واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ مرداد ۱۳۹۳ (۹:۲۴ق.ظ)
جهان صنعت: اين قرار ما نبود!
به گزارش خبرگزاري موج، روزنامه جهان صنعت چنين نوشت:
زياد که نگذشته تا همين دو، سه سال قبل وقتي «دکتر» ميکروفن را بهدست ميگرفت همه نگران بودند مبادا مثلا منتقدانش را به « بزغاله» بودن تشبيه کند يا شايد به مخالفانش توصيه کند آب را جايي بريزند که سوخته!
خيليها منتقد بودند چنين اظهارنظرهايي وقتي از سوي يک مقام رسمي و آن هم از سوي شخصي که عنوان «رييسجمهور» را يدک ميکشد مطرح ميشود، چندان خوشايند نيست.به هر حال رييسجمهور نماينده همه مردم است؛ شايد در بين اقشاري از مردم چنين ادبياتي عادي تلقي شود اما اکثريت چنين اعتقادي ندارند.
سخنان اخير حسن روحاني که برخي را به «جهنم» حواله داده ادبيات آشنايي است و خيليها را متعجب ساخته زيرا از وي انتظار نميرفت.
گيريم که مخالف بدگو و بدجنس باشد، حتما آقاي رييسجمهور شنيده که سعدي گفته:
اگر نادان به وحشت سخت گويد/خردمندش به نرميدل بجويد
دو صاحبدل نگهدارند مويى/هميدون سرکشي و آزرم جويي
يکي را زشت خويي داد دشنام/تحمل کرد و گفتاي خوب فرجام
بتر زانم که خواهى گفتن آني/که دانم عيب من چون من ندانى
آنچه نبايد اتفاق ميافتاد با اظهارات آقاي روحاني اتفاق افتاد، نمونهاش اظهارنظرهاي برخي نمايندگان تندروي مجلس در مصاحبههاي اخير است يا برخي رسانهها که بهانه به دست آوردند تا روند کار دولت را کند کنند البته عدهاي هم ميگويند جواب هاي هوي است يا کلوخ انداز را پاداش سنگ است.
اين منطق را هم اگر بپذيريم آيا شخص رييسجمهور بايد پاسخ تکتک انتقادات را بدهد؟ چرا در سيستم اطلاعرساني رييسجمهوري، سازوکاري وجود ندارد که به انتقادات متناسب با سطح منتقد مقام مربوطه پاسخ دهد؟
حتي آقاي ظريف، وزير خارجه که هماکنون مسووليت مجموعه اقداماتي را برعهده دارد که تمام اين حرف و حديثها حول آن رقم خورده هم چنين واکنشي به نقاديها نداشته است.
کافي است نگاه کنيد به انتقادات اين چند روزه و انتقاداتي که به «بيسواد بودن منتقدان» در سري قبل اظهارات روحاني در جامعه شکل گرفت! احمدينژاد منتقدانش را «بزغاله» ميخواند آنقدر که «بيسواد» گفتن روحاني مشکل درست کرد، مشکل درست نميکرد.
واقعا رييسجمهور در حق حاميانش هم کملطفي کرده، براي کساني که حامي روحاني بودند سخت است که عليه اظهارنظر آقاي روحاني در مجلس امضا جمع شود.
البته شايد هم تعمد يا سياستي در کار بوده اما به هر حال بايد اثر اينگونه اظهارنظرها در افکار عمومي هم سنجيده شود. مردم خواهند پرسيد شما که به ادبيات احمدينژادي انتقاد داشتيد، چه شده که وقتي به آن صندلي رسيديد، مخالفان را به «جهنم» حواله ميدهيد؟
آيا واقعا نميشد مخالفان را به چيزي جز «جهنم» حواله داد؟ چنين ادبياتي وقتي به کار ميرود که گوينده استدلال منطقي يا ابزاري براي دفاع در اختيار نداشته باشد!
هر کدام را هم که در نظر داشته باشيد، جواب دادن به همه منتقدان و بررسي تبعات اظهارات و... وظيفه رييسجمهور که نيست!
از همه بدتر، توجيه مشاور فرهنگي رييسجمهور است. حسامالدين آشنا گفته رييسجمهور عصباني نبوده، حرف ايشان صريح بوده! همين اظهارنظر نهتنها بار انتقادات را کم نکرده بلکه بر آن افزوده است.
آيا بهتر نيست که مجموعه اطلاعرساني دولت در هر سطحي، کار ويژه خود را بر کم کردن تبعات چنين اظهاراتي متمرکز کند تا شعلهور کردن بيشتر آن؟ به هر تقدير اين پاسخها مشکل جديدي نيست؛ بيش از يکسال از خردادماه 92 ميگذرد و گلهها رو به افزايش است. قطعا اولين بار و آخرين هم نخواهد بود. شايد بايد اميدوار بود که روحاني فکر جدي به حال مجموعه اطلاعرساني دفتر رييسجمهور بکند!
نويسنده: اميرعلي حسينزاده
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]