محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831467671
مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت توضیح میدهد: چرا اینترنت اینقدر گران است؟
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت توضیح میدهد: چرا اینترنت اینقدر گران است؟ فناوری اطلاعات > اینترنت - روزنامه دنیای اقتصاد مصاحبه زیر را با حسن کریمی مرد اول شرکت ارتباطات زیر ساخت منتشر کرده است.
قیمت پهنای باندی که خریداری میکنید چقدر است؟
پهنای باندی که خریداری میکنیم، قیمت ثابتی ندارد. ما پهنای باند را به صورت استعلامی خریداری میکنیم. یعنی میگوییم هر کسی میتواند پهنای باند بفروشد، بیاید و به ما نرخ بدهد. یک روش این است که یک کابل بینالمللی را به صورت 15 ساله اجاره میکنیم. به این نوع قرارداد IRU پانزده ساله میگویند. در این روش ما ظرفیت را از این طریق خریداری و بعد خود ترافیک را بهطور مستقل خریداری و به آن منتقل میکنیم. روش دوم به این صورت است که بیاییم و به صورت ماهانه روی این کابلها، خرید انجام دهیم. در این روش با یک شرکت قرارداد میبندیم که این نوع قراردادمان معمولا یکساله است. منتها روی همان قرارداد اعلام میکنیم که به صورت ماهانه هزینه ترافیک را خریداری و پرداخت کنیم.
کدامیک از این دو راه برای زیرساخت به صرفهتر است؟
متفاوت است. بستگی به سیاست دارد. نمیتوانیم بگوییم که کدام روش خوب و کدام روش بد است.
چرا؟
وقتی یک کابل را به صورت IRU 15 ساله میخریم، این کابل به قیمت امروز خریداری میشود و اطمینان داریم که این کابل 15 سال برای ما است. اما قیمتی که امروز خرید میشود، ممکن است 5 سال دیگر (اگر به صورت خطی این قیمت را تقسیم بر 15 کنیم) خیلی گران باشد.
چون مشکل این است که قیمتها دائما رو به کاهش است و قیمتی که 5 سال پیش خریدیم با قیمتی که امروز خریداری میکنیم اصلا قابل قیاس با یکدیگر نیستند. قیمتها در بخش ظرفیتهای اینترنت دائما رو به کاهش است.
پس روش دوم خریداری پهنای باند برای زیرساخت بهصرفهتر است؟
خرید به صورت 15 ساله هم برای زیرساخت مزایایی دارد. از جمله اینکه اطمینان داریم این کابل 15 سال در اختیار ما است، میتوانیم روی آن ترافیکمان را داشته باشیم و نقاط ابتدا و انتهایش را در زمان خرید تعیین کنیم. به صورت ماهانه که خرید میکنیم تفاوتش این است که اگر امروز گران است برای همین امروز گران است، یعنی اگر آن 15 ساله را به صورت خطی بخواهیم با ماهانه مقایسه بکنیم، ماهانه خیلی گرانتر از 15 ساله است. بنابراین به صورت قطع نمیتوان گفت که باید ماهانه بخریم یا 15 ساله.
در نهایت قیمت پهنای باندی که به این دو روش خریداری میکنید چقدر است؟
ترکیبی است. ببینید اینکه یک نرخ به شما بدهیم، قابل قبول نیست. چون ما اولین کابل 15 ساله را از حدود 78 سال پیش خریداری کردیم و در طول این فواصل هم چند تا کابل خریدیم. اینکه ما در حال حاضر بگوییم قیمت خرید چقدر است، ترکیبی از تمام خریدها است. یعنی ما باید نگاه کنیم همان 7 سال پیش که کابل را خریداری کردیم، این کابل باید 8 سال دیگر هم برای ما کار کند. پس قیمت آن روز هست، قیمت دو سال قبل که خرید کردیم هم هست، قیمت یکسال قبل که خرید کردیم و قیمت امروز هم هست. همه اینها با همدیگر جمع میشود و یک میانگین به دست میآید.
میانگین قیمت را که میتوانید اعلام کنید؟
نه. چون ممکن است شرکتهای اینترنتی بیایند بگویند که قیمت امروز x تومان است و شما گران خریداری کردهاید. شاید هم درست بگویند. ولی زیرساخت بهعنوان یک شرکت حاکمیتی و یک شرکت زیرساختی موظف است آیندهنگری کند. یعنی باید برود کابلهای مختلف و مسیرهای مختلف را برای خودش خریداری کند و همیشه این کابلها و مسیرها را داشته باشد. تقریبا حدود 4 سال پیش، ما یک مسیر بینالملل داشتیم به نام جاسک فجیره که دائما کابل این مسیرقطع میشد تا جایی که مردم تا مشکلی پیش میآمد به شوخی میگفتند باز لنگر کشتی به این کابل برخورد کرده و این ادعا عین واقعیت بود. ما امروز از 9 مسیر اینترنت را وارد کشور میکنیم.
پس این بحث که زیرساخت پهنای باند را براساس یک قرارداد قدیمی وارد کشور میکند درست است؟
بله به صورت ۱۵ ساله و به خاطر آیندهنگری.
تقریبا همه در فضای اینترنتی ایران اعتقاد دارند این روش خرید اینترنت برای کشور بهصرفه نیست از دبیر شورای مجازی سابق گرفته تا مدیران شرکت اینترنتی...
قطعا این نظر را رد میکنم. اگر نخواهیم به صورت IRU بخریم، باید به صورت روش دومی که به آن اشاره کردم پهنای باند را خریداری کنیم. نرخ کوتاهمدت یکساله چیزی معادل 3 برابرگرانتر است. ما همیشه این را به صورت ترکیبی خرید میکنیم و مشکل خاصی نداشتیم و این شیوه متداول تمام دنیا است. خود ما هم روی کابل ایپگ (EPEG) که کنسرسیومی از شرکتهایی بینالمللی (به همراه زیرساخت) است به همین صورت داریم به دنیا فیبرمیفروشیم.
پهنای باندی که براساس این قراردادهای قدیمی تهیه میشود، چند درصد کل پهنای باند کشور را تامین میکند؟
تنها خرید طولانیمدتی را که داشتیم، مربوط به کابل فالکون است که حدود 7 سال پیش خریدیم. 7 سال پیش، قیمتش قیمت روز بود و قیمت کاملا مناسبی داشت.
و این قیمت چقدر بود؟
عرض کردم چون خریدها ترکیبی از قیمتها است، من ترجیح میدهم که قیمتها را نگویم. ولی به نسبت امروز، بله، خیلی گرانتر درمیآمد. ولی کابل فالکون در زمان خودش قیمت کاملا مناسبی داشته و به شدت هم به درد کشور خورده است. طوری که ما ترافیک voiceمان را زمانهایی که به شدت دچار مشکل شدیم، توانستیم از آن کابل استفاده کنیم بدون اینکه مردم کوچکترین اختلالی در سرویس خود احساس کنند. این آیندهنگری است که باید زیرساخت داشته باشد.
بهعنوان یک شرکت دولتی و با وجود این همه بحث و انتقاد چرا قراردادهای خرید اینترنت را به صورت شفاف منتشر نمیکنید؟
قیمت اساسا یک چیز قابل افشا نیست. چرا؟ شرکتهایی که برای فروش میآیند به ما پاکتهایی میدهند که همه آنها دربسته، لاک و مهرشده است. باید بازگشایی شود و هیچ شرکتی نمیتواند از قبل از قیمتهای دیگری باخبر باشد. این یک فرآیندی است که در طول سالها بارها و بارها تکرارش میکنیم. ما نمیتوانیم قیمت شرکتهای مختلف را برای شرکتهای دیگر افشا کنیم. قیمتها کاملا برای خود شرکت باید محفوظ بماند.
این سیاستی است که کل کشورها در این بخش از آن پیروی میکنند ؟
اگر در حال حاضر شما به سایتهای شرکتهای بزرگ مراجعه کنید، در سایت هیچ کدام از این شرکتها قیمت فروش پهنای باند را نمیبینید. تنها قیمتی که شما در این سایتها میبینید قیمتهایی است که به کاربر نهایی میرسد.
کمی درباره جزئیات قراردادهایتان بگویید. اینکه قراردادهایتان چطور بسته میشود و با چه شرکتهایی همکاری دارید؟
ما قراردادهایمان را با شرکتهایی میبندیم که بتوانند موافقتنامه سطح خدمات یا همان SLA ما را اجابت کنند. ما در آن موافقتنامه سطح خدمات، پارامترهای کیفیت سرویس را قرار میدهیم و میگوییم هر شرکتی که میآید باید این حداقل را برای ما رعایت کند و به انجام برساند.
این حداقلها چیست؟
مثلا تعیین ضریب دسترسی یا میزان قطعی ماهانه یا مشخص کردن مسیر جایگزین یا زمان بازسازی و در نهایت تعیین میزان خسارت. بهطور کلی در این موافقتنامه سطح خدمات و شاخصهای کیفی سرویس مشخص میشود.
شرکتهایی میتوانند SLA ما را اجابت کنند که شرکتهای خوبی باشند. ما به این شرکتها TIER1 میگوییم که در اولین لایه دسترسی قرار میگیرند یعنی بدون واسطه به سایتهای اصلی دنیا مانند گوگل، یاهو، آمازون و.. دسترسی دارند. بعد از شرکتهای TIER1 ما شرکتهای TIER2 را داریم. شرکتهای TIER2 شرکتهایی هستند که از طریق شرکتهای TIER1 به سایتهای اصلی اتصال پیدا میکنند.
عمده خریدهای ما از شرکتهای در رده TIER1 انجام میگیرد. مثلا VODAFONE، TeliaSonera، level 3، PCCW.. که همه در زمره شرکتهای شناخته شده مشهور دنیا هستند.
اخیرا مرکز پژوهشهای مجلس گزارشی در خصوص وضعیت ارائه سرویس اینترنت در کشور منتشر کرد. براساس این گزارش پهنای باند 25 برابر گرانتر از قیمت اولیه به دست کاربر میرسد. نظر شما در این خصوص چیست؟
گزارش مرکز پژوهشها، یک گزارش سطحی نسبت به وضعیت قیمت اینترنت است. در این گزارش گفته شده که پهنای باند در مرز سه هزار دلار خریداری میشود و در داخل کشور این میزان به قیمت 25 برابر سه هزار دلار فروخته میشود. در این گزارش مشخص نشده این 25 برابر سه هزار دلار مربوط به کجا است مربوط به قیمت نهایی کاربر یا بخش دیگر؟ الان برای سرویس ADSL هر 155 مگابیت یا به اصطلاح یک STM1 به قیمت 24 میلیون تومان و برای سرویس غیر ADSL هر STM1 به قیمت۳۷ میلیون تومان به فروش میرسد. با هیچ فرمولی بیست و پنج برابر سه هزار دلار به دست نمیآید.
وقتی قیمت خرید پهنای باند شما مشخص نیست چطور میتوان این محاسبه را انجام داد؟
مرکز پژوهشها سه هزار دلار را بهعنوان قیمت پایه در نظر گرفته بود و نتیجه گرفته بودند که سرویسی که به دست کاربر نهایی میرسد 25 برابر گرانتر است. ما میگوییم که اگر خیلی گران میفروشیم، اولا که 25 برابر آن پایهای که اشاره شده یعنی سه هزار دلار، نیست. دوم اینکه در دنیا اینترنت را براساس آن مسیرهایی که این سرویس ارائه میشود قیمتگذاری میکنند. فیبرهای نوری در جهات مختلف و با ظرفیتهای مختلف به صورت گسترده در دنیا کشیده شدهاند. شرکتها پول این مسیرها را از کشوری مانند ما میگیرند.
یعنی وقتی ما میخواهیم پهنای باندی خریداری کنیم، پول هزینهای که بابت خود فیبر و آن ظرفیت میپردازیم اصلا قابل قیاس با هزینهای که بابت آن ترافیک میپردازیم، نیست. این شرایط نشان میدهد شبکهسازی گران است. شرکت زیرساخت، یک شبکه 56 هزار کیلومتری در سطح کشور دارد. یعنی این شرکت 56 هزار کیلومتر فیبر کشیده است. چطور زمان حساب و کتاب، هزینه این کابل کشی را حساب نمیکنیم و فکر میکنیم که زیرساخت نباید هزینه این سرمایهگذاریهایش را حساب کند. بخش خصوصی به هیچ وجه حاضر نیست در ایجاد شبکه و شبکهسازی وارد شود. چون برایش بسیار هزینه بر است.
شرکتهای اینترنتی خصوصی میگویند که به خاطر وجود انحصار توزیع پهنای باند از طرف شرکت زیرساخت هزینه تمام شده اینترنت در کشور بسیار بالا است، چرا این انحصار شکسته نمیشود و به شرکتهای دیگر هم اجازه وارد شدن به این بخش و واردات پهنای باند و فروش آن داده نمیشود؟
باید دید که این حرف چقدر با آن واقعیتی که وجود دارد منطبق است. اگر وارد این بحث شوند چقدر میتوانند این قیمت را کاهش دهند؟ این نکته خیلی مهمی است که مردم هم باید به آن توجه کنند. فرض کنیم زیرساخت اصلا وجود نداشته باشد یا اینکه وجود داشته باشد و اینترنتش را به صورت مجانی در اختیار شرکتها قرار بدهد. فکر میکنید اینترنت چقدر کاهش پیدا میکند؟ وقتی که ما هر STM1 را 37 میلیون تومان به شرکتهای خصوصی میفروختیم حداکثر سهم این سرویس در هزینه کاربر نهایی 25 درصد بود، اما وقتی ما این قیمت را به 24 میلیون تومان رساندیم میزان هزینه پهنای باند در سرویس کاربر نهایی به 19 درصد رسید. یعنی فقط 19 درصد هزینه کاربر نهایی را هزینه زیرساخت تشکیل میدهد.
منظورتان همان مصوبه 181 سازمان تنظیم مقررات است؟
دقیقا. در مصوبه 181 ما به شرکتهای بخش خصوصی که سرویس ADSL واگذار میکنند 35 درصد تخفیف دادیم. با این تخفیف هزینه مردم چقدر کاهش پیدا کرد؟
مصوبه به درستی اجرا نشد.
زیرساخت این مصوبه را به درستی اجرا کرد.
بخش دیگر هزینهها مربوط به هزینه انتقال میشود که آن هم به صورت انحصاری در اختیار شرکت زیرساخت و مخابرات ایران قرار دارد. در بخش انتقال و براساس اظهارات اکثر شرکتهای اینترنتی این دو نهاد هزینههای اضافی بابت انتقال سرویس از این شرکتها دریافت میکنند.
چرا خود شرکتها حاضر نیستند هزینههای انتقال خود را حتی در بخشهای خیلی خیلی کوچک پرداخت کنند؟
شرکتها میگویند که حاضر به شبکهسازی و فراهم کردن شرایط انتقال سرویس اینترنت هستند، اما به آنها اجازه این کار داده نمیشود.
ببینید شرکتها برای اینکه بتوانند پهنای باند را از زیرساخت دریافت کنند باید در هر شهری خودشان را به مکانهای استقرار زیرساخت برسانند. در اصطلاح به این مرحله POP میگویند (POINT OF PRESENT). شرکتها میگویند این فضای انتقال که مخابرات در اختیارشان میگذارد خیلی گران است و من هم نمیدانم که آیا گران هست یا نه. به شرکتها پیشنهاد میدهیم که آیا حاضر هستید سرمایهگذاری کنید و برای مثال از هفت تیر فیبرکشی کنید و خودتان را به زیرساخت برسانید. برای این کار به راحتی میتوانند یک مجوز از شهرداری بگیرند و فیبرکشی کنند. اما چرا این کار را نمیکنند؟ به خاطر هزینه آن است. شبکهسازی در تمام دنیا بسیار هزینهبر است. قیمت یک STM1 ما در تهران، مشهد یا اصفهان یکسان است. شرکتهای اینترنتی برای توزیع مدیریت ترافیک این پیشنهاد را قبول نمیکنند درحالیکه هزینه آنها کاهش مییابد.
شرکتهای اینترنتی میگویند هزینه انتقال در داخل ایران 88 برابر گرانتر از هزینه انتقال از کشورهای دیگر است.
بیایند و دقیق بگویند این 88 برابر چگونه، در مقایسه با چه کشوری و با چه شرایطی به دست آمده است؟
این بررسی آنها از آمریکا تا مرز بازرگان و مقایسه آن با هزینه انتقال از مرز بازرگان تا تهران بود.
اگر ما هزینههای خود را با کشوری مانند آمریکا مقایسه کنیم که تمام سرورهای اینترنتی در این کشور قرار دارد و نه هزینه پهنای باندی میدهند و نه انتقالی، مشخص است که هزینه کشور ما در برابر کشور آمریکا بسیار گران است.
در مقایسه با کشورهای همسایه مانند ترکیه چطور. چرا اینترنت در این کشور هم ارزانتر است و هم باکیفیتتر؟
چرا واقعا اینترنت در این کشور ارزانتر است؟ سوال من این است وقتی 19 درصد از سهم هزینه کاربر نهایی مربوط به دولت است هزینه 81 درصد باقیمانده مربوط به چیست؟
هزینه انتقال که به باور این شرکتها بسیار گران است از طریق زیرساخت و مخابرات در اختیار آنها قرار میگیرد.
شرکتها میآیند ترافیکشان را در تهران از ما خریداری و بعد توزیع میکنند. بابت توزیع این ترافیک دوباره از ما سرویس خریداری میکنند. آن سرویسی که خریداری میکنند سرویس انتقال است. سرویس VPLS ما که معمولا آنها روی این سرویس ترافیک خود را میگذارند و به استانها انتقال میدهند با 25 درصد تخفیف براساس مصوبه181رگولاتوری، قیمتی حدود سه میلیون و 150 هزار تومان دارد.
این هزینه انتقال برای انتقال ترافیک شرکتها به هر استانی ثابت است؟
دقیقا هر STM1 ،24میلیون است و تنها ۱۹ درصد هزینه کاربران را تشکیل میدهد. هزینه انتقال هم فقط سه میلیون و ۱۵۰ هزارتومان است، این دو با هم 25 درصد هزینه فعلی اینترنت میشود. چرا واقعا شرکتهای اینترنتی 79 درصد گرانتر از شرکتهای تمام دنیا میفروشند. این جای تامل دارد.
ظاهرا پیچیدگیهای مربوط به انتقال بخش عمده هزینهها را تشکیل میدهد و بخش قابل توجهی از آن هم شامل شرایط انتقال توسط مخابرات میشود،
این طور نیست ؟
همه شرکتهای اینترنتی از طریق مخابرات استانی یک ظرفیت انتقالی را اجاره کرده و به ما وصل میشوند. وقتی به ما وصل شدند دیگر فرقی نمیکند که در کجا قرار داشته باشند تا مجبور به پرداخت هزینه اضافه بشوند. حتی ما پیشنهاد دادیم که آن سه میلیون و 150 هزار تومان را که باید بابت هزینه انتقال ADSL به ما بدهند، پرداخت نکنند. به جای اینکه از تهران سرویس بخرند و به مشهد انتقال بدهند از همان مشهد سرویس مورد نیازشان را از زیرساخت بخرند. طبیعی است این چرخاندنهای اضافی هزینه اضافی هم میخواهد، این هزینهها را که ما نباید پرداخت کنیم.
با این توضیحات به این نتیجه میرسید که انحصار در بخش پهنای باند و انتقال اگر هم شکسته شود تغییری در شرایط قیمت اینترنت کشور نخواهد داشت؟
قطعا تغییری نمیکند. چون وقتی 35 درصد تخفیفی را که در بخش پهنای باند دادیم کسی احساس نکرد، فرض کنیم این
65 درصد مابقی را هم بیاییم تخفیف بدهیم به نظر شما کسی تغییری در شرایط احساس میکند؟ 17302
یکشنبه 12 مرداد 1393 - 07:36:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]
صفحات پیشنهادی
توضیحات مدیرکل بینالملل سازمان سینمایی در مورد سفر هیأت آلمانی به ایران کتباً و شفاهاً هیچ درخواستی برای ملاق
توضیحات مدیرکل بینالملل سازمان سینمایی در مورد سفر هیأت آلمانی به ایرانکتباً و شفاهاً هیچ درخواستی برای ملاقات با اعضای شرکت سینهموبیل نداشتیم عجیب است که دوستان فارابی را فعال نمیدانندمدیرکل بینالملل سازمان سینمایی درخصوص دیدار هفته گذشته اعضای شرکت آلمانی سینهموبیل با برخپاسخ علی مطهری به مقاله دوم سیدحميد روحانی: چرا اينقدر نگرانيد؟
پاسخ علی مطهری به مقاله دوم سیدحميد روحانی چرا اينقدر نگرانيد داستان جوابيههاي علي مطهري و حميد روحاني به يكديگر ادامه دارد جوابيههايي كه قدم به قدم لحنشان تندتر ميشود حالا علي مطهري است كه در پاسخ نامه چند روز پيش حميد روحاني در آمده و در نوشتهيي كه براي روزنامه اعتمادپاسخ وزیر ارتباطات به شرکتهای ارائهدهنده اینترنت: ارزان بفروشید تا تخفیف بگیرید
پاسخ وزیر ارتباطات به شرکتهای ارائهدهنده اینترنت ارزان بفروشید تا تخفیف بگیرید وزیر ارتباطات در پاسخ به دغدغه یکی از نمایندگان شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت گفت که اگر دنبال تخفیف پهنای باند از زیرساخت هستید باید پهنای باندتان را ۲۰ درصد ارزانتر به مرد م بفروشیدپاسخ شرکت زیرساخت به حجمخوری از کاربران اینترنت
پاسخ شرکت زیرساخت به حجمخوری از کاربران اینترنت فناوری اطلاعات > اینترنت - فارس نوشت اخیرا مطرح شده بر اثر حملات متعدد اینترنتی پهنای باند مشترکان اینترنت ناخواسته مصرف و زود تمام میشود متولی دولتی زیرساخت اینترنت کشور میگوید مرکز عملیات امنیت حملاتمعاون نظارت سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در گفتوگو با فارس عنوان کرد قطع ارتباط شرکت اینترنتی توسط مخابرات اس
معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در گفتوگو با فارس عنوان کردقطع ارتباط شرکت اینترنتی توسط مخابرات استانی موضوع پیگیری میشودمخابرات خراسان رضوی اخیرا به دلیل نیاز داخلی خود بخشی از خدمات MPLS و اینترانت یک شرکت خصوصی را پس گرفته و ارتباط آن را قطع کرده است معاون نظارت ردر گفتوگوی فارس با یک مقام مسئول مطرح شد پاسخ شرکت زیرساخت به حجمخوری از کاربران اینترنت/ حملات سایبری در مب
در گفتوگوی فارس با یک مقام مسئول مطرح شدپاسخ شرکت زیرساخت به حجمخوری از کاربران اینترنت حملات سایبری در مبدأ متوقف میشوداخیرا مطرح شده بر اثر حملات متعدد اینترنتی پهنای باند مشترکان اینترنت ناخواسته مصرف و زود تمام میشود متولی دولتی زیرساخت اینترنت کشور میگوید مرکز عملیاچرا نرخ مکالمات ایرانسل گران شد؟/ توضیحات رگولاتوری را بخوانید
چرا نرخ مکالمات ایرانسل گران شد توضیحات رگولاتوری را بخوانید فناوری اطلاعات > ارتباطات - مهر نوشت معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت افزایش نرخ مکالمات و پیامک سیم کارتهای اعتباری ایرانسل از اول مردادماه و مطابق چارچوب مصوبات سازمان تنظیم مقررات و امدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی خبر داد خشک شدن آب سد بیدواز در خراسان شمالی
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی خبر دادخشک شدن آب سد بیدواز در خراسان شمالیمدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان شمالی با اشاره به وضعیت سدهای استان بر اثر خشکسالی گفت آب سد بیدواز سومین سد استان تا پایان این هفته خشک میشود به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمدیرعامل شرکت تعاونی تولید سگزآباد خبر داد خرید بیش از یک هزار تن جو بذری در سگزآباد
مدیرعامل شرکت تعاونی تولید سگزآباد خبر دادخرید بیش از یک هزار تن جو بذری در سگزآبادمدیرعامل شرکت تعاونی تولید سگزآباد بویین زهرا گفت از ابتدای امسال تاکنون این شرکت تعاونی یک هزار و 125 تن جو بذری خریداری کرده است چنگیز کرمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین در خصوص فعامدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران خبر داد رشد 100 درصدی تأمین و توزیع انواع کودهای شیمیایی مازندران
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران خبر دادرشد 100 درصدی تأمین و توزیع انواع کودهای شیمیایی مازندرانمدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از رشد 100 درصدی تأمین و توزیع انواع کودهای شیمیایی استان در چهار ماه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد به گزارش خمدیرکل میراث فرهنگی چهارمحال و بختیاری خبر داد قلعه چالشتر رکورد دار بیشترین بازدید گردشگران در چهارمحال و بخت
مدیرکل میراث فرهنگی چهارمحال و بختیاری خبر دادقلعه چالشتر رکورد دار بیشترین بازدید گردشگران در چهارمحال و بختیاریمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستتی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت در چند روز گذشته قلعه تاریخی چالشتر بیشترین آمار گردشگر را داشته است به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکنمیدانم چرا برخی مدیران با شروع لیگ دنبال اما و اگر میروند؟! تاج: معاملات در باشگاههای ایرانی باید به تومان
نمیدانم چرا برخی مدیران با شروع لیگ دنبال اما و اگر میروند تاج معاملات در باشگاههای ایرانی باید به تومان باشد نه ویلا و دلار و خودرورئیس سازمان لیگ گفت باید همه معاملات در باشگاههای ما به پول رایج کشور باشد نه دلار و ویلا و خودرو به گزارش خبرگزاری فارس مهدی تاج رئیس ستودیع و معارفه مدیر عامل شرکت برق
تودیع و معارفه مدیر عامل شرکت برق در آیینی با حضور معاون هماهنگی و مدیر کل روابط عمومی شرکت توانیر مدیر عامل شرکت برق منطقه ای اصفهان معاون عمرانی استانداری فرماندار و شهردار شهرکرد و جمعی از کارکنان شرکت توزیع نیروی برق استان سید روزبه هاشمی دهکردی به عنوان مدیر عامل جدید شدرباره خواهرزاده مصدق، اولین مدیرعامل شرکت ملی نفت
درباره خواهرزاده مصدق اولین مدیرعامل شرکت ملی نفت سهام السلطان بیات| روزی که مرتضی قلی بیات معروف به سهام السلطان حکم محمد علی مصدق حکم نخستین مدیرعامل رسمی شرکت ملی نفت پس از مهندس مهدی بازرگان را دریافت کرد کسی فکر نمی کرد وی تا پایان عمر در این سمت باقی بماند و تنها مرگ باشدمدیرعامل سازمان توسعه عون ابن علی تبریز خبر داد نصب تیرهای چراغ هیبریدی در تبریز+ عکس
مدیرعامل سازمان توسعه عون ابن علی تبریز خبر دادنصب تیرهای چراغ هیبریدی در تبریز عکسمدیرعامل سازمان توسعه عون ابن علی تبریز گفت روشنایی دو پارک تازه احداث بام تبریز و کودکان سرطانی با استفاده از تیرهای چراغ هیبریدی تیرهای مجهز به توربین بادی و پانل خورشیدی تأمین میشود به گزامدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان خبر داد مکانیابی نهایی شهرک صنعتی شماره 4 زنجان/ احداث شهرک صنعتی ش
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان خبر دادمکانیابی نهایی شهرک صنعتی شماره 4 زنجان احداث شهرک صنعتی شماره 4 در زنجانمدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان گفت مکانیابی نهایی شهرک صنعتی شماره 4 شهرستان زنجان صورت میگیرد ناصر صیدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس دربا شرکت پژوهشگران 35 کشور جهان صورت گرفت آغاز هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی زبان فارسی در قزوین
با شرکت پژوهشگران 35 کشور جهان صورت گرفتآغاز هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی زبان فارسی در قزوینبا شرکت استادان و پژوهشگران 35 کشور جهان هشتاد و یکمین دوره دانشافزایی زبان فارسی در قزوین آغاز شد به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین ظهر امروز با شرکت استادان و پژوهشگران 35 کشور جهان-
گوناگون
پربازدیدترینها