تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869371584




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اخراج نیروهای نظامی اعزامی به شهر خاروغ بدخشان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اخراج نیروهای نظامی اعزامی به شهر خاروغ بدخشان دوشنبه ـ ایرنا ـ نمایندگان مجلس شهر ˈخاروغˈ استان ˈبدخشانˈ تاجیکستان، تصمیم گرفته اند که تمام نیروهای اضافی نظامی و کارمندان دیگر نهاد های انتظامی را که اخیرا به این استان اعزام شده اند، از شهر بیرون کنند.


به گزارش ایرنا، به نقل از رسانه های مستقل تاجیکستان، این تصمیم یک روز قبل، در جریان جلسه نمایندگان مجلس شهر خاروغ گرفته شده و به گفته یک منبع از استان بدخشان، از امروز (جمعه 17مرداد/هشتم آگوست) خروج گروهی از نظامیان اضافی ارتش تاجیکستان از این شهر آغاز شده است.
نمایندگان مجلس شهر خاروغ این تصمیم را در پی درخواست نمایندگان جامعه مدنی اتخاذ کرده اند، ولی مقامات رسمی تاجیکستان این خبر را هنوز تایید نکرده اند.
در بیانیه ای صادره از سوی نمایندگان جامعه مدنی، علاوه بر درخواست خروج نیروهای نظامی از شهر دعوت شده است که وضعیت اجتماعی مرکز استان بدخشان و قضیه فاجعه بار سال 2014میلادی در این شهر به طور فوری و برای رسیدن به ثبات کامل ارزیابی شود.
نمایندگان جامعه مدنی از مجلس شهر تقاضا کرده اند که برای تحقیق درباره حادثه قتل دو ساکن جوان این شهر، کمیسیون ویژه ای تاسیس شود.
همچنین، این نمایندگان درخواست ملاقات با ˈامامعلی رحمانˈ رییس جمهوری تاجیکستان را دارند.
هدف از پخش این بیانیه در روز پنج شنبه هفته جاری (16مرداد/هفتم) به منظور جلوگیری از تنش های بیشتر در مرکز این ولایت بوده که پس از انتشار آن گردش نظامیان در شهر با لباس های ویژه نظامی و اسلحه ممنوع شده است.
ˈفراموز امام بردی افˈ شهردار خاروغ در پی بروز نا آرامی های ماه می (اردیبهشت) در این شهر، روز 24 ژوئیه (دوم مرداد) ضمن انتقاد از فعالیت نهادهای انتظامی و امنیتی در این شهر با انتشار مقاله ای زیر عنوان ˈتو وحدت از دل بیکینه آموز ... ˈ در نشریه ˈپارلمان صدای مردمˈ در این باره ابراز نظر کرد.
این نا آرامی ها از ماه می در پی درگیری میان پنج نفر که منجر به کشته شدن دو مامور پلیس شد، آغاز شده است.
امامعلی رحمان رییس جمهوری تاجیکستان، برای تحقیق درباره این حوادث کمیسیون ویژه ای با رهبری ˈشیر علی خیرالله افˈ وزیر سابق دفاع و مشاور دولتی رییس جمهور در مسایل امنیت تشکیل داد که نمانیدگان جامعه مدنی شهر خاروغ نیز در این کمیسیون حضور دارند، اما این کمیسیون تاکنون نتایج تحقیقات خود را منتشر نکرده است.
طبق اطلاع رسانه های خبری روز پنجم آگوست (14مرداد) جسد دو نفر از ساکنان شهر خاروغ ، مرکز ولایت خودمختار کوهستان بدخشان در حومه این شهر با نشانه شلیک گلوله از ناحیه سر پیدا شده است.
ˈرمضان رحیم افˈ وزیر امور داخله تاجیکستان، برای تحقیق درباره این حادثه یک هیات از کارمندان این وزارت خانه را به شهر خاروغ اعزام کرده است.
استان بدخشان از مناطق راهبردی تاجیکستان با چین، افغانستان و قرقیزستان هم مرز است و در مسیر قاچاق مواد مخدر از افغانستان قرار دارد.
بدخشان که در شرق تاجیکستان واقع است، یکی از فقیرترین مناطق این کشور با بالاترین سطح بیکاری به شمار می آید.
اساق ** ه . ص **7074**1566



17/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن