تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختى را به خوش بختى تبديل و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860985422




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احمدی: ضعف مطبوعات ورزشی نپرداختن به تحلیل، بحث انتقادی و کارشناسی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: روز خبرنگار گرامی باد؛ احمدی: ضعف مطبوعات ورزشی نپرداختن به تحلیل، بحث انتقادی و کارشناسی است تهران - ایرنا - معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش وزیر ورزش و جوانان گفت: بخش تحلیلی، کارشناسی و انتقادی مطبوعات ورزشی ایران در حد کفایت نیست و باید به عنوان یک ضعف برطرف شود.


عبدالحمیداحمدی روز جمعه در گفت وگو با ایرنا به مناسبت روز خبرنگار، افزود: گستردگی وزرش درجوامع امروزی براهمیت کار خبر و نویسندگی در این مقوله اجتماعی می افزاید. ورزش مورد توجه افکار عمومی قرار دارد و مردم علاقمندند که اخبار صحیح از رویدادهای ورزشی را با سرعت دریافت کنند.
وی تصریح کرد:خبرهایی مانندنتایج رویدادهای ورزشی که افتخارآفرینی های آن نیز نشاط اجتماعی را به دنبال دارد، برای عموم مردم اهمیت دارد.به همین نسبت برنامه های ورزشی نیز مورد توجه مردم است.
معاون وزیر ورزش و جوانان در باره دو دستگی در قشر خبرنگاران ورزشی گفت: من قائل به دو دستگی بین آنان نیستم. در بین خبرنگاران همه حوزه ها، افکار متفاوت و سلایق مختلف وجود دارد که امری طبیعی و عادی است.
وی تاکیدکرد:دراین برهه اززمان شاهد تغییرنسل خبرنگاران هستیم که باتوسعه رسانه های ورزشی نیز همراه شده است.رسانه های جدید ورزشی روش کار در این حوزه را تغییر دادند. نگرش آنان با نسل گذشته متفاوت و الگو های کار خبری آنان نیز متفاوت است، اختلاف سلیقه و نگاه باید ایجاد می شد، البته باید بپذیریم با تغییر نسل شرایط و نگاه ها نیز عوض می شود، شاید ارزش ها و باور ها نیز تغییر کند، اما ریشه روزنامه نگاری یکی است و همان ریشه که به 80 تا 90 سال گذشته بر می گردد.
معاون فرهنگی وزیر ورزش وجوانان گفت:شرایط جدیدفضای تازه ای برای رسانه ها ایجاد کرده و دست را برای پرداختن به موضوع های مختلف ورزشی بازتر کرده است.
احمدی در باره اتهام زرد نویسی برخی منتقدان به نشریات ورزشی گفت: بستگی دارد که زرد نویسی و زرد گرایی را چگونه تعریف کنیم، زرد نویسی به ذهن بعضی ها پرداخت به مسایل حاشیه است یا اینکه حاشیه غلبه بر مسایل اصلی داشته باشد. از سوی دیگر حاشیه سازی ها شاید این تهمت را در باره مطبوعات ورزشی پررنگ تر کرده باشد.
وی بابیان اینکه بایداین واقعیت رابپذیریم که درورزش ایران به مسایل حاشیه ای بیش ازحدتوجه می شود،گفت:این به موضوع به این معنی است که به مسایل فنی که کمک به ارتقا ورزش دارد، توجه نمی شود. یعنی به مسایل تحلیلی و گزارش های که مسایل و مشکلات ورزش و مردم در آن را بیان کند، توجه نمی شود و بیشتر سراغ یک سری مسایل می روند که پرداختند به آنان ارزش افزوده ای برای ورزش ایران ندارد.
رییس انجمن ورزشی نویسان تاکید کرد: مطبوعات ورزشی ایران باید توجه بیشتری به مسایل کارشناسی ورزش داشته باشد. انتشار مسایل حاشیه ای دردی را از آن درمان نمی کند. تحلیل و نقدهای که راه گشا باشند، برای برطرف کردن مشکلات ورزش نیاز است که متاسفانه کمرنگ است.
وی با یادآوری اینکه بخش تحلیلی، کارشناسی و انتقادی مطبوعات ورزشی در حد کفایت نیست، گفت: یکی از نقاط ضعف مطبوعات ورزشی ایران این موضوع است که باید برطرف شود. نکته دوم این انتقادات به مطبوعات و رسانه هایی بر می گردد که تنها به یک یا دو رشته ورزشی توجه دارند و به دیگر رشته ها ورزشی کاری ندارند. همه رشته های ورزشی باید سهمی از مطبوعات و رسانه های ایران داشته باشند.
احمدی تصریح کرد: نباید به مسایل غیر مهم و جزیی یک رشته توجه داشته باشیم، اما مسایل مهم و حتی فنی یک رشته دیگر را فراموش کنیم که به رزرد نویسی متهم شویم. رسانه ها باید کمک به ارتقا دانش و اطلاعات در جامعه کنند.
رییس انجمن ورزشی نویسان در باره برگزاری مراسم روز خبرنگار از سوی این انجمن گفت: هنوز برای برگزاری چنین مراسمی تصمیم گیری نشده است اما یکی از موضوعات نشست فصلی انجمن موضوع سختی کار خبرنگار است. با کلیه مراکز و نهادهایی که مراسم برای روز خبرنگار دارند، در ارتباط هستیم و به آنان در برگزاری مراسم کمک می کنیم.
وی در باره تعداد اعضای انجمن ورزشی نویسان ایران نیز گفت: تا کنون 750 نفر عضو این انجمن شده اند، بیش از 250 درخواست عضویت نیز داریم که پرونده ثبت نام آنان در حال برزسی و تکمیل است.
معاون وزیر ورزش و جوانان در پایان با یادآوری 17 مرداد سالروز شهادت شهید محمود صارمی خبرنگار برجسته ایرنا در مزار شریف افغانستان، روز خبرنگار را به همه همکاران ایرنا و سایر رسانه ها، مطبوعات، خبرگزاری ها و صدا و سیما تبریک گفت.
ورزشی(4)**1379



17/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن