تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):در تفسير آيه «با مردم به زبان خوش سخن بگوييد» فرمود: يعنى با همه مردم، چه مؤمن و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862967515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلفن جان کری هم توسط جاسوسان آلمانی شنود شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افشای ابعاد جدید جاسوسی آلمانی ها از مقام های آمریکایی/ تلفن جان کری هم توسط جاسوسان آلمانی شنود شده است برلین- ایرنا- بدنبال افشای شنود غیرقانونی تلفن هیلاری کلینتون وزیرخارجه سابق آمریکا از سوی سرویس اطلاعات خارجی آلمان ( BND)،هفته نامه اشپیگل نیز روز شنبه در گزارشی مدعی شد دستگاه های اطلاعاتی آلمان مکالمات جان کری را نیز شنود کرده اند.


به گزارش ایرنا و به نقل از اشپیگل آنلاین، شنود مکالمات تلفنی جان کری توسط سرویس اطلاعات خارجی آلمان به سال گذشته باز می گردد که طی آن تلفن ماهواره ای وزیر خارجه آمریکا در یکی از سفرهایش به منطقه خاورمیانه به صورت غیرقانونی شنود شده است.
این نشریه آلمانی با اشاره به خبر منتشر شده در مورد شنود تلفن هیلاری کلینتون در روز گذشته نوشت: این اقدام سرویس اطلاعات خارجی آلمان هنگام مکالمه تلفنی هیلاری کلینتون با کوفی عنان دبیرکل وقت سازمان ملل متحد انجام شده است.
اشپیگل همچنین نوشت: کشور عضو ناتو که هدف جاسوسی شنود آلمان بوده و در گزارش روز گذشته زود دویچه سایتونگ به آن اشاره شده، ترکیه است که از سال 2009 میلادی از سوی سرویس های اطلاعاتی آلمان شنود می شود و یکی از محورهای اصلی فعالیت های جاسوسی BND است.
پرونده جاسوسی های اینترنتی و شنود تلفنی آمریکایی ها از برخی شخصیت های اروپایی بویژه شخص آنگلا مرکل صدراعظم آلمان که با افشاگری ادوارد اسنودن پیمانکار سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به جریان افتاد، طی دو سال گذشته به یکی از جنجالی ترین موضوعات صحنه سیاسی آلمان تبدیل و موجب ایجاد تنش و سردی بی سابقه ای در روابط برلین - واشنگتن شده است.
بر اساس اطلاعات این اسناد، در میان کشورهای اروپایی، آمریکا بیشترین میزان جاسوسی را از آلمان انجام داده طوری که تنها در مدت یک ماه بیش از 9 میلیون بسته اطلاعاتی درباره مکالمات تلفنی و فعالیت های آنلاین مردم کشورهای مختلف از جمله شهروندان آلمانی جمع آوری کرده است.
با افشای شنود مکالمات تلفنی مرکل از سوی دستگاه های اطلاعاتی آمریکا، انتقاد شخصیت های سیاسی و رهبران احزاب از مرکل به نحو چشمگیری افزایش یافت و افکار عمومی این کشور خواهان مقابله جدی با این اقدام غیرقانونی آمریکایی ها شد که سرانجام در اقدامی بی سابقه در تاریخ سیاسی دو کشور، سفیر آمریکا برای ادای توضیحات و انتقال اعتراض رسمی دولت آلمان به کاخ سفید، به وزارت امور خارجه احضار شد.
صدراعظم آلمان که از سوی منتقدان به کم کاری درقبال این اقدامات غیرقانونی متهم بود در پاسخ آنان گفت: جاسوسی اطلاعاتی آمریکا از آلمان پذیرفتنی نیست اما ما گزینه دیگری به جز همکاری و نزدیکی با این کشور نداریم.
درعین حال موضوع جاسوسی های غیر قانونی آمریکایی ها از آلمان به یکی از موضوعات اصلی دیدارهای اخیر مقام های سیاسی دو کشور تبدیل شده است که در این رستا به سفرهای متقابل باراک اوباما و آنگلا مرکل به برلین و واشنگتن و گفت و گو درمورد جاسوسی های اینتنرنتی درملاقات های دو جانبه سران دو کشور می توان اشاره کرد.
اعزام هیاتی سیاسی امنیتی از آلمان متشکل از وزیر کشور و سران سرویس های اطلاعات داخلی و خارجی به آمریکا و ملاقات با همتایان آمریکایی برای بررسی پرونده جاسوسی ها و یافتن راهکاری برای رفع سوء تفاهم های پیش آمده نیز از جمله اقدامات انجام شده از سوی برلین است که به اعتقاد منتقدان تاکنون هیچ پاسخ و توضیح روشنی از سوی واشنگتن به این سوالات ارائه نشده است.
وزیران امورخارجه آلمان و آمریکا نیز در موقعیت ها و ملاقات های مختلف طی دو سال گذشته، شفاف سازی درخصوص جاسوسی های اینترنتی و شنودغیرقانونی مکالمات را در دستور کار داشته اند.
براساس گزارش های رسانه ای بعد از افشای ابعاد گسترده جاسوسی های اینترنتی و شنود تلفنی آمریکا از کشورهای اروپایی، مشخص شد که آلمان هدف نخست جاسوسان آمریکایی بوده طوری که فقط در یک ماه 500 هزار بسته اطلاعاتی از مکالمات، پیامک ها و فعالیت های اینترنتی شهروندان آلمانی از سوی جاسوسان آمریکایی جمع آوری شده بود.
در همین راستا، خبر دستگیری جاسوس دوجانبه از کارمندان دستگاه اطلاعاتی آلمان که در برلین برای آمریکایی ها به فعالیت جاسوسی اشتغال داشت، بار دیگر حساسیت افکار عمومی را نسبت به این موضوع برانگیخت و ابعاد تازه ای در پرونده جاسوسی های آمریکا در آلمان گشود.
با فراخوان دوباره ˈجان امرسونˈ سفیر آمریکا در برلین به وزارت خارجه، اعتراض رسمی دولت این کشور درخصوص تداوم اقدامات غیرقانونی آمریکا در آلمان با جاسوسی یک مامور سرویس اطلاعاتی برای آژانس امنیت ملی آمریکا که منجر به دستگیری وی شده بود، به کاخ سفید اعلام شد.
بر اساس گزارش رسانه ها،ˈمارکوس آرˈ مامور 31 ساله سرویس اطلاعاتی آلمان که به اتهام جاسوسی برای آمریکایی ها بازداشت و روانه زندان شده بود، متهم است در طول یک سال گذشته نزدیک به 280 سند محرمانه از سیستم مرکزی سرویس اطلاعاتی آلمان خارج کرده و به آمریکایی ها تحویل داده است.
براساس اعترافات جاسوس آلمانی دستگیر شده، اسناد ذخیره شده توسط این مامور اطلاعاتی موضوعات مختلفی از جمله اسناد مربوط به کمیته تحقیق پارلمان آلمان درباره فعالیت های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا در آلمان و شنود مکالمات تلفنی شهروندان و سیاستمداران این کشور را شامل می شد.
گفته می شود فرد بازداشت شده بین سال های 2012 تا 2014 اطلاعاتی را به یک مامور مخفی سازمان اطلاعاتی آمریکا فروخته و در ازای آن هزاران یورو پول دریافت کرده است.
حال افشای عمل متقابل آلمانی ها در قبال جاسوسی های ادامه دار آمریکا در این کشور می تواند موجب ایجاد شرایط جدیدی در روابط سیاسی دو کشور شود که باید منتظر ماند و دید مقام های آمریکایی چه واکنشی به جاسوسی از عالی ترین شخصیت های سیاسی خود نشان خواهند داد.
اروپام** 1*456*1701**1485** 1583



25/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن