تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):زيارت امام حسين عليه السلام را رها نكن و دوستان خود را هم به آن سفارش كن، كه در ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869026882




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ازدواج رونالدو پرخرج ترین ازدواج تاریخ فوتبال


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
ازدواج رونالدو پرخرج ترین ازدواج تاریخ فوتبال
کریس رونالدو که همین یکی دو هفته پیش بود به عنوان سالم ترین مرد جهان هم معرفی شد حالا در آستانه یک اتفاق مهم است.این اتفاق مهم ازدواج است. به گزارش نامه نیوز به نقل از نود : کریس رونالدو پس از حذف پرتغال از جام جهانی در میان هوادارانش گفت که پرتغال تیم خوبی نبوده و در ناکامی تیم ملی پرتغال وی مقصر نیست اما مگر می شود کریس رونالدو جایی باشد و از درباره ایرینا شایک نپرسند. نامزد کریس رونالدو که قرار است مادر پسر کریس باشند حالا حسابی سوژه شده است. درست متوجه شدید، کریس از همسر اولش یک پسربچه دارد که عاشق مادر بزرگش یعنی مادر رونالدوست.چند وقت پیش خبر آمد که پسر رونالدو از بی مادری به شدت ناراحت و غمگین و افسرده است و دلش مادر می خواهد. به همین دلیل بود که کریس این بار به صورت جدی سراغ شایک رفته و از او خواسته تا برای تاریخ قطعی عروسی شان فکر کند و همین ماجرا باعث شده تا اخبار مربوط به کریستیانو رونالدو و نامزد روسی اش یعنی ایرینا شایک روز به روز داغ تر شود. درگذشت مادربزرگ کریس رونالدو که او هم عاشق کریس رونالدو بود حسابی روحیه رونالدو را خراب کرده است و بسیاری بازیهای بد او در جام گینس را به دلیل درگذشت مادربزرگش می دانند. رونالدو بر خلاف آن چیزی که نشان می دهد، خیلی احساساتی است. در هر حال شاید برگزاری مراسم ازدواج حال و هوای کریس را عوض کند.


در مسیر ازدواج 


همانطور که گفتیم رونالدوی 28 ساله تصمیم به ازدواج گرفته است. از سال 2012 وی با ایرینا شایک روسی آشنا شد و خیلی زود خودش را با شایک در مسیر ازدواج قرار گرفت. آنطور که سایتها نوشته اند رونالدو سال گذشته با دادن یک ساعت به جای حلقه رسما از شایک خواستگاری کرد و در حالیکه همه فکر می کردند شایک به این دلیل که کریس به او حلقه نداده ناراحت می شود، اما اینطور نبود و وی به کریس پاسخ مثبت داد تا حسابی هم کریس وهم طرفداران کریس خوشحال شوند.


عروسی کی برگزار می شود؟


در چند ماه گذشته خبرهای جسته گریخته ای از مراسم ازدواج این دو به گوش می رسید اما هیچ خبری رسمی نبود تا اینکه رونالدو چندی پیش به دوستان و هم بازیانش در زئال مادرید اعلام کرد که به سرش زده تا جشن عروسی خود تا پایان سال 2014 برگزار کند و همین عامل باعث شد تا خبر به بیرون درز کند و به همین دلیل است که اخبار مربوط به ازدواج وی روز به روز جدی تر می شود. در فوتبال اروپا و در بالاترین سطحش مثل اسپانیا هم نمی شود به راحتی از اخبار محافظت کرد و همه چیز به بیرون درز می کند.البته رونالدو از این اتفاق ناراضی نیست اما خودش گفته است که نگران شایک است که از این ماجرا کسی خبر دار شده است. در هر حال، پس از اینکه همسر مسی پسربچه اش را به دنیا آورد، بسیاری از دوستان کریس و طرفداران ومخاطبانش در صفحات فیس بوک و توییتر از او خواستند تا هرچه زودتر بتواند با شایک ازدواج کند و صاحب فرزند شود تا از مسی عقب نیفتد.


جزئیات جشن


اما مسلما کریس هم به همان دوستان گفته است که می خواهد جشن مفصلی برای شایک بگیرد. بر طبق آخرین اخبار مراسم ازدواج این زوج مشهور در مادیرا زادگاه رونالدو برگزار خواهد شد و بالغ بر هفت هزار مهمان در این عروسی حضور خواهند داشت.شاید مثل یک برگزاری مراسم افتتاحیه زمان و هزینه ببرد. در هر حال برخی سایتهای خارجی اقدام به برآورد کردن هزینه های ازدوجا کریس کرده اند که رونالدو همه را تکذیب کرده، اینجا لازم نیست بدانید قرار است چندین میلیون یورو برای وی خرج می شود اما این را بدانید که عروسی رونالدو 7000 نفر میهمان دارد، آن وقت است که باید کلی به دنبال گمانه زنی هم رفت در هر حال هزینه های این ازدواج خبرساز برآورد نشده است اما مطمئنا پرخرج ترین ازدواج اهالی فوتبال جهان خواهد بود. گفته می شود رونالدو آذرماه امسال رسما ازدواج می کند.رونالدو ترجیح داده ازدواجش زیاد شلوغ باشد. جشن پر از مقامات سیاسی کشورهاست و تا دلتان بخواهد در لیست مدعوین نامهای بزرگی دیده می شود . دوستان و دشمنان همیشه هستند و البته رونالدو قرار است به مسی هم رسما نامه بدهد تا در مراسم جشن ازدواجش شرکت کند. این اتفاق می تواند بزرگترین اتفاق جهان فوتبال باشد که دو نفر که همیشه داخل زمین با هم برخورد دارند، چطور خارج از زمین با هم دوست هستند! یک نکته را باید گفت و آن مدیریت 7000 نفر مدعو است که کار سختی است و باید دید کریس برای بسیج کردن نیروهایش چه خواهد کرد و چطور این عروسی پرزرق و برق را بیشتر رونق می دهد.شاید کریس بخواهد با کت و شلوار برای میهمانان روپایی بزند و حرکات نمایشی اجرا کند. رونالدو که عاشق نامزدش بود در چند وقت گذشته با خبرهای حاشیه ای مبنی برجدایی اش از شایک مطرح شده که او فقط با عکس انداختن با همسرش در شبکه های اجتماعی شایعات را خنثی می کرد.باید دید رونالدو چه سنگ تمامی برای شایک روسی می گذارد!



1393/5/26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن