تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالم باشى یا جاهل ، خاموشى را برگزین تا بردبار به شمار آیى . زیرا خاموشى نزد دانا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870363066




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دبیر فدراسیون: کاراته ایران در مالزی اقتدار خود را نشان داد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دبیر فدراسیون: کاراته ایران در مالزی اقتدار خود را نشان داد کوالالامپور - ایرنا – دبیر فدراسیون کاراته اردوهای آماده سازی را در کسب 13 مدال طلای تیم ملی نوجوانان و جوانان زیر 21 سال دختران و پسران ایران و قهرمانی مقتدرانه در رقابت های آسیایی مالزی موثر دانست و گفت که تیم کاراته در کوالالامپور اقتدار خود را نشان داد.


محسن آشوری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد تیم ملی اعزامی به رقابت های آسیایی مالزی با توجه به اردوها و آماده سازی به اهدافی که در دستور کار قرار گرفته بود، رسید.
تیم کاراته دختران و پسران نوجوان و جوان ایران در رقابت های قهرمانی آسیا در کوالالامپور که شب گذشته پایان یافت با کسب 13 مدال طلا، پنج مدال نقره و شش مدال برنز بکار خود پایان داد و با اقتدار قهرمان شد.
وی با اشاره به اردوی حدود 20 روزه تیم در تایلند، گفت برخی کارشناسان براین باور بودند ممکن است این اردوی طولانی مدت بر ورزشکاران که از سطح سنی پایین برخوردار بودند از نظر روانی و عاطفی به دلیل دوری از محیط خانواده تاثیر منفی بگذارد که با توجه به شبیه سازی موقعیت با ایران این اتفاق رخ نداد و ورزشکاران در رقابت های آسیایی کوالالامپور از روحیه خوبی برخوردار بودند.
دبیر فدراسیون کاراته در خصوص برخی ناداوری ها در رقابت های آسیایی نیز گفت چند مورد ناداوری داشته ایم که البته این موارد بیشتر به دلیل اشتباهات داوری است و عمدی در کار نیست.
وی گفت میزان ناداوری ها در رقابت های آسیایی مالزی نسبت به دوره های قبل کمتر بود و در مجموع در این دوره داوری ها خوب بوده است.
وی در مورد سطح این رقابت نیز گفت: سطح بازی ها آسیایی نوجوانان و جوانان در کوالالامپور واقعا خیلی خوب بود. دیگر هیچ کشوری در آسیا زنگ تفریح تلقی نمی شود.
به گفته آشوری، برخی کشورها پیش از این حریف جدی برای ایران در کاراته نبودند، اما در این مسابقات پرقدرت ظاهر شدند که این نشان می دهد اگر ما به دنبال حفظ اقتدار خود در آسیا هستیم باید خود را به روز کنیم.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص جایگاه ایران در مجامع بین المللی کاراته، گفت: با توجه به سطح بالای کاراته ایران باید جایگاه مهمی در عرصه بین المللی داشته باشیم که به این مهم به دلیل عدم ثبات مدیریتی دست نیافته ایم.
دبیر فدراسیون کاراته گفت: مسئولان کاراته آسیا و جهان برای سرمایه گذاری بر روی ایران باید نخست از ثبات مدیریتی در فدراسیون اطمینان یابند . زمانی که در کشور رییس فدراسیون سه ماه بیشتر فعالیت نمی کند، جامعه جهانی نیز نمی تواند به ما اعتماد داشته باشد.
آمار نشان می دهد از سال 1385 تاکنون بیشترین دوره ریاست فدراسیون کاراته 21 ماه بوده است و رییس فعلی نیز حدود 14 ماه است در این پست قرار دارد.
وی در ادامه گفت: حدود 15 مربی ایرانی در کشورهای مختلف آسیایی هدایت تیم های ملی این کشورها را بر عهده دارند و این قدرت کاراته ایران را اثبات می کند و موفقیت آنها را کمتر از موفقیت خود نمی دانیم.
وی در پایان از وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک تقدیر کرد و گفت که اگر حمایت آنها نبود پیروزی های جهانی در کاراته میسر نمی شد.
آساق**241**1611



20/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن