تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870936223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرونده‌روسای‌سابق‌بانک‌مسکن‌وصادرات‌بهخاوریمرتبط‌است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پرونده‌روسای‌سابق‌بانک‌مسکن‌وصادرات‌به"خاوری"مرتبط‌است
کد خبر: ۴۲۳۰۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴ - 06 August 2014


ذره‌بین دستگاه‌های نظارتی این روزها روی بانک‌ها است. بانک‌هایی که گویادر هشت سال گذشته با دست باز و در نبود نظارت های خاص تخلف کردند. روز گذشته ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور از محاکمه رئیسان بانک‌های ملی، صادرات و مسکن همزمان با محاکمه  غیر حضوری خاوری خبر داد.

پیش از این نیز روح‌الله بیگی ائیلانلو عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به خبرنگار تدبیر از افزایش نظارت بر بانک‌های بزرگ خبر داده و گفته بود در رابطه با فعالیت شرکت های لیزینگ بانکی  «رئیسان بانک‌هایی مانند ملی و ملت به مجلس احضار خواهند شد.»

اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس این روزها تحقیق و تفحص از بانک‌ها را آغاز کرده‌اند. بسیاری از آنان می‌گویند تخلف‌ها آنقدر زیاد است که نمی‌دانیم چگونه آنها را باید مطرح کنیم.

ابراهیم نکو به تدبیر می‌گوید: «به طور قطع تخلف خاوری و رئیسان سه بانک ملی، صادرات و مسکن به نوعی با یکدیگر گره خورده است و اقدام‌های غیرقانونی آنان بی ارتباط با هم نبوده است. درواقع یکی زمینه جرم را فراهم کرده است و سایرین جرم را مرتکب شده‌اند.اسناد کافی مبنی بر ارتباط و همکاری باندی این افراد در دست داریم.»

نماینده رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «پیش از مجازات این افراد در وهله نخست باید اموال و پول‌هایی که از بیت‌المال از طریق رئیسان این بانک‌ها خارج شده بود به سیستم بانکی کشور بازگردد و بعد محاکه صورت بگیرد. از سوی دیگر نیز محاکه این افراد که بی‌محابا و بدون هیچ نگرانی پول بیت‌المال را حیف و میل کردن خواست نمایندگان مجلس و همینطور مردم است.»

او با بیان اینکه این احتمال وجود دارد که" نقش رئیسان سه بانک ملی، مسکن و صادرات بیشتر از خاوری باشد"به تدبیر می گوید:«جرم کسانی که زمینه‌های تخلف را فراهم می‌کنند بیش از افرادی است که جرم را انجام می‌دهند. اما در هر حال آنان باید متناسب با جرمشان و برابر با قانون اساسی محاکمه شوند.تشخیص نهایی با دادگاه است اما ما در مجلس شورای اسلامی بررسی کردیم و اسناد بسیار زیادی از این تخلف ها دیدیم.درواقع آنقدر این تخلف ها واضح است که نیازی به بررسی های فنی اقتصادی هم ندارد. »

 این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم تاکید می کند:«از مدت‌ها پیش در کمیسیون اقتصادی بحث تخلف‌های بانک‌های بزرگ مطرح شده است و در حال بررسی است و حتی برخی نمایندگان نیز اسنادی را ارایه کردند که در آینده ممکن است شاهد برخورد بیشتری با مدیران عامل بانک‌ها باشیم.»

ابراهیم نکو می گوید:«متاسفانه باید بگویم دردولت نهم و دهم و به خصوص در دولت دهم ما شاهد یک بی انظباطی مالی بودیم.برخی از مدیران بانک ها و زیر مجموعه هایشان چنان با سرمایه های کشور برخورد کردند که کسی با ملک پدری اش هم این کار را نمی کند.الان که کشور به سمت انظباط مالی در حرکت است و دستگاه های نظارتی هم امیدشان برای پی گیری بیشتر شده شاهد هستیم که هر روز پرونده تخلفی از جایی سر باز می کند.»

این عضو کمیسیون اقتصادی به تدبیر می گوید:« نباید از افشای این تخلف های برای مردم نگران بود.باید صادقانه به مردم گفت عده ای به صورت سازمان یافته دست دربیت المال کردند.اگر از افشای تخلف های مالی گستردهنگران باشیم، بسیاری از متخلفان مجال فرار از پاسخگویی پیدا می کنند.باید تا آخرین فساد مالی را برای مردم گفت چون مردم صاحبان این مملکت هستند و حق دارند بدانند چه اتفاق هایی افتاده است.»











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن