تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868372413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیک موتوری‌ها شناسنامه‌دار می‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
پیک موتوری‌ها شناسنامه‌دار می‌شوند
رییس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری تهران با اشاره به این که هر واحدی که فعالیت صنفی و خدماتی دارد باید جواز کسب دریافت کند، گفت: برخی از شرکت‌های حمل و نقل با وجود داشتن مجوز تنها برای شرکت، شعبات متعددی دایر کرده‌اند. به گزارش تسنیم، محسن طاقدار در نشست خبری اظهار کرد: متاسفانه تشخیص موتور سوار متعهد از موتورسواران خلاف‌کار و دزد برای مشتریان امکان پذیر نیست از این رو اتحادیه ، موتورسواران را شناسایی و با صدور کارت شناسایی معتبر به شهروندان کمک خواهد کرد.

 
وی با بیان این که بانوان به حمل و نقل شهری ورود کرده‌اند، ادامه داد: از 20روز آینده استفاده از سیستم متحدالشکل پیک که هزینه و راکب را مشخص کرده و بارنامه یکسان برای تمام واحدهای پیک موتوری صادر‌ خواهد کرد توسط واحدهای پیک موتوری استفاده خواهد شد.

 
رییس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری تهران یادآور شد: نرخ‌نامه جدید بنابر میزان مصرف‌سوخت، مصرف روغن، هزینه بیمه و استهلاک وسیله نقیله در آن لحاظ شده که حداقل جابجایی در شعاع متعارف واحد صنفی 5000 تومان و هر ساعت استفاده از موتورسیکلت 10هزار تومان هزینه دربرخواهد داشت.

 
وی با اشاره به این که طبق قانون، جابه‌جایی مسافر با موتورسیکلت خلاف است بیان کرد: کلاه ایمنی استاندارد با قیمت مناسب به کشور وارد نمی‌شود.

 
طاقدار یادآور شد: به دنبال دریافت سهمیه سوخت موتورهای پیک و وانت بار هستیم که در کنار آن برای شناسنامه‌دار کردن پیکی‌ها به دنبال بسته‌ای برای جذب آن‌ها هستیم تا به این طرح ورود کنند.

 
رییس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری تهران گفت: برخی موتوری‌های غیرصنفی در برخی مواقع برای شهروندان ایجاد مزاحمت کرده که باید این افراد با محوریت دفتر یا واحد صنفی ساماندهی شوند.

 
وی افزود: موتورهای برقی در سطح تهران آنچنان جوابگوی نیاز نخواهد بود و در حال حاضر به طور آزمایشی از این وسایل در منطقه 12 تهران استفاده می‌شود.

 
طاقدار بیان کرد: شرکت‌های پست خصوصی حمل و نقل بار به سراسر کشور زیر مجموعه اتحادیه وانت بار و پیک موتوری شده‌اند و 3 دست لباس 4فصل همراه با تبلیغ اسپانسر به موتورسواران اتحادیه ارائه خواهد شد.

 
وی خاطرنشان کرد: 5 جایگاه عرضه سوخت CNG برای وانت بارها تدارک دیده شده که این موضوع از حمل و نقل بار قاچاق و فعالیت در ساعت خارج از عرف جلوگیری خواهد کرد.

 
رییس اتحادیه وانت بار و پیک موتوری تهران گفت: برخی افراد به دلیل از دست دادن منافع خود با جمع‌آوری کیوسک‌های پیک در سطح شهر که از اتحادیه جواز کسب ندارند مخالفت می‌کنند.

 
طاقدار خاطرنشان کرد: شرکت‌های حمل و نقل که شعبات بسیاری دارند باید برای هر شعبه خود جواز کسب دریافت کنند و در حال حاضر هیچ شرکتی وابستگی به سازمان‌هایی همچون شهرداری ندارد. اما با بهانه‌های متعددی حاضر به معرفی شعبات به اتحادیه نیستند.



1393/5/23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن