تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه به نماز ايستادى، با دل به خدا رو كن تا او نيز به تو رو كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851090769




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنگ سایبری مقدمه حمله نظامی/ داشتن یک نظام فرماندهی کنترل پیشرفته از ملزومات دفاع است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سردار جلالی در "سومین گردهمایی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات":
جنگ سایبری مقدمه حمله نظامی/ داشتن یک نظام فرماندهی کنترل پیشرفته از ملزومات دفاع است
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: فن آوری در فضای سایبر در حال پیشرفت است ، چنانچه بخواهیم تهدیدات را در این حوزه رصد کنیم باید مطابق با تغییرات پیش برویم لذا داشتن یک نظام فرماندهی کنترل پیشرفته جزء الزامات جنگ و دفاع است.


به گزارش حوزه دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران؛ "سردار جلالی" رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور در"سومین گردهمایی امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات" دانشگاه امام حسین(ع) در خصوص تعریف‌های سایبری گفت: این واژه در فرهنگستان زبان رایاسپهر نام گذاری شده، از سال 1990 که فن آوری اطلاعات رشد کرده تا به حال که 2014 است چندین تعریف را متناسب با پیشرفت فن آوری و تکنولوژی عوض کرده و رویکردهای جدیدی در آن اعمال شده است، برداشت فضای سایبری نسبت به تعاریف مختلف، کشورها و فن آوری‌های مختلف با هم متفاوت است، لذا در تعریف جنگ سایبری یا پدافند سایبری، ترجمه فارسی که از آن شده تحت عنوان رایاورد و رایا پدافند است.

 
"ماهیت فضای سایبری"
 
جلالی گفت: در ابتدای کار فضای سایبری یک شبکه داخلی تعریف می‌شد ولی بعد ازآن که توسعه پیدا کرد و حوزه مختلفی را در بر گرفت و مفهومی به نام سرمایه‌های سایبری کنار سرمایه‌های فیزیکی، انسانی و معنوی تولید شد، در واقع تعریف فضای سایبری تا اندازه ای متفاوت شد. برای مثال؛ ماهیت فیزیکی پول و طلا به ماهیت سایبری و اعتبار در فضای سایبری تبدیل شده، زمانی که مدیریت، کنترل و مراقبت و حفاظت و دفاع از آن در فضای سایبر شکل می‌گیرد،می‌شود ماهیت سایبری یعنی برای دفاع از نظام پولی هم باید حفاظت فیزیکی و امنیتی کرد و هم حفاظت سایبری در واقع سرمایه‌های فیزیکی در حال تبدیل به سرمایه سایبری است.
 
" سرمایه‌های سایبری"
 
وی ادامه داد: زمانی که سرمایه‌های فیزیکی تبدیل به سرمایه‌های سایبری گردید، این سرمایه‌ها می‌تواند حیاتی، حساس، مهم و فاقد اهمیت باشد، در این صورت بحث آفند و پدافند و امنیت ملی و دفاع از آن‌ها مطرح می‌شود. لذا سرمایه‌های سایبری می‌تواند منافع ملی و منافع حیاتی را نیز شکل داه و تعریف نماید.
 
"اشباع فضای سایبر توسط گوشی‌های هوشمند"
 
فرمانده قرارگاه پدافند سایبری کشور گفت: امروزه گوشی‌های هوشمند فضای سایبر را توسعه داده و اشباع کرده‌اند، این فضا کل دنیا را پوشش می‌دهد به شکلی که در دو سال گذشته 3 بار تعریف فضای سایبری تغییر یافته است، درفضای سایبری زیر ساخت جهانی و اطلاعات ملی وجود دارد.
 
" فضای سایبر فضای مستقل "
 
جلالی گفت: با این نگاه فضای سایبر شامل؛ فضای الکترونیک، جنگال،فن آوری اطلاعات و IT، ارتباطات و الکترومغناطیسی که با هم یکی می‌شوند را شامل می‌شود و لذا صحنه‌های جنگ آینده بخش زیادی از آن بر گرفته از این نوع رویکرد است، فضای سایبر هم یک فضای مستقل است که زمین، فضا، دریا وهوا را نیز پوشش می‌دهد.
 
" الزامات دفاع در فضای سایبری"
 
وی ادامه داد: فن آوری در این حوزه در حال پیشرفت است و بهره وری از این تکنولوژی ما را ملزوم به ورود در فضای سایبری می‌کند، نمی‌توان با نظامات گذشته از پس تهدیدات بر آمد، چنانچه بخواهیم تهدیدات را رصد بکنیم باید مطابق با تغییرات پیش برویم لذا داشتن یک نظام فرماندهی کنترل و پیشرفته سایبری جزء الزامات جنگ و دفاع سایبری است.

" جنگ سایبری مقدمه جنگ نظامی "
 
سردارجلالی گفت: جنگ سایبری مقدمه جنگ نظامی است، هر جنگ نظامی یک هدف سیاسی را دنبال می‌کند که هدف سیاسی آن بر اندازی و بر هم زدن کنترل و تعادل امنیتی کشور است، این کار در فضای سایبری امکان پذیر است، هیچ عملیات نظامی و تهدید نظامی علیه کشورها اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه بخشی از آن تهدید سایبری است، جنگ سایبری یکی از ارکان جنگ‌ها در امروز و آینده است، لذا باید سازو کارخاصی را دنبال کرد.
 
" تولید بازدارندگی در فضای سایبر "
 
وی در ادامه گفت: ما دنبال مفهومی هستیم به نام بازدارندگی، پدافند سایبری یا تولید بازدارندگی در فضای سایبر که خود آمریکایی‌ها هنوز بطورکامل نتوانسته‌اند آن را ایجاد کنند،آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند اگر کسی به زیر ساخت‌های ما نفوذ کند با سلاح نظامی پاسخ آن را می‌دهیم، و این یعنی برای ارتقای بازدارندگی فضای سایبر از ظرفیت دفاع نظامی کمک می‌گیرند ولی به دلیل تنوع و زیادی تکنیک وروش های حمله نمی‌توانند منشاء تهدید را ثابت کند.
 
" اقدام متقابل در فضای سایبر"
 
سردارجلالی ادامه داد: چنانچه بخواهیم هدفمان را بر بازدارندگی مقتدرانه سایبری بگذاریم در سه محور باید متمرکز شویم؛ اول اینکه ضربه پذیر نباشیم یعنی آسیب ناپذیری و معماری پدافندی سایبری را افزایش دهیم نکته دوم پاسخ به تهاجم و تهدید است و نکته آخر قدرت پشیمان کنندگی، اگر دشمن ضرری وارد کرد خودش متحمل ضرر وزیان بیشتر شود.
 
" بازدارندگی دشمن بااقدام متقابل "
 
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشورگفت: باید تولید، حفظ و آمادگی، دفاع در نقطه تهاجم، ایجاد دفاع سایبری هوشمند که در برگیرنده حداکثری بهروری و هم افزایی باشد، پدافند پیشگیرانه یا بهداشت سایبری و رصد و پایش تهدیدات سایبری در زیست بوم سایبری کشور را در صدر برنامه‌های پدافند سایبری قرار گیرد.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن