راستای پشتیبانی برنامهها باید مدنظر قرار گیرد.
معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد: دامپزشکی با اعتبار 5 میلیارد تومانی خود سالانه 6 هزار میلیارد تومان خسارت احتمالی وارده به بدنه مملکت را جبران میکند و این مبلغ را به جامعه برمیگرداند که با افزایش اعتبار به میزان هزار میلیارد تومان ظرف مدت 10 سال به هدف ریشهکنی بیماری میرسیم. در این نشست منطقه مسئول خدمات عمومی امور روستایی وزارت کشور، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی، معاون عمرانی استاندار، رئیس اداره زئونوزهای مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت و کارشناسان دانشگاه علوم استانهای مازنداران، گیلان، کرمانشاه، همدان، کردستان، مرکزی، قزوین، آذربایجان غربی، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد حضور دارند. ++++++++++++++++++++ گزارش از سارا احمدی ++++++++++++++++++++ انتهای پیام/85001/ذ40
93/05/28 - 17:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]