واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۵۵ق.ظ)
معاون سياسي و امنيتي استاندار خراسان شمالي: اجراي طرح مجد يکي از فعاليت هاي خلاقانه آموزش و پرورش خراسان شمالي است اجراي طرح مجد يکي از فعاليت هاي خلاقانه آموزش و پرورش در جهت شناسايي و کاهش آسيب هاي اجتماعي در شهر بجنورد است.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين بازديد که مديرکل و معاون تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالي حضور داشتند؛ محمد رحيم نوروزيان در جمع والدين دانش آموزان آنها را به صيانت از کانون خانواده و مراقبت بيشتر از دانش آموزان تأکيد کرد.
وي با ارزيابي از عملکرد معاونت تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالي در اجراي طرح مجد که در مدارس حاشيه شهر بجنورد قول مساعد براي حمايت هاي مالي از اين طرح را اعلام کرد.
مدير کل آموزش و پرورش خراسان شمالي نيز در اين بازديد که از 3 مدرسه حاشيه شهر بجنورد صورت گرفت اعلام کرد: آموزش و پرورش با تعيين مراکز حاشيه شهر در تمامي شهرستان ها و مناطق آموزش و پرورش ، بيش از 80 درصد از دانش آموزان اين مناطق را تحت پوشش قرار داده و با کمک مالي به اين مدارس به ميزان 100 ميليون ريال توجه آموزشي و پرورشي به اين دانش را عملي کرده است.
سيد محمد لنگري آموزش هاي مشاوره ، خانواده ، بهداشتي به والدين را در کنار آموزش هاي ورزشي ، مهارتي به دانش آموزان را در 23 پايگاه طرح مجد در مدارس شهر بجنورد را يکي از اقدامات عملي آموزش و پرورش خراسان شمالي براي از ميان برداشتن آسيب هاي اجتماعي در حاشيه شهر بجنورد دانست.
در اين بازديد والدين از معاون سياسي و امنيتي استاندار خراسان شمالي و مدير کل آموزش و پرورش خراسان شمالي خواستار توجه به امنيت انتظامي فاصله مدرسه تا خانه را شدند.
آنها گفتند: وقتي کودکان ما در مدارس هستند خيال ما آسوده است ولي براي رفت و آمد فرزندانمان از مدرسه تا خانه به علت تردد انبوه معتادين، خرده فروشان مواد مخدر ناچاريم کودکانمان را در اين ميان همراهي کنيم.
ايشان خواستند آموزش و پرورش به گونه اي برنامه ريزي کند تا دانش آموزان مجبور نباشند همواره براي تحصيل به مرکز شهر بيايند و مدارس برتر نيزدر حاشيه شهر بجنورد نيز در نظر گرفته شود.
مدير کل آموزش و پرورش توجه مالي به مدراس و به کارگيري مديران توانمند براي اين مدارس را براي اجرايي کردن اين موضوع قلمداد کرد.
معاون تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش خراسان شمالي نيز گفت: آموزش و پرورش بهترين مکان براي پيشگري از آسيب هاي اجتماعي است و بي شک با در نظر گرفتن اعتبارات لازم مي توان از تحميل اعتبارات درماني به جامعه خودداري کرد.
بهرام سليمانيان با بيان اينکه اطلس نقاط خطر پذير در زمينه برخي از آسيب ها در مرکز استان در حال تدوين است؛ افزود: در اين نقشه نقاط پرخطر از نظر آسيب هاي اجتماعي مشخص خواهد شد که بايد توجه همه به اين موضوع براي برطرف کردن مشکلات جلب شود و ما به سهم خود با اجراي برنامه هاي فرهنگي، مشاوره اي، تربيت بدني و حتي کمک هاي مالي در اين موضوع با جديت وارد عمل شده ايم.
وي اظهار کرد: هم اکنون مسايل و آسيب هاي اجتماعي در مدارس نيز به يک دغدغه اساسي تبديل شده که توجه ويژه دستگاه هاي مربوط از جمله رسانه ها را مي طلبد.
خراسان شمالي با جمعيت 867 هزار نفري 164 هزار دانش آموز دارد که زير نظر 15 هزار و 700 معلم در 9 منطقه آموزشي تحصيل مي کنند.
در اين بازديد از دبستان ابتدايي ناظر آباد ، مدرسه راهنمايي رمضاني واقع در کلاته محمدآباد و دبستان ابتدايي کلاته محمد علي پهلوان که در يک مکان استيجاري قرار گرفته بود ؛ مشکلات مدارس به لحاظ فضا نيز مورد بررسي قرار گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]