واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۵ مرداد ۱۳۹۳ (۱۷:۲۶ب.ظ)
تجليل از نفرات اول مرحله استاني مسابقات دانش آموزي قرآن و معارف اسلامي پارس آباد با حضور امام جمعه شهرستان پارس آباد، از نفرات اول مرحله استاني سي و دومين دوره مسابقات دانش آموزي قرآن و معارف اسلامي پارس آباد مغان تجليل شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين مراسم امام جمعه پارس آباد گفت: انس با قرآن، سبب رستگاري و سعادت واقعي انسان در دنيا و آخرت مي شود.
حجت الاسلام ولي علوي، با بيان اينکه بايد فرزندان خود را از سنين کودکي با قرآن و مفاهيم و آموزه هاي ديني آشنا کنيم، اظهار کرد: اشاعه فرهنگ قرآني در جامعه و آشنا سازي هرچه بيشتر نسل جوان و نوجوان با کتاب آسماني، از مهم ترين راه هاي مقابله با هجمه هاي فرهنگي بيگانگان است.
وي اضافه کرد: آموزش و پرورش و معلمان در ترويج فرهنگ قرآني و ياد دهي علوم قرآني به دانش آموزان مسووليت خطير و سنگيني دارند.
امام جمعه پارس آباد به حقوق متقابل والدين و فرزندان از ديدگاه امام علي (ع) اشاره کرد و گفت: آن امام بزرگوار در نهج البلاغه مي فرمايد: حق پدر بر فرزند، اين است که پدرش را در تمام دستوراتش به غير از معصيت خدا اطاعت نمايد و حق فرزند بر پدر اين است که نام نيکو براي او بگذارد، خوب تربيتش کند، و به او قرآن بياموزد.
حجت الاسلام ولي علوي ادامه داد: طبق فرمايش پيامبر (صلي الله عليه وآله) هر خانه اي که تلاوت قرآن در آن زياد شود خير آن افزون و نوراني مي گردد و اهل آن در وسعت قرار مي گيرند و آن خانه براي اهل آسمان نورافشاني مي کند، همان گونه که ستارگان آسمان براي اهل دنيا نور مي دهند.
مدير آموزش و پرورش پارس آباد نيز گفت: دستگاه آموزش و پرورش، سهم به سزايي در ترويج علوم و آموزه هاي قرآني بين دانش آموزان و تربيت صحيح و سالم آنان دارد.
احمد دهقاني، از فعاليت۱۱مدرسه قرآني و سه آموزشگاه ابتدايي خاص قرآني در اين منطقه خبر داد، گفت: در مدارس قرآني، دانشآموزان از برنامههاي قرآني در کنار فعاليتهاي آموزشي بهرهمند ميشوند.
وي، با اعلام اينکه اين مسابقات همه ساله در چهار مرحله آموزشگاهي، منطقه اي، استاني و کشوري برگزار مي شود، اضافه کرد: مرحله کشوري اين دوره از رقابت ها مردادماه جاري در شهرستان هاي اروميه و مشهد برگزار خواهد شد.
معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش پارس آباد و دبير ستاد برگزاري سي و دومين دوره مسابقات دانش آموزي قرآن و معارف اسلامي در استان اردبيل نيز گفت: آموزش و پرورش منطقه پارس آباد در اين مرحله از رقابت هاي قرآني، در مجموع با کسب ۱۲۰ امتياز در بخش انفرادي مقام اول را در بين مناطق و نواحي استان کسب کرد.
علي نوري، به درخشش خوب دانش آموزان در مرحله استاني سي و دومين دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامي، اشاره و بيان کرد: پارس آباد در مسابقات سال تحصيلي ۹۲-۹۱، ۶۲ امتياز کسب کرد که نتايج رقابت هاي امسال حکايت از رشد نزديک ۱۰۰ درصدي آموزش و پرورش اين شهرستان دارد.
وي اظهار کرد: در اين رقابت ها، ۲۳ نفر از دانش آموزان منطقه پارس آباد رتبه اول، ۲۰ نفر مقام دوم و ۱۲ نفر رتبه سوم را کسب کردند.
او، گفت: برگزاري منظم کلاس هاي تخصصي قرآن و معارف اسلامي با حضور اساتيد برجسته منطقه و استان، ايجاد انگيزه بين دانش آموزان و ترغيب و تشويق دانش آموزان در حضور امام جمعه و فرماندار، پيگيري، نظارت و حمايت جدي از فعاليت هاي قرآني از سوي معاونت پرورشي و تربيت بدني و کارشناسان زير مجموعه، از علل و عوامل مهم موفقيت دانش آموزان در مسابقات سال جاري مي باشد.
در اين مراسم که در دفتر امام جمعه برگزار گرديد از ۲۳ نفر از نفرات اول مسابقات قرآن و معارف اسلامي اين شهرستان با اهداي لوح و هديه تجليل شد.
شايان ذکر است مرحله استاني سي و دومين دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامي در ۹ رشته قرائت قرآن، حفظ، تفسير، نهج البلاغه، صحيفه سجاديه، مداحي، احکام، اذان و انشاي نماز و با شرکت يک هزار و ۴۵۰ نفر از دانش آموزان پسر و دختر منتخب مناطق و نواحي ۱۹گانه آموزش و پرورش استان اردبيل، چهارم و پنجم ارديبهشت ماه جاري به ميزباني شهرستان مرزي پارس آباد برگزار شد
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 124]