تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را با غیر زبانتان بخوانید تا از شما پارسایی و کوشش و نماز و خوبی را ببینند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827237717




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قدردانی علی نصیریان از حسن روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: قدردانی علی نصیریان از حسن روحانی
آقای روحانی در صحبت‌هایش نکته دیگری را مطرح کرد که از ابعاد گوناگونی قابل تأمل است. وی اذعان داشت که قدرت و هنر هر دو در خدمت مردم و صاحبان قدرت و هنر در واقع خادمان مردم هستند.
آفتاب: علی نصیریان در یادداشتی در ایران نوشت:

آخرین پنجشنبه ماه مبارک رمضان امسال دکتر روحانی رئیس جمهوری محترم میزبان هنرمندانی بود که سالهای سال با عشق به کارشان پرداختند و با امید در پی ارتقای هنرشان بودند. این ضیافت رئیس جمهوری با هنرمندان به نیت افطار برگزار شد اما تبعات بسیار مثبت و ارزنده‌ای در پی داشت که شاخص‌ترین آن بارقه‌های امید در دل هنرمندان بود که به زعم من بار دیگر زنده شد.
با اینکه دیدار نخستین ملاقات بین دکتر روحانی و هنرمندان نبود و اصحاب هنر این مرز و بوم پیش‌تر هم در نشستی چنین دیداری را تجربه کردند اما دومین دیدار رئیس جمهوری با هنرمندان را از دو بعد می‌توان به فال نیک گرفت؛ نخست اینکه هنرمندان علاقه‌مند و دوستدار دیدارهای بیشتر با ریاست قوه مجریه هستند و از آن مهمتر توجه و احترام ویژه‌ای است که دولت تدبیر و امید برای هنر و هنرمند قائل است و این مسأله بسیار ستودنی است.

به طور قطع مهمترین مسأله‌ای که در ضیافت افطاری رئیس جمهوری خودنمایی می‌کرد، مطرح کردن بحث مشکلات، معضلات و چالش‌هایی است که هر صنف، گروه و دستگاهی با آن دست به گریبان است و این ضیافت بهترین بهانه‌ای بود تا هنرمندان بتوانند بی‌واسطه و رو در رو با شخص دوم مملکت به گفت‌و‌گو بنشینند و مباحثشان را مطرح کنند تا ایشان هم به طور مستقیم در جریان کامل این مشکلات قرار بگیرند و برای رفع آن اقدامات لازم را انجام دهند.

البته نباید از چنین دیدارهایی فقط انتظار طرح مشکلات و معضلات داشت، چراکه این جلسات و ضیافت‌ها علاوه بر ایجاد امید در دل هنرمندان باعث صمیمیتی عمیق در دل هنرمندان که از دل مردمان جامعه برآمدند خواهد شد و این مسائل به طور قطع پیامدهای بسیار خوب و ارزنده‌ای در جامعه هنری و همینطور عامه مردم خواهد داشت و مسیر پیشرفت را در عرصه‌های مختلف بخصوص عرصه فرهنگ و هنر هموار خواهد کرد. آقای روحانی در صحبت‌هایش نکته دیگری را مطرح کرد که از ابعاد گوناگونی قابل تأمل است. وی اذعان داشت که قدرت و هنر هر دو در خدمت مردم و صاحبان قدرت و هنر در واقع خادمان مردم هستند. در نهایت هم به این نکته اساسی اشاره کرد که قدرت و هنر در مسیری قرار گیرند که به مردم کمک کنند و حلال مشکلات اجتماعی آنها باشند.

این گفتمان تازه آموزنده است و جنبه آموزشی دارد، همان‌طور که بحث سرزمین ایران مطرح شد و باز هم از مفاخر فرهنگ و هنر آن از جمله حافظ و سعدی و مولانا به عنوان نماد هویت فرهنگی یاد شده بی‌شک کشور ما منبع بزرگ فرهنگ و ادب است و استفاده از این ذخایر فرهنگی و هنری، یکی از راه‌های توسعه و اعتلاست، منتهی این توسعه همان‌طور که اشاره شد، نیازمند قرار گرفتن در مسیری مشترک است که به کمک مردم بیاید و موانع را از سر راه آنان بردارد، باید هنر خود را باور داشته باشیم. هنر، آنقدر زیباست که تمامی این حرف‌ها، جنبه تفسیر و توضیح آن را دارد.

استفاده از امکانات هنر در فرهنگسازی و حل مسائل اجتماعی، روندی جدید را فراروی جامعه قرار می‌دهد. از سوی دیگر امکانات بسیار خوبی هم در جامعه وجود دارد، اما گاهی دست دولت بسته است. مردم  از هنرمندان توقعاتی دارند، اما مشکلات اجازه نمی‌دهد که این توقعات برآورده شود. البته، دیدگاه یاد شده به معنی این نیست که کاری انجام نشده، بلکه کارهایی انجام شده، اما مسیر فرهنگی به این فعالیت‌ها، زمینه رشد می‌دهد. باید از کارهای انجام شده بهره‌برداری فرهنگی کرد، این مسیر، راه را برای پیشرفت باز می‌کند. برداشت فرهنگی از کارها به روحیه  و ویژگی‌های انسانی ما بر‌می‌گردد. این ویژگی‌ها، همچنان که در نشر و ادبیات ما بازتاب پیدا کرده است، خاص فرهنگ ایرانی است. شعر ما از مؤلفه‌های عشق، ارتباط انسانی و محبت سخن می‌گوید و این ویژگی‌ها ارتباط لاینفکی با انسان و ادبیات ایرانی دارد.




تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن