واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1411658)
۱۴ مرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۵۲ب.ظ)
سرپرست فني و حرفهاي کرمانشاه: مهارتگرايي جاي خود را به مدرکگرايي داده است سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان کرمانشاه تبديل علم و دانش به ثروت را در گرو کسب مهارت دانست و بر لزوم توجه جامعه به مهارت آموزي در راستاي برون رفت از معضل بيکاري تاکيد کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج کرمانشاه؛ داوود ناصري اميد در نشستي که با حضور عبدالرضا مصري نماينده مردم کرمانشاه در مجلس و به مناسبت هفته کارآفريني و مهارت هاي فني و حرفه اي در محل سالن جلسات اداره کل فني و حرفه اي استان کرمانشاه برگزار شد، تبديل علم و دانش به ثروت را در گرو کسب مهارت دانست و گفت: آموزش هاي فني و مهارتي تلاش مي کند تا علم و دانش را با مهارت عجين کرده و از اين طريق گام مهمي را در راستاي حل معضل بيکاري به عنوان يکي از مهمترين دغدغه هاي خانواده ها و مسئولين در شرايط کنوني بردارد.
سرپرست اداره کل فني و حرفه اي استان کرمانشاه با تاکيد بر نقش مهم مهارت و کارآفريني در اشتغال و ايجاد مهارت آموزي، افزود: اهميت کارآفريني و مهارت تا جايي است که با بهره گيري از فکر و ايده کارآفرينان مي توان در ايجاد اشتغال و حل معضل بيکاري موفق بود.
وي در ادامه با ابراز تاسف از اينکه در جامعه امروز مهارت گرايي جاي خود را به مدرک گرايي داده است، گفت: در جوامع مدرک گرا جوانان کمتر به فکر کارهاي توليدي بوده و در جست و جوي پشت ميز نشيني هستند و اين اتفاق مي تواند مشکلات زيادي را پيش روي اين جوامع قرار دهد که يکي از اصلي ترين پيامد هاي اين مسئله آمار بالاي بيکاري فارغ التحصيلان خواهد بود.
سرپرست اداره کل آموزش فني و حرفه اي استان کرمانشاه تنها راه برون رفت از معضل بيکاري را گرايش يه سمت کارآفريني دانست و ابراز اميدواري کرد: روزي شاهد جايگزيني فرهنگ مدرک گرايي با فرهنگ مهارت آموزي در سطح جامعه باشيم.
وي در ادامه به بيان توضيحاتي در مورد اداره کل فني و حرفه اي استان کرمانشاه پرداخت و گفت: اين اداره کل با دارا بودن 22 مرکز فعال در بخش دولتي، 166 مربي حق التدريس و 26 مربي رسمي و پيماني کار آموزش هاي غير رسمي را در استان بر عهده دارد.
سرپرست اداره کل فني و حرفه اي استان کرمانشاه با بيان اينکه برنامه ريزي سال قبل اين اداره کل براي آموزش هاي مهارتي در بخش دولتي پنج ميليون نفر ساعت بود، گفت: با تلاش هاي انجام شده اين تعهد آموزشي در قالب 24 هزار نفر دوره اجرايي شد.
وي در ادامه تعداد آموزشگاه هاي مجوز دار آزاد و خصوصي در سطح استان را 450 آموزشگاه دانست و گفت: از اين تعداد 250 آموزشگاه در حال حاضر فعالند که در سال گذشته تعهد آموزش سه ميليون و 500 هزار نفر ساعت را داشتند که اين رقم محقق شد.
ناصري اميد با بيان اينکه در حال حاضر در سطح استان بيش از 200کارگاه فعال وجود دارد، گفت: اين کارگاه ها مجهز به تجهيزات و امکانات روز هستند و يکي از شاخص ترين آن ها مرکز هايتک است که سال گذشته در استان آغاز بکار کرد و در فهرست مراکز منحصر به فرد در غرب کشور قرار دارد و ورودي هاي آن را فارغ التحصيلان ليسانس به بالا تشکيل مي دهد.
وي در ادامه با بيان اينکه در طول هفته مهارت امسال سه کارگاه جديد به مرکز هايتک کرمانشاه اضافه شده است، اين کارگاه ها را شامل نانو بيوتکنولوژي، متالوگرافي و گياهان دارويي دانست و گفت: اين کارگاه ها مجهز به تجهيزات مدرن هستند.
به گفته سرپرست اداره کل فني و حرفه اي استان کرمانشاه اعتبار راه اندازي اين کارگاه ها از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبري به استان تامين شده است.
وي در ادامه سياست امسال فني و حرفه اي را آموزش، توليد، بازاريابي و فروش دانست و گفت: در تلاشيم تا آموزش ها را به سمتي ببريم که توليد محور باشند و رسيدن به اين مهم همدلي و همراهي ارگان هاي ذيربط را مي طلبد.
سرپرست اداره کل فني و حرفه اي استان کرمانشاه در ادامه از اخذ مجوز تاسيس دانشگاه علمي کاربردي در شهرستان هاي پاوه و سنقر خبر داد و افزود: با پيگيري هاي زياد با هدف تربيت نيروي انساني متخصص و ارتقاء سطح دانش و مهارت جوانان، موفق به کسب مجوز احداث اين دو مرکز شديم و اميدواريم بتوانند در راستاي مهارت آموزي و ترويج روحيه کارآفريني موثر باشند.
وي در ادامه با اشاره به تشکيل شوراي مهارت در استان، تجميع آموزش هاي مهارتي و توزيع عادلانه امکانات استان را اصلي ترين هدف و خواست اين شورا دانست و گفت: در تلاشيم تا اين شورا را در تمامي شهرستان هاي استان ايجاد کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]