واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > ایلام عسگری:
بالا بردن ظرفیت صادرات مرز بین المللی مهران نیازمند کیفی سازی محصولات است
ایلام - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار ایلام گفت: بالا بردن ظرفیت صادرات مرز بین المللی مهران نیازمند کیفی سازی محصولات است.
به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله عسگری عصر شنبه در جلسه توسعه صادرات استان ایلام گفت: خروجی مهران یکی از ظرفیتهای بزرگ اقتصادی استان ایلام است و بالفعل کردن این ظرفیتها نیازمند توجه جدی مسئولان امر و همکاری تجار و پیله است که باید مد نظر باشد و برای گسترش و توسعه مرز مهران باید تجار و بازرگانان را درک کنیم و مشارکت بخش خصوصی را در این مرز افزایش دهیم که در همین راستا پایین آوردن هزینه های مختلف برای صادرکنندگان باعث تعدیل صادرات و واردات در این مرز شده است.
وی تصریح کرد: مرز مهران یکی از مهمترین خروجیهای جمهوری اسلامی ایران است و امنیت پایدار این مرز شرایط مطلوبی را برای توسعه صادرات کالا به کشور عراق فراهم کرده که جای تقدیر و تحسین از مسئولان مربوطه دارد.
این مسئول اضافه کرد: در این خروجی انواع کالاها به کشور عراق صادر شده که میتوان به انواع مواد غذایی، خودرو، مصالح ساختمانی و ... اشاره کرد.
این مسئول بیان داشت: هم اکنون مبادله کالا و تردد زوار شهرهای مذهبی ایران و عتبات عالیات عراق از سال گذشته بسیار آسان شده که این موضوع بیانگر پیوندهای موثر مسوولان استان برای توسعه بازرگانی و رونق فعالیت های اقتصادی در این مرز بین المللی است.
این مسئول اضافه کرد: یکی از نیازهای اساسی این حوزه تغییر در رویه و نگاههای تکراری در زمینه تجارت و انجام صادرات و واردات در مرز مهران است و ظرفیت های ایلام در بخش نفت و گاز، صنایع پایین دستی پتروشیمی، کانی های غیر فلزی و گردشگری قابل توجه و منحصر به فرد بوده که نیازمند سرمایه گذاری است.
وی ادامه داد: با تلاش استاندار و مسئولان استان اگر سرمایه گذاری در این استان از خود رغبت نشان می دهد و پیگیر است باید زمینه را برای جذب سرمایه های وی و ارایه خدمتی ارزنده به مردم استان فراهم کرد.
معاون برنامه ریزی استاندار ایلام تصریح کرد: در چند ماه گذشته ظرفیت صادرات از مرز بین المللی مهران به بیش از دو برابر رسیده است.
وی با بیان اینکه نحوه زیرساختها و ارائه خدمات در جهت بالابردن کیفیت صادرات به کشور عراق نیازمند تجدید نظر است، ادامه داد: ارائه خدمات نو به رانندگان حمل کالا و ایجاد ساز و کار جدید در صادرات باعث رونق کار و صادرات و در نتیجه آبرومندی بیشتر مرز میشود.
وی گفت: لازم است که مجموعه مدیریتی مرز و صادر کنندگان تجدید نظری در نحوه زیرساخت ها و ارائه خدمات در راستای بالابردن کیفیت صادرات به کشور عراق و همچنین ارائه خدمات نو به رانندگان حمل کالا و ایجاد ساز و کار جدید در صادرات سبب رونق کار و صادرات و در نتیجه آبرومندی کشور جمهوری اسلامی میشود.
۱۳۹۳/۵/۱۹ - ۰۹:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]