تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852453286




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عامل سعادت و هدایت یک جامعه کتاب است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: حضرت آیت الله شفیعی؛ عامل سعادت و هدایت یک جامعه کتاب است خبرگزاری پانا: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در جمع مسئولین و کارشناسان کتابخانه های عمومی شهرستان اهواز گفت: عامل سعادا و هدایت یک جامعه کتاب است.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۰ مرداد ساعت 08:34



به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان، حضرت آیت الله شفیعی در یک جلسه فرهنگی با حضور مسئولین و کارشناسان کتابخانه های عمومی شهرستان اهواز گفت: این جلسه فرهنگی بسیار ارزشمند و ابتکاری است چرا که پیرامون بحث کتاب، کتابخانه و کتابداری بوده و از موضوعات مورد علاقه شخص من می باشد.


وی افزود: همه ما انسانها از جمله علما، دانشمندان، نخبگان در برابر عظمت علم و کتاب به مانند کودکی هستیم که باید در تلاش برای آموختن باشیم و از هر فرصتی باید استفاده کرد و از معنویات کتاب در زندگی و در علم بهره ببریم. اما نکته مهم در خصوص شما عزیزان این است که در کتابخانه هایی شاغل هستید که بر اساس نیازها و خواسته های عموم مردم و جامعه علی الخصوص نسل جوان تاسیس می شود و نیازهای اطلاعاتی عامه مردم از جمله کودکان، نوجوانان، جوانان، میانسالان و ...را با هر مرتبه علمی مرتفع می کند و این نشان از عظمت کار شما و باعث افتخار می باشد.


آیت الله شفیعی افزود: تاریخ کتاب تمام نمی شود و این سررسیدنامه ابدیت دارد چرا که همانطور که می بینید با وجود این همه وسایل ارتباط جمعی پیشرفته و کم حجم از نظر علمی و فنی که به ترویج علم و دانش می پردازند، اما کتاب و کتابداری هیچگاه از بین نمی رود و دلیل آن این است که کتاب در ذات و فطرت انسان وارد شده و هرگز فراموش شدنی نیست.


وی در ادامه تاکید کرد: من به سهم خود کتابخانه های زیادی را دیده ام کتابخانه هایی که در جهان کم نظیر و حتی بی نظیر اند، از جمله کتابخانه آستان قدس رضوی، کتابخانه ملک، کتابخانه علامه امینی و ... که جزء کتابخانه های معروف بوده و یکی از نکات مهم که به این کتابخانه ها اعتبارزیادی بخشیده وجود نسخه های خطی در کتابخانه های فوق به عنوان اسناد  تاریخی و علمی می باشد و بسیاری از مشکلات علمی، فرهنگی و تاریخی با این اسناد تاریخی برطرف می شود.


نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: علم به وسیله کتاب باقی می ماند، علم به وسیله کتاب ارج و ارزش پیدا می کند، علم در درازمدت و با کتابت بر جامعه اثر می گذارد  و یکی از ابزارهای نشر علم نشر کتاب ، فصلنامه، سالنامه و... می باشد.


وی افزود: عامل سعادت و هدایت یک جامعه کتاب است و عامل بازدارنده از ضلالت و گمراهی در هر جامعه کتاب است. امروزه کتاب نقش موثری در افکار عمومی جامعه و در مقابله با دشمنان ایفا می کند، چرا که از طریق کتاب و علم ، دانش و آگاهی می توان در برابر دشمن ایستاد و با آنها مقابله کرد .


وی در ادامه تاکید کرد: وظیفه شما مسئولین امر کتاب و کتابخوانی در این راستا بسیار سنگین و حیاتی است، شما باید کتاب را به بطن جامعه و در بین آحاد مردم وارد کنید. وظیفه شما این است که علم و کتاب را با توجه به نیازهای هر منطقه از استان به آن منطقه برده و جامعه ای آگاه و با علم و دانش بسازید.


آیت الله شفیعی در بخش دیگری از سخنان خود گفتند: ائمه اطهار(ع) به مسئله کتاب و کتابخوانی اهمیت بسیار زیادی می دادند، امامان بزرگوار ما به بحث کتاب و علم اندوزی بسیار اهمیت می دادند و علم خود را از طریق نوشتن کتاب و دستنوشته در جامعه گسترش می دادند. حضرت علی(ع) بالغ بر 13 کتاب نوشته اند که ما معتقدیم امام زمان(عج) با ظهور خود آنها را آشکار می کند و این نشان از اهتمام ائمه اطهار به کتاب است و مهمتر از این کتابها قرآن کریم است. کتابهای آسمانی قبل از قرآن کریم از طریق گفتمانی و گفتاری انتقال داده شدند و دچار تحریف شده اند اما پیامبر اسلام آیات قرآن را پس از نزول دیکته کرده و به 4 نفر از اصحاب خود که نوشتن و خواندن می دانستند از جمله حضرت علی (ع)، زید بن ثابت، عبدالله بن مسعود و ابی بن کعب در محضر پیامبر قرآن را می نوشتند و به این دلیل امکان دستبرد به آن نبود و کاملا از تحریف محفوظ ماند.


آیت الله شفیعی در پایان گفت: انتظار ما از شما کتابداران این است که در چارچوب مبانی انقلابی و اسلامی و ایرانی در خصوص مسئله کتاب و کتابخوانی تلاش کنید و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نکنید، کار شما در ظاهر یک شغل است اما در باطن یک عبادت بزرگ است.


همچنین در ابتدای این جلسه منصور کوهی رستمی سرپرست اداره کتابخانه­های عمومی اهواز ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه به نگاهی به تاریخچه کتابخانه ­های دوران اسلامی حضور آیت الله شفیعی را در رأس یک کتابخانه عمومی در سطح شهرستان اهواز را فرصتی استثنایی دانست. کوهی رستمی افزود پس از ظهور اسلام با توجه به تأکید بسیار فراوان بر مقوله علم و علم اندوزی مباحث مربوط به کتاب، کتابت، کتابخانه و ایجاد مراکز علمی و فرهنگی مورد توجه قرار گرفت و به دنبال آن بزرگترین مراکز علمی، فرهنگی و کتابخانه­ای به نام بیت الحکمه بغداد تاسیس شد و دوره های بعدی نیز کتابخانه ­های فراوانی تاسیس شدند. در ادامه نیز کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی ابتدا در نجف راه اندزی و سپس به قم منتقل شد که در حال حاضر از بزرگترین و عظیم­ترین کتابخانه­های جهان اسلام است و در استان خوزستان نیز کتابخانه سید نعمت­الله جزایری از نمونه ­های بارز این گونه کتابخانه­ها بوده که توسط یک عالم دین اداره و مدیریت می شده است. 


رستمی افزود ویژگی بارز کتابخانه­های این دوره حضور و مدیریت علماء دین و دانشمندان در این گونه کتابخانه­ها بوده است که با حضورشان توانستند بر غنای کتابخانه و میزان مراجعه به کتابخانه­ها بیافزایند. خوشبختانه در حال حاضر این اتفاق در شهرستان اهواز افتاده است و با افتتاح کتابخانه شهید سید مرتضی شفیعی شاهد حضور حضرت آیت الله شفیعی در رأس مدیریت این کتابخانه عمومی هستیم. و ان شاء­اله تلاش خواهیم کرد این کتابخانه را به کتابخانه­ای مجهز و مدرن و کتابخانه­ای الگو در سطح کشور تبدیل کنیم.


 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن