تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868777776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيشنهاد جديد فدراسيون فوتبال به صداوسيما


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: پيشنهاد جديد فدراسيون فوتبال به صداوسيما
رييس سازمان ليگ فوتبال ايران از پيشنهاد جديد به صداوسيما به منظور افزايش حق پخش تلويزيوني خبر داد و گفت: هنوز با صداوسيما توافق نشده و پيشنهاد جديد فدراسيون را شنبه تسليم مسوولان اين سازمان کرديم.

دومين هفته از مسابقه‌هاي فوتبال ليگ برتر هم گذشت اما هنوز تکليف حق پخش تلويزيوني رقابت‌هاي امسال ميان فدراسيون فوتبال و سازمان صداوسيما مشخص نشده است و با اين حال دوربين‌هاي تلويزيوني بدون هيچ مشکلي در ورزشگاه‌ها حضور يافته و مسابقه‌ها هم از تلويزيون پخش مي‌شود!

به گزارش ايسنا، صداوسيما در گام اول بسته‌ي پيشنهادي‌اي را در واقع براي تعيين رقم حق پخش تلويزيوني به فدراسيون فوتبال داد که در آن مبلغ قرارداد سال اول حدود 20 ميليارد تومان در نظر گرفته شده بود و فدراسيون هم با اين رقم مخالفت کرد. قرار بعدي اين شد تا در جلسه‌اي مشترک پيرامون موضوع صحبت شود و اين جلسه چهارشنبه انجام شد.

** در جلسه 5 ساعته چهارشنبه ارقام طرفين به هم نزديک نشد

مهدي تاج، رييس سازمان ليگ که در آن جلسه حضور داشت درباره تعيين تکليف حق پخش تلويزيوني اظهار کرد: جلسه چهارشنبه بسيار مفصل بود و از ساعت 10 تا 3 بعدازظهر طول کشيد. علي کفاشيان رييس فدراسيون در آن حضور داشت و از طرف صداوسيما هم تقدس نژاد و برخي مسئولان ديگر شرکت کردند. اگرچه جلسه‌ي خوبي بود و نقطه نظرات طرفين گفته شد اما اعداد هر دو طرف به هم نزديک نشد!

** پيشنهاد جديد براي همکاري مشترک به صداوسيما رفت

وي در پاسخ به اينکه پس بالاخره تکليف چه خواهد شد خاطرنشان کرد: قرار بر اين شد تا ما نامه‌اي را به صداوسيما ارسال کرده و در آن پيشنهادات‌مان را به صورت مکتوب ارائه کنيم. در پيشنهاد ما همکاري جديدي ميان فدراسيون و صداوسيما شکل مي‌گيرد و در موضوع حق پخش کمک‌هايي به بخش بازرگاني صداوسيما خواهد شد. بدين صورت که شرکتي که با ما قرارداد تبليغات محيطي دارد هم به ميان مي‌آيد و همکاري با بخش بازرگاني صداوسيما خواهد داشت. اين نامه توسط بنده آماده شد و پس از آن از طرف فدراسيون به دست صداوسيما مي‌رسد تا مشکل را حل کنيم.

** آنها حداکثر 2 ميليارد روي پيشنهادشان گذاشتند

رييس سازمان ليگ در پاسخ به اينکه آيا صداوسيما در جلسه چهارشنبه بر رقم پيشنهادي‌اش که حدود 20 ميليارد تومان بود افزود، گفت: مبلغ قرارداد حق پخش سال گذشته به طور دقيق 17.5 ميليارد تومان براي يک سال بود که صداوسيما در پيشنهاد جديدش مبلغي در حدود 20 ميليارد تومان را ارائه کرده بود و بعد از چانه‌زني‌ها آن‌ها حداکثر 2 ميليارد تومان روي مبلغ پيشنهادي نخست گذاشتند که اين رقم به هيچ وجه نزديک به اعداد و ارقام فدراسيون و سازمان ليگ نيست.

تاج در واکنش به اينکه در پيشنهاد جديدي که به صداوسيما ارائه مي‌دهيد به ارقام مد نظرتان نزديک مي‌شويد، اظهار کرد: بايد ببينيم شرايط چگونه مي‌شود و احتمالا تا حدود قابل توجهي اين مبلغ مي‌تواند افزايش يابد اما الان نمي‌توان به طور دقيق درباره‌اش صحبت کرد. ما اميدواريم بتوانيم با اين قالب جديد با صداوسيما تفاهم کنيم.



googlereader

googleplus

stumbleupon

digg

cloob

twitter

facebook


ارسال نظرات
نام
پست الکترونیک

متن نظر


يکشنبه 1393/05/19 08:27تعداد بازدید: 229





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن