تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871512504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورزشکاران آذربایجان شرقی با برگزاری جشن گلریزان به یاری مظلومان غزه شتافتند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > آذربایجان شرقی
ورزشکاران آذربایجان شرقی با برگزاری جشن گلریزان به یاری مظلومان غزه شتافتند
تبریز – خبرگزاری مهر: ورزشکاران و پیشکسوتان ورزش آذربایجان شرقی شامگاه چهارشنبه با برگزاری جشن گلریزان به مناسبت 17 شوال روز ملی ورزش زورخانه ای به یاری مظلومان غزه شتافتند.



به گزارش خبرنگار مهر، این مراسم شامگاه چهارشنبه در زورخانه علی ابن ابیطالب(ع) تبریز برگزار شد و با استقبال خوب و باشکوه ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان رشته های مختلف ورزشی آذربایجان شرقی همراه بود. سردار کریمیان فرمانده سپاه عاشورا، عزت الله جعفری مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس آذربایجان شرقی و سیدمحمد شروین اسبقیان مدیرکل ورزش و جوانان مهمانان ویژه این مراسم معنوی بودند. نهادینه کردن روح و منش پهلوانی مهمتر از قهرمانی است مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در این مراسم با اشاره به جایگاه ورزش های باستانی و زورخانه ای گفت: ورزش باستانی ورزش ملی و دینی ما است که باید بیش از پیش نسبت به ترویج آن در بین جوانان و نسل جدید همت کنیم.

سید محمد شروین اسبقیان با اشاره به ضرورت نهادینه کردن ورزش باستانی گفت: دبیرخانه استانی ستاد ترویج و نهادینه کردن فرهنگ پهلوانی در آذربایجان شرقی راه اندازی شده و هیئت ورزش های پهلوانی و زورخانه ای با حضور نمایندگان نهادهای عضو آغاز به کار کرده است. وی با تاکید بر اینکه باید روح و منش پهلوانی در تمام عرصه های ورزشی نهادینه شود، گفت: نهادینه کردن روح و منش پهلوانی مهمتر از قهرمانی است. اسبقیان با تاکید بر اینکه پهلوان پروری در همه رشته های ورزشی ترویج شود، اظهار داشت: مرام پهلوانی می تواند در همه عرصه ها و اقشار مختلف مردم نهادینه شود چراکه این ورزش یک ورزش ملی و باستانی ما است. وی با بیان اینکه هدف گذاری و رسیدن به پهلوان پروری می تواند به قهرمان پروری نیز ختم شود، ابراز داشت: جهان پهلوان تختی یک پهلوان و قهرمان واقعی بود که با پیروی از حضرت علی(ع) روحیه پهلوانی و آزادگی خود را تقویت کرد و در جهان نیز بارها و بارها قهرمان شد. اسبقیان با تاکید بر ترویج فرهنگ پهلوانی بین قشرهای مختلف مردم و به ویژه جوانان، افزود: افتخار ما این است که فرهنگ و منش پهلوانی سرشار از آموزه های دینی و ایرانی است که باید در همه قشرهای جامعه ترویج شود و همواره بر روح پهلوانی تاکید شود. وی با اشاره به اینکه الگوگیری از معصومین (ع) در اوج الگوهای فرهنگ پهلوانی در نزد مردم نهادینه شده است، گفت: ما باید با استفاده از پیشینه غنی و فرهنگ پهلوانی جا افتاده در کشور و همچنین با توجه به اینکه انقلاب ما یک انقلابی فرهنگی بوده است، فرهنگ پهلوانی را در دنیا ترویج کنیم. روحیه پهلوانی در همه فعالیت‌ ها ترویج داده شود اسبقیان با تاکید بر اینکه باید فرهنگ پهلوان پروری در جامعه حاکم شود، ادامه داد: باید در همه برنامه ها و طرح های عملیاتی به دنبال پهلوان پروری باشیم چراکه حاکم شدن روحیه پهلوانی باعث کاهش و یا برطرف شدن بسیاری از معضلات و مشکلات می شود.

وی در خصوص 17 شوال و اینکه امسال آیین گلریزان این روز برای مردم مظلوم غزه اختصاص می یابد، گفت: سکوت در برابر این جنایات در روحیه مردم کشور ما نیست و ملت بزرگ ایران در چنین روزها هم به مظلوم کمک می کنند و هم ظالم را به شدت محکوم می کنند،بر خلاف خیلی از کشورهای به ظاهر مسلمان که در برابر این جنایات سکوت کرده اند. اسبقیان همچنین از برگزاری مراسم های مشابه در شهرستان ها و زورخانه های مختلف استان خبر داد و گفت: یکی از ویژگی‌های فرهنگ پهلوانی دفاع از مردم مظلوم و ستمدیده است که باید هم ورزشکاران و هم مردم وارد صحنه شوند و به کودکان بی دفاع و مظلومی که اکنون در زیر بمباران هستند، کمک کنند. وی با تاکید بر اینکه روحیه پهلوانی در همه فعالیت‌ های علمی، فرهنگی و ورزشی ترویج داده شود، افزود: بدون شک اگر روحیه پهلوانی و مرام اخلاقی کنار برود از علم و دانش به عنوان ابزار قدرت و زور استفاده خواهد شد. ورزش های زورخانه ای بین جوانان گسترش یابد فرمانده سپاه عاشورا نیز در این مراسم با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: کشته شدن مردم بی دفاع غزه دل هر انسانی را به درد می آورد ولی دردناک تر این است که باز برخی از جوامع بین المللی و مدعی حقوق بشر در برابر این جنایات سکوت کرده اند.

سردار غلام عسگر کریمیان با بیان اینکه برگزاری چنین مراسم هایی برای کمک به مظلومان پسندیده و کاری ارزشمند است، گفت: الگوی ورزشکاران ما حضرت علی(ع) است و آنها از ایشان تبعیت می کنند پس مشاهده چنین اقداماتی برای کمک به مردم مظلوم غزه عجیب نیست. وی با تاکید بر ضرورت نهادینه کردن روحیه پهلوانی در ورزش گفت: ورزشکاران ما اگر روحیه پهلوانی را در خود ایجاد و حفظ کنند بدون شک به قهرمانی هم خواهند رسید. کریمیان در ادامه به جایگاه ورزش های زورخانه ای نیز اشاره کرد و گفت: این ورزش یک ورزش ملی برای کشور ما است که باید با ساخت زورخانه ها و آموزش این ورزش تلاش شود تا جوانان به این ورزش روی بیاورند، چراکه در سال های گذشته در این زورخانه ها با برگزاری مراسم های گلریزان کارهای بزرگی انجام می شد و پهلوانان زیادی تربیت می شد.  


۱۳۹۳/۵/۲۳ - ۱۰:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن