تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به نيازمند كمك مالى كند و با مردم منصفانه رفتار نمايد چنين كسى مؤمن حقيقى اس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871467945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه‌ها سياست هاي نظام در مورد دانشگاه و صنعت را به يک مطالبه ملي تبديل کنند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ مرداد ۱۳۹۳ (۲۰:۲۷ب.ظ)
رئيس دانشگاه حضرت معصومه(س): رسانه‌ها سياست هاي نظام در مورد دانشگاه و صنعت را به يک مطالبه ملي تبديل کنند رئيس دانشگاه حضرت معصومه(س) با انتقاد از ضعف ارتباط دانشگاه ها با صنعت اظهار کرد: رسانه ها مي توانند در اين زمينه سياست هاي نظام در مورد دانشگاه و صنعت را به يک مطالبه ملي تبديل کنند و به اين موضوع دامن بزنند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر سيد عليرضا باقري ثالث طي سخناني در اولين نشست بررسي نقش رسانه در تقويت جايگاه علم و فناوري استان قم که با حضور اصحاب رسانه استان در هتل استقلال برگزار شد، با تشريح اهداف برگزاري نشست گفت: تقدير از خبرنگاراني که در مدت هفت سال تشکيل دانشگاه در تهيه و ارسال اخبار مربوطه حاضر شدند، همفکري با اصحاب رسانه در خصوص موضوع نشست و نيز برگزاري کارگاه علمي با توجه به حضور صاحبنظران از جمله اهداف اين نشست مي باشد.
وي با اشاره به اين نکته که همه بايد نسبت به پيشرفت هاي علمي در حوزه آموزش عالي و انعکاس اخبار آن حساس باشيم، افزود: جهش هاي علمي باعث غرور ملي شده و اين حرکت رو به جلو بايد تداوم داشته باشد.
باقري ثالث در ادامه با بيان آماري از درخشش علمي ايران در موسسات معتبر جهاني گفت: ضرورت دارد ارائه اين آمار در رسانه ها به طور مرتب تکرار شود و در اين زمينه مطالبه ملي صورت بگيرد.
وي با اشاره به اينکه دستيابي به علم و فناوري باعث برتري يافتن آن کشور در معادلات جهاني مي گردد، افزود: امروز وحشت رژيم صهيونيستي از بومي شدن ساخت موشک در غزه است و قدرت فناوري ايران در زمينه هسته اي نيز باعث بر هم زدن معادلات سياسي جهان شده است.
رئيس دانشگاه حضرت معصومه(س) در ادامه بر لزوم استفاده رسانه ها و خبرگزاري ها از ظرفيت مراکز آموزش عالي در زمينه مسائل روز از جمله اقتصاد مقاومتي و ... استفاده کنند، ابراز داشت: در اين زمينه کارشناسان خبره اي در بين اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها حضور دارند که نظرات و ديدگاه هاي آنها از ظهور و بروز برخي نظرات غير کارشناسي در جامعه و در رسانه ها جلوگيري مي کند.
وي با انتقاد از ضعف ارتباط دانشگاه ها با صنعت اظهار کرد: رسانه ها مي توانند در اين زمينه سياست هاي نظام در مورد دانشگاه و صنعت را به يک مطالبه ملي تبديل کنند و به اين موضوع دامن بزنند.
باقري ثالث در پايان با معرفي ويژگي ها و امتيازات علمي دانشگاه تک جنسيتي حضرت معصومه(س) يادآور شد: بيش از 70 درصد دانش آموختگان اين دانشگاه جهت ادامه تحصيل در مقطع کارشناسي ارشد در بهترين رشته شهرهاي کشور پذيرفته شده اند.
در ادامه اين نشست، دکتر سيد مجيد امامي استاديار دانشگاه امام صادق(ع) و کارشناس ارتباطات به ايراد موضوعات تخصصي در زمينه نقش رسانه در تحول آفريني علمي، تحليل آسيب هاي اجتماعي فناوري، گزارش و رصد درصد رشد علمي کشور و آينده علم و فناوري پرداخت.
در اولين نشست بررسي نقش رسانه در تقويت جايگاه علم و فناوري استان قم، حجت الاسلام آخوندزاده مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه حضرت معصومه(س) نيز حضور داشت.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن