واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ مرداد ۱۳۹۳ (۱۱:۳۶ق.ظ)
مدير عامل سازمان انتقال خون ايران: به زودي داروهاي مشتق از پلاسما در کشور توليد خواهد شد مدير عامل سازمان انتقال خون ايران در آيين بزرگداشت روز ملي انتقال خون که در اداره کل انتقال خون تهران برگزار شد، از تأمين پلاسماي مورد نياز براي داروهاي مشتق از پلاسما طي دو سه سال آينده در کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، وي در اين مراسم با حضور محمد منير صفي الدين، نماينده يونيسف، جمعي از مديران سابق سازمان انتقال خون ايران و مديران سابق انتقال خون استان تهران برگزار شد، گفت: طبق برنامه ريزي انجام شده طي ۲ تا ۳ سال صد درصد داروي مشتق از پلاسما براي بيماران هموفيلي و تالاسمي با پلاسماي ايراني توليد خواهد شد.
وي با اشاره به ورود سازمان انتقال خون ايرات به 40 سالگي گفت: تا مهر ماه سال جاري به آمار تجمعي 40 ميليون اهداي خون مي رسيم و اين حاصل تلاش خانواده انتقال خون براي بهبود زندگي بيماران نيازمند به خون و افزايش اميد به زندگي در آنهاست.
وي افزود: اکنون اميد به زندگي عزيزان تالاسمي به بيش از 40 سال رسيده است و دهه پنجم زندگي را پشت سر مي گذارند و امروز جشن تولد عزيزان هموفيلي و تالاسمي را در کنار اهدا کنندگان برگزار مي کنيم.
دکتر پورفتح اله اظهار کرد: امروز به مدد تأمين خون مورد نياز، بايد اين عزيزان با واژه بيماري خدا حافظي کنند و انتقال خون و انجمن هاي مرتبط به ارتقاي کيفيت زندگي آنان بينديشند.
وي ضمن تقدير از اهدا کنندگان خون گفت: امروز اگر ما در منطقه پيشرو پيوند عضو هستيم، اين موفقيت را مديون اهدا کنندگانيم؛ زيرا اگر خون نبود، هيچ جراحي انجام نمي گرفت.
وي خانواده انتقال خون را خانواده اي بزرگ متشکل از چهار هزار و 500 نفر کارکنان سازمان، يک و نيم ميليون اهداکننده خون، 20 هزار تالاسمي، 7 هزار هموفيلي و ديگر بيماران خونريزي دهنده دانست و گفت: ما اهداکنندگاني داريم که انسان هايي عملگرا هستند و تفکر مثبت را به عمل درآوردهاند و در همه عرصه ها مسووليت پذير و خيرانديش هستند و مي توانند به عنوان سرمشق و الگوي جامعه و سرمايه ملي باشند.
وي امسال را طبق اعلام سازمان جهاني بهداشت سال خود مراقبتي خواند و گفت: اهداکنندگان به خاطر مراقبت از خود، وفاداري به خانواده و پرهيز از رفتار پر خطر و خارج از چارچوب از افراد سالم جامعه به حساب مي آيند.
وي در مورد جذب اهدا کنندگان و ترويج اهداي خون گفت: امروز بايد نهادهاي اجتماعي کار فرهنگي اهداي خون را بر عهده بگيرند و ما طبق تخصص خود مشغول کارهاي فني علمي و تخصصي انتقال خون باشيم. چنانکه از ابتدا نيز قشر فرهنگي پايه گذار انتقال خون بود.
وي با تشکر از داريوش مهرجويي و ساير هنرمنداني که با احساس مسووليت، مسائل اجتماعي از جمله اهداي خون را دنبال مي کنند، گفت: اين فيلمساز با ساختن فيلم دايره مينا در مورد سال هاي سياه خون فروشي که پيش از تأسيس سازمان انتقال خون وجود داشت، دولت وقت را متوجه موضوع کرد و همين فشار فرهنگي منجر به تأسيس سازمان انتقال خون ايران شد.
وي همچنين اعلام کرد: قرار است اکران ويژه انتقال خون براي پخش مجدد فيلم سينمايي دايره مينا با حضور منتقدان و اصحاب رسانه و داريوش مهرجويي برگزار شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]