واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ مرداد ۱۳۹۳ (۱۶:۵۲ب.ظ)
خسوس: بازيکنان پيش از بازي با ژاپن فکر مي کردند پيروز هستند سرمربي تيم ملي فوتسال معتقد است تيم ملي فوتسال در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا که به ميزباني ويتنام برگزار شد، عملکرد خوبي داشت.
به گزارش خبرگزاري موج، خسوس کاندلاس، سرمربي تيم ملي فوتسال درباره اينکه تيم ملي در رقابتهاي آسيايي ويتنام شروع بسيار خوبي داشت اما نتوانست عنوان قهرماني را به خود اختصاص دهد، گفت: همانطور که مي دانيد تيم ملي تا مرحله نيمه نهايي عملکرد بسيار خوبي داشت. 10 بر يک ازبکستان را شکست داديم و برابر ويتنام ميزبان در نيمه نهايي 5 بر 3 پيروز شديم و چين را هم با اختلاف گل بالا از پيش رو برداشتيم. زماني که در فينال مقابل تيم ژاپن قرار گرفتيم، فکر مي کرديم پيروز اين بازي ما هستيم اما مشکل بزرگي که وجود داشت اين بود که تيم ايران با شرايط سخت در اين مسابقات مواجه نشده بود و زماني که به مصاف ژاپن رفتيم، نتوانستيم مديريت خوبي روي اين مسئله داشته باشيم.
وي در ادامه افزود: نکته مهمي که بايد به آن اشاره کنم اين است که ژاپن در مرحله اول مقابل تايلند يک باخت داشت و تجربه بازي در شرايط سخت را تجربه کرده بود و با اين تجربه توانست در فينال و ضربات پنالتي ايران را شکست دهد. مشکل ما تيم ژاپن نبود، گلزني و حفظ گل بزرگترين مشکل تيم ايران بود نه قدرتي به نام ژاپن.
وي در ادامه بيان کرد: اگر در ديدار ايران و ژاپن به آمار موقعيت تيم ها به دقت نگاه کنيم، مي بينم که ايران 29 موقعيت گل و ژاپن 5 موقعيت گل داشت. تنها تفاوتي که اين دو تيم باهم داشتند اين بود که تيم حريف ما تمام کننده بازي داشت و ضعف ما در اين بخش بود.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که آيا پيش بيني چنين اتفاقي را از قبل نکرده بوديم، گفت: بحث پيش بيني اصلا وجود ندارد. بحث ما تمرين است. بازي تدارکاتي بسيار سخت، تمرينات مداوم و اردوهاي مستمر باعث مي شود تا تمرين در شرايط سخت را تجربه کنيم. ضمن اينکه اصلا قصد توجيه باخت برابر ژاپن را ندارم. اما واقعيت اين است که در بازيهاي تدارکاتي با تيم هاي قوي، به نکات ضعف و قوت تيم پي مي بريم. تيم ژاپن از ما بهتر نبود فقط خيلي خوب دفاع کرد. معتقدم در بازي هميشه بهترين ها برنده نيستند. تيم هايي برنده يک ديدار هستند که بهترين عملکرد را داشته باشند.
خسوس اينطور ادامه داد: در وقت اضافه، ژاپن اعتماد به نفس بالايي داشت و بازيکنان ايران خود را از پيش باخته بودند. اگر نگاهي کوتاه به عکس هاي بازي ايران و ژاپن بياندازيد از چهره بازيکنان مي توانيد به اين نکته پي ببريد که ژاپني ها خود را پيروز بازي مي دانستند، چرا که در طول بازي به ما نباخته بودند و اين براي ما شکست بود. ضمن اينکه بحث روانشناسي در ضربات پنالتي بسيار مهم است. بازهم مي گويم مسئول اين باخت من هستم اما نياز داريم تا با ايجاد تمرکز و روانشناسي بر روي بازيکنان اين مشکلات را از پيش رو بر داريم.
سرمربي تيم ملي فوتسال درباره اينکه چطور مي توان مشکلات فوق را رفع کرد و در رقابتهاي جام جهاني پيش رو موفق بود، گفت: در مرحله اول بايد بازيکنان را از لحاظ شوت زني آماده و تقويت کنيم تا در مقابل تيم هاي بزرگ خود را نبازيم. بايد مشکل شوت زني از فاصله 12 تا 15 متري را در بازيکنان حل کنيم.
وي در ادامه افزود: دومين موضوع زدن ضربات ايستگاهي و کناري است که بايد در اين خصوص تقويت شويم. معتقدم که بازيکنان ايران بايد با يک متدلوژي و استراتژي خاص پيش روند تا موفق باشند. موضوع بعدي استراتژي 5 نفره است که بازيکنان بايد در زمين اجرا کنند. بازيکنان ايران در ليگ چنين تمريني را کمتر انجام ميدهند و فقط در زمان اردوهاي تيم ملي با اين روش تمرين مي کنند، بالطبع در مسابقات مهم استرس به بازيکنان وارد شده و با مشکل مواجه مي شوند. نکته ديگري که بايد به آن اشاره کنم اين است که بايد از لحاظ ذهني روي بازيکنان و همچنين تنوع بازي کار کنيم. نبايد فقط داور، شرايط مسابقه، تماشاچي و يا عوامل ديگر را در باخت خود مقصر جلوه دهيم.
وي در ادامه درباره اينکه آيا با باشگاههاي ليگ برتري و يا مربيان فوتسال نشستي مبني بر ايجاد همکاري بيشتر برگزار خواهد کرد يا خير، گفت : بله من قصد دارم که چنين نشستي را با مديران و مربيان باشگاههاي فوتسال برگزار کنم. يکي از اهداف من براي رشد و توسعه فوتسال ايران اين است که انجمن يا کميته اي را تشکيل کنيم تا تبادل اطلاعات ميان افراد صورت بگيرد و در نهايت فوتسال رشد کند.
خسوس در ادامه افزود: دانسته هاي هر فرد زماني خوب خواهد بود که مطرح شود تا با وجود راههاي مختلف، مشکلات را رفع کنيم و براي بهتر شدن گام برداريم. در اسپانيا انجمني از مربيان ورزش هاي توپي مانند تيم هاي فوتبال، فوتسال، هندبال، بسکتبال و هاکي وجود دارد که گرد هم مي آيند و تبادل اطلاعات مي کنند و مربيان تيم هاي ملي اين رشته ها مانند دل بوسکه با مربيان بسکتبال و يا مربيان ديگر با مربيان هندبال و فوتسال صحبت مي کنند تا با تبادل اطلاعات بتوانند در زمينه مديريت و رهبري تيم هاي خود اقدامات موثرتري برداشته و از تجربيات يکديگر استفاده کنند.
سرمربي تيم ملي در پايان افزود: بحث مديريت و رهبري در تيم ملي يا تيم هاي باشگاهي فوتسال بسيار مهم است. اگر اين دو موضوع را در کنار تبادل اطلاعات و استفاده از نظرات ديگران بکار بگيريم بي شک مي توان موفق بود. اين نقش يک مربي است که با اهل فن مشورت کند تا با استفاده از تجربيات خود و ديگران تيم را تقويت کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]