تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خشمش را برطرف سازد، خداوند كيفرش را از او بردارد و هر كس زبانش را نگه دار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868119142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش صاحب پناه به شکايات از استقلال


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: واکنش صاحب پناه به شکايات از استقلال
رئيس هيات مديره باشگاه استقلال گفت: آنهايي که چندين سال است طلب دارند تا به حال در خواب زمستاني يا اصحاب کهف بوده اند؟!

کامران صاحب پناه در مورد اينکه گفته مي شود عده اي از باشگاه استقلال شکايت کرده و شايد اتفاقي که براي پرسپوليس و کشتي گيران سابق اين تيم رخ داد براي استقلال هم به وقوع مي پيوندد گفت: فکر مي کنم تعداد افرادي که دنبال شکايت از استقلال باشند از اين 4 نفري که شکايت خود را در اين چند روز علني کرده اند بيشتر هم شود. خيلي ها از باشگاه استقلال طلب دارند و فکر مي کنند اکنون بابي در باشگاه استقلال باز شده تا بتوانند طلب هاي خود را تبديل به پول کنند.

به نقل از فارس، وي افزود: اين طلبکاران از افراد حقيقي هستند تا حقوقي. مثلا موردي که دو روز پيش داشتيم مربوط به يک فوتساليست بوده که مبلغ طلبش هم سنگين نيست اما رفته حکم گرفته است. اگر افشارزاده در مورد اين مسئله ناراحتي کرده و گلايه مند است حق دارد چون به نظر همه مشکلات به يکباره به سمت ما روانه شده است و برخي فکر مي کنند که خزانه پول به سمت ما روانه شده است. کسي هم در اين شرايط حاضر نيست هماهنگي با باشگاه داشته باشد يا گذشتي در اين مسئله داشته باشد. همه پول خود را مي خواهند.

صاحب پناه ادامه در پاسخ به اين سوال که به نظر مي رسد عده اي اين طلبکاران را تحريک کرده اند يا خط گرفته اند که در اين شرايط استقلال را به حاشيه ببرند، گفت: من در جريان اين مسئله نيستم که عده اي خط گرفته اند يا نه ولي اگر آقاي افشارزاده چنين حرفي هم زده باشد حتما چيزي مي داند و يا اگر شما هم خودت را جاي او بگذاري پيش خود چنين فکري مي کني. چطور اين افرادي که اکنون به دنبال پول خود هستند در سال هاي گذشته سراغ پول خود نرفته اند؟ يا زورشان به قبلي ها نمي رسيده يا فکر مي کنند مديريت جديد پول نقد دارد و مي تواند همه بدهي هاي چند سال گذشته را جبران کند. اين دوستاني که دنبال پول خود هستند در 6،7 سال گذشته يا در خواب زمستاني بوده اند يا در خواب اصحاب کهف؟! الان تازه يادشان آمده که يقه مديران فعلي استقلال را بگيرند و گذشتي هم نداشته باشند.

رئيس هيات مديره باشگاه استقلال در خصوص اينکه اين طلبکاران هم مدت هاست دنبال پول خود هستند اما هميشه وعده و عيد شنيده اند و چطور مي توانند از پول خود بگذرند، عنوان کرد: گناه ما چيست؟ من نمي گويم کسي به اجبار پولش را ببخشد اما مي توان با هم تعامل کرد و يا اين بدهي ها را تقسيط کرد. معمولا همين طوري است که مدير جديد مي آيند همه فکر مي کنند مي توانند طلب هاي خود را بگيرند. بايد به يک مجموعه کمک کرد نه اينکه همه زورها را سر او آورد.



googlereader

googleplus

stumbleupon

digg

cloob

twitter

facebook

چهارشنبه 1393/05/08 13:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن