تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867220171




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آغاز آتش بس 72 ساعته در غزه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آغاز آتش بس 72 ساعته در غزه تهران- ایرنا- آتش بس 72 ساعته میان رژیم صهیونیستی و گروه های مقاومت فلسطینی در نوار غزه از ساعت 8 صبح امروز (جمعه) به وقت محلی به مرحله اجرا درآمد.


به گزارش خبرگزاری ˈرویترزˈ، کری و ˈبان کی مونˈ دبیرکل سازمان ملل متحد در نخستین ساعات امروز (جمعه) پس از رایزنی های فشرده با مقامات فلسطینی، رژیم صهیونیستی، و برخی نقش آفرینان منطقه ای، در بیانیه ای مشترک از توافق بر سر یک آتش بس 72 ساعته در نوار غزه خبر دادند.
بر اساس این بیانیه، آتش بس مذکور از ساعت 8 بامداد امروز به وقت محلی آغاز شد.
به گزارش رویترز، یک مقام صهیونیست از موافقت رژیم صهیونیستی با پیشنهاد آتش بس آمریکا و سازمان ملل و یک سخنگوی حماس نیز از پایبندی گروه های فلسطینی به این آتش بس خبر داده اند.
با این حال و با وجود پرشمار بودن تلفات غیرنظامیان فلسطینی در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه که در سایه بی تحرکی جامعه بین الملل افزایش یافته است، این رژیم تا ساعاتی پیش از اعلام خبر آتش بس نیز همچنان بر مواضع متجاوزانه اش در حمله به ساکنان بی دفاع غزه تاکید داشت.
نظامیان صهیونیست امروز صبح و پیش از اعلام خبر آتش بس، 14 غیرنظامی از جمله 8 نفر از اعضای یک خانواده را در منطقه غزه به شهادت رساندند.
در نخستین ساعات روز جمعه و به دنبال انتشار خبر آتش بس، وزارت خارجه مصر اعلام کرد که از رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطینی برای شرکت در مذاکرات قاهره دعوت کرده است.
به گفته یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا، مذاکرات درباره آتش بس به محض ورود هیات های مدعو آغاز خواهد شد.
خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک مقام حماس گزارش داد: انتظار می رود هیات اعزامی فلسطینیان که نمایندگان حماس در غزه را در بر خواهد داشت، هر لحظه راهی قاهره شود.
این خبرگزاری همچنین از عزیمت قریب الوقوع معاون ارشد وزیر خارجه آمریکا به قاهره خبر داد و به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی افزود: ˈویلیام برنزˈ دیپلمات کهنه کار آمریکایی به مصر سفر می کند تا در مذاکرات مرتبط با آتش بس سه روزه غزه که امروز جمعه به اجرا درامد، حضور یابد.
در این گزارش، هدف از سفر برنز به قاهره بررسی امکان تمدید آتش بس در غزه ذکر شده است.
این مقام ارشد آمریکایی که خواست نامش فاش نشود و از همراهان ˈجان کریˈ وزیر خارجه آمریکا در سفرش به هند است، تاکید کرد که تمدید آتش بس به طرف های درگیر و جدیت آنها در پای میز مذاکرات بستگی دارد.
رژیم صهیونیستی از تاریخ 8 ژوییه (17 تیرماه) تاکنون منطقه غزه را از زمین، دریا و هوا هدف حملات وحشیانه خود قرار داده است.
مقامات غزه می گویند دستکم یک هزار و 441 فلسطینی که اغلب غیرنظامی هستند، در این حملات به شهادت رسیده و در حدود 7 هزار نفر نیز زخمی شده اند.
در نتیجه ضد حمله های گروه های مقاومت فلسطینی نیز 61 نظامی صهیونیست به هلاکت رسیده و بییش از 400 نظامی دیگر زخمی شده اند.
خاورم**9156**2017



10/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن