تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 16 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خدا داناست به هر رازى كه مردم در دل نهان داشته اند، و به نجواى آهسته رازگويان و به هر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821281963




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رتبه‌بندی 500 دانشگاه برتر جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رتبه‌بندی 500 دانشگاه برتر جهان
مرکز دانشگاه‌های بین‌المللی دانشگاه «جیاتانگِ» شانگهای، جدول رتبه‌بندی 500 دانشگاه برتر جهان را منتشر کرد.
کد خبر: ۴۲۶۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۵:۱۵ - 18 August 2014


مرکز دانشگاه‌های بین‌المللی دانشگاه «جیاتانگِ» شانگهای، جدول رتبه‌بندی 500 دانشگاه برتر جهان را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، در رده‌بندی دانشگاه‌های جهان که هر سال از سوی دانشگاه «جیاتانگ» شانگهای منتشر می‌شود، دانشگاه هاروارد جلوتر از دانشگاه استنفورد در صدر قرار دارد. در این رده‌بندی دانشگاه‌های ایالات متحده در جمع 20 دانشگاه ‌برتر جهان هستند و در بین این 20 دانشگاه، تنها چهار دانشگاه غیرآمریکایی حضور دارند که همگی آنها دانشگاه‌های اروپایی هستند. این دانشگاه‌ها شامل دانشگاه کمبریج که در رتبه پنجم قرار دارد و دانشگاه آکسفورد که مشترکا در رتبه نهم قرار گرفته، می‌شوند.

در رده بندی دانشگاه «جیاتانگ»، رتبه 10 دانشگاه برتر تقریبا دست‌نخورده باقی مانده اما دانشگاه علوم و فن‌آوری MIT با تعویض رتبه چهارم خود با دانشگاه کالیفرنیا به جای این دانشگاه در رتبه سوم قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، موسسه فن‌آوری فدرال زوریخ سوئیس نیز با قرارگیری در رتبه 19 این رده‌بندی همچنان بالاترین رتبه موسسات قاره اروپا را به خود اختصاص داده است. همچنین کالج دانشگاهی لندن نیز با دو پله جهش خود را در جمع 20 دانشگاه برتر جهان مطرح کرده است.

دانشگاه جیاتانگ در اعلام رده‌بندی 500 دانشگاه برتر جهان از شش شاخص از جمله تعداد جوایز نوبل و تعداد مدال‌های دریافت شده توسط استادان و کارکنان و همینطور تعداد مقالات چاپ شده در مجله‌های علمی «نیچر» و «ساینس» استفاده می‌کند. این شاخص‌ها بر خلاف سایر نظرسنجی‌ها شامل کیفیت تدریس یا درصد شغل‌یابی فارغ‌التحصیلان نمی‌شود و کارشناسان اروپایی اینگونه برآوردها را متعصبانه و غیرعلمی می‌دانند.

در این رده‌بندی دانشگاه توکیوی ژاپن با قرارگیری در رتبه 21 و دانشگاه کیوتوی ژاپن با قرارگیری در رتبه 26 جهان، بهترین دانشگاه‌های آسیا - اقیانوسیه هستند که رتبه آنها نسبت به سال گذشته بدون تغییر مانده است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن