محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844253265
تابستان و تکاپوی گرفتن پذیرش تحصیلی از خارج/ آمار صدور کارنامه انگلیسی در یک دانشگاه
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
حوزه و دانشگاه گزارش میدانی مهر؛
تابستان و تکاپوی گرفتن پذیرش تحصیلی از خارج/ آمار صدور کارنامه انگلیسی در یک دانشگاه
با فرا رسیدن فصل تابستان و پایان امتحانات دانشگاه ها، دانشجویان بسیاری به نقل و انتقال دانشگاه، خوابگاه یا محل تحصیل خود اقدام می کنند . در همین زمان دانشجویانی نیز درخواست ادامه تحصیل خود را به دانشگاه های خارجی ارسال می کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، در فصل تابستان با وجود اینکه دانشگاه ها تعطیل اند اما بسیاری از دانشجویان به دنبال گرفتن کارنامه انگلیسی یا توصیه نامه از اساتید خود برای ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند. فارغ التحصیلان بسیاری برای پرس و جو درباره تحصیل در دانشگاههای خارج از کشور تلاش می کنند. در این میان، دانشجویان رشته های فنی و دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکترا بیشترین جویندگان این مسیر را تشکیل می دهند. به نظر می رسد دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، تهران و امیرکبیر از دانشگاه هایی هستند که با بیشترین درصد درخواست پذیرش از کشورهای خارجی مواجه هستند. س.ک، دانشجوی سال دوم کارشناسی ارشد رشته هوا و فضا دانشگاه صنعتی شریف در این رابطه به خبرنگار مهر گفت:" برخی دانشجویان دانشگاه شریف از ترم اول فوق لیسانس به دنبال اپلای و گرفتن پذیرش از دانشگاه های امریکایی هستند به همین دلیل از افرادی که در سال های بالاتر تحصیل می کنند، مشورت می گیرند یا اینکه خودشان با کسب اطلاع از سایت های دانشگاهی با روش های مختلف اپلای(اخذ پذیرش تحصیلی) آشنا می شوند." ع.ب، دانشجوی دیگری که در همین رشته در دانشگاه امیر کبیر تحصیل می کند، معتقد است:"دانشجویان دانشگاه امیر کبیر بیشتر روی دانشگاه های ایالات متحده امریکا متمرکز می شوند. به عبارتی، از هر ده نفری که برای اپلای اقدام می کنند به طور حتم هشت نفر به مقصد امریکا، یک یا دو نفر کانادا و برخی مواقع حتی یک نفر نیز به مقصد اروپا اپلای نمی کند."
م.ف، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مکانیک دانشگاه علم و صنعت به خبرنگار مهر گفت:" با وجود اینکه پذیرش تحصیلی در امریکا دارای شرایط سخت تری نسبت به کشورهای اروپایی و کاناداست اما اکثریت دانشجویان ایرانی، دانشگاه های امریکا را هدف گرفته و از آغاز سال تحصیلی به دنبال مهیا کردن بندهای مختلف پذیرش تحصیلی هستند تا پس از اتمام دوره تحصیل بتوانند شرایط لازم برای پذیرش تحصیلی را داشته باشند. " این دانشجو می گوید: "معمولا تمام بچه ها بدون اینکه جواب قانع کننده ای داشته باشند به دانشگاه های امریکا گرایش دارند." ب.ز، دانشجوی دکترا رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران در رابطه با ادامه تحصیل در مقاطع مختلف گفت: "معمولا اقدام برای ادامه تحصیل برای خارج از کشور در مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و دکترا صورت می گیرد اما روند اپلای به مراتب در مقطع دکترا بیشتر دیده می شود تا مقطع فوق لیسانس."
دانشجوی دکترا رشته حقوق دانشگاه تهران نیز معتقد است که بورسیه های دانشگاه های خارجی در دوره دکترا به مراتب بهتر از دوره فوق لیسانس هستند زیرا پایان نامه دوره فوق لیسانس نشان از توانگری، استعداد و همینطور سطح تحصیلات دانشجویان است که می تواند راهگشای اساتید و همینطور دانشگاه های مقصد باشد. در صورتی که در دوره ارشد، شناخت به سختی مهیا می شود زیرا دانشجو تنها درس های دوره لیسانس خود را گذرانده و نمی توان در رابطه با سطح تحصیل یا استعداد وی به نوشته یا پایان نامه ای استناد کرد. البته اعطای بورسیه منوط به امریکا نیست بلکه کشورهای مختلفی از اروپا را می توان نام برد که بورسیه های مناسبی را در رشته های مختلف به دانشجویان اعطا می کنند."
م.ع، فارغ التحصیل دانشگاه علامه که برای ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های اروپایی پذیرش تحصیلی اخذ کرده به مهر گفت:" علیرغم اینکه برای پیشرفت در مسیر علم و دانش به تحصیل در برترین دانشگاه های دنیا علاقه مند هستم اما پس از اتمام تحصیلاتم به کشورم باز می گردم."
آمار دریافت کارنامه برای تحصیل در خارج از کشور قابل تامل است
احمدرضا رحیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر در رابطه با آمار اقدام به پذیرش دانشجویان از دانشگاههای خارج از کشور به خبرنگار مهر گفت:" بخش زیادی از دانشجویان در این فصل به دنبال ادامه تحصیل در خارج از کشور هستند. بسیاری از دانشگاه های ایرانی نیز برای دانشگاه های خارجی شناخته شده هستند و بدون دریافت هزینه ای دانشجویان دانشگاه مذکور را پذیرش می کنند. موضوع تحصیل در خارج از کشور، یکی از موضوعاتی است که بین دانشجویان زیاد دیده و شنیده می شود و همین صحبت های دائمی، دانشجویان را برای ادامه تحصیل در خارج از کشور وسوسه می کند."
وی در رابطه با آمار دانشجویان متقاضی دریافت کارنامه انگلیسی یا توصیه نامه استاد نیز افزود: "مراجعه حضوری دانشجویان برای دریافت توصیه نامه از اساتید قابل توجه است و نمی توان به سادگی از کنار آن رد شد. اما از سوی دیگر، افزایش ظرفیت ها و همینطور تنوع دانشگاه های داخلی یا رقابت بین دانشگاه های دولتی و غیر دولتی باعث شده تا مهاجرت های تحصیلی کمتر رخ دهند. فضای متنوع دانشگاه های داخلی باعث شده تا دانشگاه های خارجی نیز همین نگاه را داشته و در جذب دانشجویانی که کمی موقعیت بهتری نسبت به سایر دانشگاه ها دارند، دقت بیشتری داشته باشند."
درخواست برای خارج در برابر درخواست استعدادهای درخشان برای ورود به ارشد
عضو هیئت علمی دانشگاه امیر کبیر در ادامه گفت:"زمانی که دانشجویان به دفاتر آموزش دانشگاه ها مراجعه کرده و درخواست کارنامه انگلیسی می دهند تنها جهت ارائه به دانشگاه های خارجی است. اما از سوی دیگر نباید از درخواست استعدادهای درخشان نیز غافل شد. سالانه متقاضیان بسیاری خواستار ورود به دوره ارشد دانشگاه امیر کبیر هستند که بدون کنکور برگزار می شود". آمار درخواست دانشجویان برای کارنامه انگلیسی سید مهدی قمصری- معاون آموزشی دانشگاه تهران در رابطه با آمار دانشجویانی که درخواست کارنامه انگلیسی می دهند، گفت: "در سال 92، کارنامه های تحصیلی در دو نوبت ارائه شدند. در حدود 1977 دانشجو شخصا به واحد صدور مراجعه کرده و 4674 نفر نیز تقاضا داده و نامه ها از سوی دانشگاه تهران برای دانشگاه های مقصد فرستاده شده است زیرا بسیاری از دانشگاه های معتبر کارنامه یا توصیه نامه ها را از دانشجویان قبول نمی کنند و نامه ها باید توسط دانشگاه مبدا فرستاده شود. در سال 93 و در چند ماهه اخیر نیز در حدود 500 نفر مستقیم به واحد صدور مراجعه کرده و حدود 200 نفر نیز درخواست ارسال نامه به دانشگاه های مبدا را ارائه داده اند که در چهار ماهه اول سال جاری رقمی در حدود 700 نامه به ثبت رسیده است. اما اینکه آیا تمامی اشخاصی که اقدام به گرفتن پذیرش تحصیلی می کنند، موفق می شوند یا خیر را اطلاعی نداریم."
