واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کاوه موسوی یکی از افتخارآفرینان ایران در بازی های اینچئون است ارومیه - ایرنا - رییس هیات دوومیدانی آذربایجان غربی گفت: مطمئنا کاوه موسوی یکی از ورزشکاران افتخارآفرین کشورمان در بازی های آسیایی 2014 اینچئون برای کسب مدال است.

حسین فهیمی روز شنبه در مراسم تجلیل از پیشکسوتان و ورزشکاران دوومیدانی استان افزود: کاوه موسوی از اوایل تیرماه امسال برای کسب آمادگی بیشتر و حضوری شایسته در اینچئون کره جنوبی در اردوی آمادگی بلاروس حضور دارد.
وی اظهار کرد: این ورزشکار ملی پوش پس از کسب مدال نقره بازی های 2010 کوانگجو این بار قصد دارد برای طلایی کردن رنگ مدال خود و کسب افتخارات بیشتر برای ایران اسلامی تلاش کند.
وی افزود: اردوی آمادگی موسوی تا پایان شهریور و قبل از آغاز رقابتهای اینچئون همچنان ادامه دارد.
وی در ادامه از برگزاری چندین دوره مسابقات قهرمانی استان و اعزام تیم منتخب به رقابتهای قهرمانی کشور خبر داد و افزود: کسب پنج مدال رنگارنگ کشوری در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان حاصل تلاش شبانه روزی مربیان و ورزشکاران حاضر در این رقابتها بوده است.
فهیمی ادامه داد: برگزاری دوره آموزش مربیگری درجه 3 و ارتقاء سطح 3 به 2 از دیگر برنامه های هیات در شش ماهه نخست سال جاری است.
وی افزود: میزبانی مسابقات قهرمانی شمالغرب کشور با حضور استان های کردستان، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان و آذربایجان غربی در شهر ارومیه را در دستور کار داریم که از هم اکنون تمامی هیات های شهرستانی برای حضوری چشمگیر در این رقابتها آماده می شوند.
معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان غربی نیز در این مراسم افزود: امیدبخشی به مردم وظیفه مسئولان است و ایجاد شور و نشاط اجتماعی فقط با ورزش به وجود می آید.
کیومرث پورایراندوست اظهار کرد: رشته دوومیدانی به عنوان یکی از رشته های پایه و مادر که ریشه المپیکی قبل از میلاد نیز دارد همواره مورد توجه بوده است.
وی ادامه داد: همانطور که می دانیم در بازیهای المپیکی شعار سه فاکتور سریعتر، بالاتر و قویتر همواره مطرح است و رشته دوومیدانی دارای دو فاکتور مهم سریعتر و بالاتر را دارد.
پورایراندوست از مسئولان هیات های ورزشی و هیات دوومیدانی خواست تا برای ایجاد کمیته هایی تخصصی سرعت عمل داشته و با ارائه گزارشات عملکرد خود به اداره کل در راستای ایجاد تعامل و همکاری بیشتر قدم بردارند.
وی افزود: ایجاد تعامل با آموزش و پرورش و دانشگاه ها در جهت اجرای طرح استعدادیابی و استفاده از ظرفیت های نرم افزاری و سخت افزاری این دو نهاد در جهت شناسایی و جذب استعدادهای این رشته بسیار تاثیرگذار و مهم می باشد.
در این مراسم از پیشکسوتان و ورزشکاران مدال آور مسابقات کشوری با اهدا لوح یادبود و هدایای نقدی تقدیر به عمل آمد.
7126/581
18/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]