قمصری در رابطه با زمان اپلای (پذیرش تحصیلی) نیز گفت: "در ماه هایی که به سمت شهریور یا مهر می رویم، درصد اپلای بچه ها رشد صعودی به خود گرفته، بخصوص که بچه های ارشد نیز دفاع های خود را انجام داده و آماده اپلای هستند." دانشگاه های تراز اول هدف دانشجویان مقطع دکترا محمد حسن سعیدی - معاون آموزشی دانشگاه شریف نیز درباره مقاطع تحصیلی که با بیشترین درخواست اپلای یا پذیرش تحصیلی روبرو هستند به خبرنگار مهر گفت: "اپلای یا پذیرش تحصیلی در عموم رشته های دانشگاه شریف وجود دارد اما مقطع دکترا بیشترین درخواست را داشته و معمولا دانشجویان به دنبال دانشگاه های تراز اول می روند. در مقطع کارشناسی ارشد به دلیل اینکه بورس های کمتری پرداخت می شود، اپلای نیز کمتر دیده می شود. البته تقاضای ادامه تحصیل در برخی از دانشکده ها مانند برق نسبت به سایرین بیشتر است." وی در رابطه با هزینه تحصیل در خارج از کشور نیز گفت:" با توجه به اینکه هزینه تحصیل در خارج از کشور کمرشکن است، دانشجویان بسیاری در تلاش هستند تا از دانشگاه های تراز اول که بورس های قابل توجهی ارائه می کنند، پذیرش بگیرند." به گزارش مهر، فرار مغزها، مهاجرت نخبگان و ... عباراتی هستند که تکرار زیاد، آنها را کلیشه کرده است و هنوز هم هر از چندی درباره آنها اظهار نظر می شود. در سالهای اوج درخواستها برای ادامه تحصیل در آن سوی مرزها، این موضوع باعث تأسف و تأثر بسیاری بود و مسئولان نیز برای کاهش آن، دست به اقداماتی مانند راه اندازی بنیاد ملی نخبگان، افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو، تسهیلات ورود به مقاطع بالاتر برای استعدادهای درخشان و ... زدند. کم کم تعبیر فرار مغزها تلطیف تر شد و مهاجرت بیشتر مورد استفاده قرار گرفت و دیگر از این موضوع به عنوان یک فاجعه یاد نشد بلکه تلاش شد مهاجرت امری طبیعی جلوه داده شود و دغدغه بازگشت به کشور پر رنگ تر مطرح شود. همزمان آمارها نشان می دهد که با توجه به گسترش ظرفیت آموزش عالی به ویژه از طریق پردیسها، آمار تقاضا برای ادامه تحصیل در خارج نیز کاهش یافته است. نکته حایز اهمیت این است که بسیاری از این درخواستها که با پاسخ مثبت نیز مواجه می شوند به دانشگاههای نامعتبر حتی از کشورهای پیشرفته مربوط می شوند و متقاضیان از اعتبار مدارک آنها اطلاعی ندارند. از سوی دیگر بسیاری از دانشجویانی که هر ساله برای ادامه تحصیل در خارج از کشور متقاضی می شوند در جرگه نخبگان نیستند و دلایل مختلفی برای مهاجرت آنها وجود دارد که همه آنها تحصیل صرف نیست.
۱۳۹۳/۵/۱۳ - ۰۸:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]
صفحات پیشنهادی
شرایط و ضوابط پذیرش اتباع خارجی در دانشگاههای کشور اعلام شد
شرایط و ضوابط پذیرش اتباع خارجی در دانشگاههای کشور اعلام شدشرایط و ضوابط پذیرش اتباع خارجی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور اعلام شد به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس اتباع غیر ایرانی شرکت کننده در آزمون سراسری سال 1393 باید علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی و اختاعلام رشتهها و مقاطع جذب دانشجویان خارجی در وب سایت انگلیسی دانشگاه علوم پزشکی تهران
یکشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۱ مدیر توسعه امور بینالمللی معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران از اعلام اطلاعات جداول رشتهها و مقاطع پذیرنده دانشجویان خارجی در وب سایت انگلیسی معاونت بینالملل این دانشگاه خبر داد به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا -منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهرانپذيرش دانشجوي كارشناسي در پرديس بين الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حوزه و دانشگاه تدریس به زبان انگليسي پذيرش دانشجوي كارشناسي در پرديس بين الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه صنعتي اميركبير براي نيمسال اول تحصيلي 94-93 در مقطع كارشناسي از طريق آزمون سراسری براي پرديس هاي بين الملل دانشجو مي پذيرد به گزارش خبرگزاری مهر ليست دورهها و رشرئیس دانشگاه علمی - کاربردی شهرداری اهواز خبر داد پذیرش ۳۰۰ دانشجو در دانشگاه علمی-کاربردی شهرداری اهواز
رئیس دانشگاه علمی - کاربردی شهرداری اهواز خبر دادپذیرش ۳۰۰ دانشجو در دانشگاه علمی-کاربردی شهرداری اهوازرئیس دانشگاه علمی - کاربردی شهرداری کلانشهر اهواز از پذیرش ۳۰۰ دانشجو برای مهرماه امسال و در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در این دانشگاه خبر داد مهدی محمدزاده امروز در گفتوگودولت مشکلات را به صورت پروژهای در اختیار دانشگاه قرار دهد/علم را ما داریم، اما خارجیها استفادهاش میکنند
دیانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران دولت مشکلات را به صورت پروژهای در اختیار دانشگاه قرار دهد علم را ما داریم اما خارجیها استفادهاش میکنند عضو شورای مرکزی انجمن مستقل گفت برای اینکه بتوانیم علم قابل استفاده و کاربردی تولید کنیم باید تمامی مشکلات را به صورت پروژهای برای اساپذیرش دانشجو در دانشگاه های جدید علمی و کاربردی واحد پاوه و سنقر آغاز شد
پذیرش دانشجو در دانشگاه های جدید علمی و کاربردی واحد پاوه و سنقر آغاز شد کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با اشاره به صدور مجوز فعالیت دو دانشگاه جدید جامع علمی و کاربردی در شهرستان های پاوه و سنقر وکلیایی از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت پذیرش دانشچهار دانشگاه در روسیه از پذیرش دانشجویان جدید محروم شدند
چهار دانشگاه در روسیه از پذیرش دانشجویان جدید محروم شدنددولت روسیه چهار دانشگاه دیگر این کشور را به فهرست موسسات آموزشی که از ثبت نام دانشجویان جدید از پاییز سال جاری محروم شدهاند اضافه کرد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از اداره روابط عمومی و همکاریهای علمی بین ابرای نخستین بار در دانشگاهها صورت میگیرد صدور دفترچه بیمه درمانی ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد قم
برای نخستین بار در دانشگاهها صورت میگیردصدور دفترچه بیمه درمانی ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد قممدیر امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم از صدور دفترچه بیمه درمانی برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد جعفر اسدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم صدور دفترچه بیمهافتخارآفرینان تیم رباتیک دانشگاه آزاد یزد مورد استقبال قرار گرفتند
پس از کسب دو مقام جهانی افتخارآفرینان تیم رباتیک دانشگاه آزاد یزد مورد استقبال قرار گرفتند یزد- ایرنا - تیم رباتیک Yra دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد که در رقابت های جهانی روبوکاپ برزیل موفق به کسب دو مقام اول شده بود روز یکشنبه طی مراسمی مورد استقبال خانواده ها و مسوولان این مرکزمان آغاز سال تحصیلی دانشگاه ها
زمان آغاز سال تحصیلی دانشگاه هاتاریخ انتشار يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۶ ۲۴ مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم اعلام کرد سال تحصیلی جدید دانشگاه ها براساس تقویم آموزشی مصوب وزارت علوم از ۱۵ تا ۲۲ شهریور درسراسر کشور آغاز می شود به گزارش ایرنا عبدالرحیم نوه ابراهیم به امیرزاده خبر داد افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه آزاد
میرزاده خبر دادافزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه آزادرئیس دانشگاه آزاد با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با وزارت علوم از تصویب و اجرای طرح راهبردی تجمیع پردیسها و واحدهای علوم و تحقیقات با واحدهای دانشگاهی خبر داد به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس وآمار فروش فیلمهای در حال اکران/ تابستان سینمای ایران داغ میشود
آمار فروش فیلمهای در حال اکران تابستان سینمای ایران داغ میشود فیلمهای در حال اکران سینمای ایران در فصل تابستان با اقبال خوبی از سوی مخاطبان و علاقهمندان به سینما مواجه شدهاند و این امر بازار فروش سینمای ایران را رونق بخشیده است به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر طبق آمار فرابلاغ آییننامه اجرایی قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور
از سوی معاون اول رئیسجمهوری صورت گرفت ابلاغ آییننامه اجرایی قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور را ابلاغ کرد به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران بهابلاغ آیین نامه اجرایی قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور
شنبه ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸ ۱۲ معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور را ابلاغ کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا هیات وزیران در جلسه مورخ ٢٥ تیر ١٣٩٣ به پیشنهاد شورای سنجش و پذیرش دانشجوی وزاتآمادگی بیمارستان های دانشگاه برای پذیرش مصدومان غزه
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد آمادگی بیمارستان های دانشگاه برای پذیرش مصدومان غزه ساری- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از آمادگی بیمارستان های این دانشگاه برای پذیرش مصدومان غزه و ارسال کمکهای فوری پزشکی و درمانی به آنها خبر داد به گزارش روز جمعه روابط عمو29 تیر، صدور پیام امام به مناسبت پذیرش قطعنامه 598
امروز 29 تیر 1393 خورشیدی برابر با 22 رمضان 1435 هجری و 20 جولای 2014 میلادی است رویدادهای مهمی که در چنین روزی در تاریخ رخ داده بدین شرح است هجری شمسی 29 تیر 1272 شیلات شمال ایران به استفان لیانازوف سرمایه دار روسی واگذار شد پس از آنکه ناصرالدین شاه قاجار امتیاز رسومین دانشگاه تابستانی در خانه هنرمندان برپا میشود
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون سومین دانشگاه تابستانی در خانه هنرمندان برپا میشود خانه هنرمندان ایران سومین دوره دانشگاه تابستانی با محوریت دوره جامع و فشرده نقد هنرهای تجسمی را از 20 مرداد تا 13 شهریور برگزار میکند به گزارش خبرگزاری مهر بر اساس سیاستهای معاونت آمو-
گوناگون
پربازدیدترینها